Lehdistötiedote

Lyhdynkeittäjät tiedottaa! PART IX

Haltuunotto
 
Lyhdynkeittäjät totuttuun tapaansa rikkoo kauden mediahiljaisuuden ensimmäisenä joukkueena. Jo proliiga-ajoilta perinteeksi muodostunut ”Löylynheittäjät tiedottaa” -lehtarisarja saa jatkoa joskin hieman eri nimellä. Heti alkuun haluamme sanoa sen, että olemme erittäin pettyneitä viime kausien lehdistötiedotteiden määrään sekä laatuun. Runkosarjaa on kohta puoliin kulunut puolet ja tämä on ensimmäinen lehtari. Häpeällistä.

En ole nyt laskenut monta kautta tätä liigaa on pelattu, mutta Löylynheittäjät pelasi liigan ensimmäisellä kaudella, ja sinä kautena (3/16) julkaistiin kolmasosa liigan kaikkien aikojen lehdistötiedotteista. Näettekö mitään yhteyttä Löylynheittäjien läsnäololla ja liigan lehtareiden määrällä? Hyvä, en minäkään. Onneksi rukouksiinne on vastattu ja Lyhdynkeittäjät ovat valmiina ottamaan paikkansa takaisin Superliigan keulakuvana. Kiekkoscenen mediaseksikkäin joukkue on tehnyt paluun.
 
Ilmeentiellä, 30.3. 13:23

 

Tuskainen alkukausi

Useamman kauden mittaisen banaanin jälkeen olemme ansaitusti saaneet luvan palata Superliigaan tutulla kokoonpanolla. Iso kiitos johtokunnalle, että saamme mahdollisuuden näyttää kaikille että olemme kykeneviä pelaamaan tätä peliä! Vaikka käyttäytymisemme on ehkä parantunut niin vastapainona pelillinen tasomme oli kuitenkin romahtanut. Syynä tälle on se että, osa pelaavasta nykyisestä pelaavasta kokoonpanosta ei ollut pelannut juurikaan tätä peliä sitten Löylynheittäjien pronssikauden.

Odotettiin, kyllä että alkukaudesta tulee ehkä vähän vaikea mutta kyllä ekat pelit silti yllätti. Ensimmäiset kolme peliä kuitenkin otettiin turpaan aika paljon ja päästettiin jopa 24 maalia niin se sai tajuamaan, että ei tää niin helppoa ehkä ookkaan enää. PAGUELille tuli vielä remppa haitaksi niin jouduttiin pelaa kolmella pakilla niin jouduttiin ottaa vähän meille uudenlainen lähestymistapa tähän flipperiin. Runkosarjassahan me ei tunnetusti olla ikinä jaksettu puolustaa, mutta nyt piti vissiin sitte alottaa. Kivahan se on kokeilla jotain uutta. Tästä tuloksena siis 7 pelissä formi 5-0-2, joten voidaan sanoa, että eteenpäin on menty. Kolmosjaksohan on tunnetusti playoff-vihun targetoinnin aloittamisen aikaa, joten oli erittäin tärkeä saada kakkosjaksossa ns. strategisia pisteitä jotka antaa paljonkin pelivaraa kolmosjaksoa ja loppukautta ajatellen.

 

Missä on PAGUEL?! (tai rikuhahl?????)

Pelattiin torstai-iltana pitkästä aikaa taas vähän liigamatseja ja tajuttiin että meillähän on vaan yks kouluttautunut hyökkääjä kokoonpanossa PAGUEL:n poissaollessa. Pelejen jälkeen koodailtiin kaikki neljä kiekkokaveria läpi ja lopputuloksena onnistuttiin onkimaan Kapanen CS:GO:n lumoista joukkueeseen. RikuHahl on vielä kuitenkin hukassa, ottakaa yhteyttä jos näätte!

Kapanen oli Löylynheittäjien pronssikaudella ainoa syy, miksei me voitettu kultaa, joten asetelmat ovat vähintääkin mielenkiintoiset tällä kaudella. Kapanenhan pelasi siis SC Bernissä 3/16 kaudella ja kohdattiin välierissä, jossa kyseinen kaveri single-handedly voitti kolme matsia meitä vastaan. Nyt kun Kapanen ei sq cernissä enää ole, niin en näe että kukaan joukkue pystyy pysäyttämään meitä silloin kun on kyse playoffeista.

Loppuun haluaisimme vielä esittää toiveen, että älkää haastako meitä harkkapeleihin, kiitos.


Hyvää pääsiäistä kaikille!
Rauhaa ja rakkautta <3

Kirjoittanut: Lyhdynkeittäjät
Julkaistu 30.03.2018 13:57
Luettu: 976 kertaa

Kommentit
Select 30.03.2018 14:00
voin tulla käreen
kesä2018 30.03.2018 14:02
Emme etsi pelaajia!
Select 30.03.2018 14:06
Hitto, ensi kerralla sitten. Paljon tsemppiä loppukauteen Lyhdyn!
snadi 30.03.2018 14:12
pääsenks?
Moses 30.03.2018 14:59
Hyvä lehtari!
Poolparty 02.04.2018 22:33
PAGUELia mä metsästän!
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2019