Rakkaudesta lajiin

Lehdistötiedote
Hei kaikki rakkaat superliigan pelaajat!
Me kaikki pelaamme tätä mahtavaa kiekkopeliä sen takia, että pidämme sen pelaamisesta, saamme siitä jonkinlaista nautintoa, eikö totta. Tämän takia ajattelin perehtyä tuon tunteen syvimpään sopukkaan, iloon.

ILO:
Tunne, jonka synnyttää jonkin hyvän saaminen tai sen odotus; onnellisuuden tila; riemu. Ne sanat, joita käytetään ilosta, riemusta ja iloitsemisesta, ilmaisevat erilaisia merkitysvivahteita ja eriasteista iloa. Näihin sanoihin kuuluvat verbit ilmaisevat sisäistä ilon tunnetta ja sen ilmenemismuotoja, ja niiden merkitys voi olla mm. ’olla iloinen, riemuita, huutaa ilosta, hypellä ilosta’.

Myönnätkö edellämainutun kuvailevan täydellisesti sitä tunnetta, jota löydät sisältäsi pelatessasi esimerkiksi tiukkaa liigapeliä?

Miten ilo liittyy Joukkueen ilmapiiriin? Puidaan hetki yhdessä joukkueen johtoa sekä pelaajia, millainen yhteys ilolla on heihin.

Millainen on hyvä joukkueen johtaja?
Exoduksen vastuuhenkilöitä sanotaan ”onnelliseksi vastuuhenkilöiksi”. Miksi?  Koska he luovat ja työskentelevät ennenkaikkea joukkueensa, mutta myös omaksi ilokseen. Heidän joukkuetoverinsa tekevät heidät iloisiksi. Vastuuhenkilöt haluavat heidän nauttivan liiga- sekä harjoituspeleistä.  Tämä johtaa siihen, että joukkueen pelaajat saavat iloa peleistä, huolimatta siitä millainen menestys joukkueella on.  Entinen pelaajamme Kulakov sanoi: "Nautin Exoduksessa pelaamisesta." Hän sanoi myös: ”Oli ilo toimia joukkueessa vastuuhenkilönä.” Päävastuuhenkilönä kehoitankin kaikkia kiekon pelaajia iloitsemaan kaiken aikaa siitä, että saamme olla osana jotain näin hienoa.

Millainen on hyvä joukkuetoveri?
Kunnioituksesta vastuuhenkilöitä kohtaan pelaajat tekevät aina halukkaasti sen, mikä on hyväksi joukkueelle. Kun pelaajalle siis annettiin tehtäväksi esimerkiksi puolustaa enemmän tiukassa liigapelissä, vaikka hän on hyökkääjä, hän "kärsii" tilanteen joukkueensa edun vuoki. Hän asettaa omat etunsa ja mahdolliset tilastonsa joukkuueen eduksi. Tämän kaltainen käytös miellyttää erittäin paljon vastuuhenkilöitä ja tuottaa sekä pelaajalle että vastuuhenkille suurta iloa. He tuntevat myös suurta iloa joukkuetovereidensa onnistumisista ja iloitsevat niistä yhdessä.

Joukkueen vastuuhenkilöt haluavat, että pelaajat saavat pelaamisesta samaa iloa,  kun he itse siitä saavat. He tarkkailevat myös pelaajien edistymistä ja antavat ansaitun kiitoksen ja kannustuksen. Näin he voivat iloita ja riemuita yhdessä joukkueena.

Mikä muu tekee vastustuuhenkilön iloiseksi?
Joukkueen pelaajat voivat saada vastuuhenkilön iloitsemaan suuresti olemalla uskollisia joukkueelleen. Tällaisessa kasvuympäristössä muovatutuu todella taitavia, asiallisia sekä toisia kunnioittavia pelaajia. Muidenkin joukkueiden vastuuhenkilöt varmasti pistävät tämän merkille. Siksi vastuuhenkilöt saattavat pelätä menettävänsä hyvät, uskolliset pelaajansa. Kun pelaajille tulee tarjouksia hyvistä menestyksellisistä joukkueista, heillä on mahdollisuus ilmaista uskollisuutensa joukkueelleen.

Exoduksesta voin mainita sen, että täältä on lähtenyt monia hyviä, asiallisia ja muita kunnioittavia pelaajia, joista olen päävastuuhenkilönä erittäin ylpeä. Emme ole katkeria "menetyksistämme", vaan iloitsemme suuresti siitä, että olemme voineet toimia kasvualustana tämän kaltaisille pelaajille! Tiedän, että kyseiset pelaajat tunnistavat kyllä itsensä. Haluan vielä kiittää teitä! Silmissäni tulette aina olemaan Punamustia, ja ovet kotiin ovat aina teille avoimet. <3
Yhteenvetona kaikesta: Iloitaan yhdessä pelaamisesta! Ja käyttäydytään ja kohdellaan myös uusia pelaajia niin, että he voisivat myös saada tuon saman ilon josta me nautimme.

Kiitos! Ja erittäin kovasti tsemppia kauden viimeisiin peleihin!
Rakkain terveisin, Hotti ja Exodus
Tietoja
Kirjoittanut: Hotti
Joukkue: ExodusExodus
Julkaistu: 15.10.2016 14:35
Luettu: 1680 kertaa

Kommentit (4)

kula, 16.10.2016 23:10
<3
rekku, 16.10.2016 23:27
jotai exoduksen koodikielt toi kulan möherrys?
kula, 16.10.2016 23:30
sydämeks tarkotin mut sivut on rikki!!
Fettis, 16.10.2016 23:48
Kula koff tsemii

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.