Liiga- ja divarikarsinnat 1 vko, 4 pv  

Tätä kaikki ovat odottaneet

Lehdistötiedote
Tämä ei ole vieläkään lopettamisilmoitus


Ensiksi haluan pahoitella kaikkia siitä, että emme julkaisseet jokaisen sarjan jälkeen lehdistötiedotetta, varsinkin cartia (kesä2018, vije, greizmian, kesä2017 ja mitä näitä nyt on). Yläasteen koeviikot kuitenkin verottivat joukkueen mediatiimiltä niin isolla kädellä aikaa, että lehdistötiedotteille ei vain yksinkertaisesti löytynyt sopivaa rakoa missään vaiheessa.


(carti kuului joukkueen aktiivisimpien fanien joukkoon kuluneella kaudella)

Puolivälierissä Kamloopsille vastaan asettui A-lohkon kärkisijalta kautensa päättänyt Lyhdynkeittäjät, joka osottautuikin ennalta odotettua heikommaksi vastustajaksi, ottelun kulku näytettiinkin jo ensimmäisessä ottelussa. Välierissä vastus koveni huomattavasti, kun Giants lähti taistelemaan Kamloopsin kanssa finaalipaikasta. Tasaisten vaiheiden jälkeen KB onnistui kuitenkin lunastamaan finaalipaikan 3-1 otteluvoitoin. 

Finaalissa vastaan asettui hallitseva mestari Kuolema. Kuoleman puolustusta kehuttiin läpi kauden ja suurin kyseenaihe Kamloopsin menestymisestä finaalisarjassa olikin se, että onnistuuko KB pitämään päänsä kylmänä ja murtamaan Kuoleman puolustuksen. Kuolema päästi runkosarjan aikana ainoastaan 31 maalia ja Kamloops onnistui rokottamaan finaalisarjassa viidessä ottelussa Kuolemaa peräti 17 kertaa, joka on yli puolet enemmän, kuin Kuolema päästi koko runkosarjan aikana yhteensä. Varsinkin TheDoctor yltyi finaalisarjassa huimaan maalivireeseen voittaen myös pudotuspelien maali- sekä pistepörssin. Aivan ansaitusti jätettiin tämä kaveri pois parhaiden hyökkääjien äänestettävien joukosta pois. Tämä hyökkäystehokkuus lopulta siivitti Kamloopsin kauden 1/2019 mestariksi. Iso hatunnosto myös timolle, joka huusi jokaisessa sarjassa äänensä käheäksi katsomossa, timoa nähdään taas ensikaudella kentän puolella, offseasonin aikana kuntoon hiotun lämärin kera. Ja tsempit myös jlolle, joka parin päivän visiitin jälkeen päätti perustaa oman joukkueen saatuaan 24h bannit joukkueen discord kanavalle ennen finaalisarjaa.


(Joukkueen fanit eivät vielä tavoittaneet joukkuetta finaalisarjan jälkeen Lahen torilta. Ehkä joku toinen kerta)

Haluamme vielä kiittää kaikkia faneja, joita on matkan varrella kerääntynyt, teitä oli tällä kaudella kiitettävä määrä, muistelemme teitä joukkueen saunaillassa (raiq laitan sulle aikatauluja myöhemmin).

KB kiittää ja kumartaa. Nähdäämme taas ensi kaudella! 
Terveisin,
Vaavi

Tietoja
Kirjoittanut: Jamo
Joukkue: Kamloops Blazers
Julkaistu: 15.02.2019 15:40
Luettu: 805 kertaa

Kommentit (2)

raiq, 16.02.2019 01:11
<3 docbror, exboss, mönier....
Anakin, 16.02.2019 14:12
Perc luulin että olisi taas kb:n lopettamisilmoitus

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.