Lehdistötiedote

Offarin mietteitä

Aloittaessani kirjoittamaan tätä kirjoitusta kauden alkuun näyttäisi olevan 1pv 4h aikaa, eli olemme jo aivan niin sanotusti kauden kynnyksellä. Superliigaan tuli paljon muutoksia sitten viimekauden, kun Kiekkoliiga ei saanutkaan tarpeeksi hakijoita uudelle kaudelle. Uusi systeemi johon kuuluvat Superliiga ja Superdivari, mikä tekee mielestäni erittäin hyvää kiekolle ja eritoten kaksitasoinen sarja, jossa voidaan nousta ylempään sarjaan, kuin myös pudota alaspäin on todella hyvä asia kilpailutilanteen luomiseksi. Superliiga tulee olemaan todella tasokas ensi kaudella. Kaksi tasaista lohkoa joissa jokaisesta pisteestä on taisteltava, hyvä juttu siis. Kilpailu on se joka kehittää joukkueita.

HC Oilersin viime kausi päättyi pettymykseen. Selvästi parempaa tulosta lähdettiin hakemaan, mutta niin vain PSG näytti, miten playoffkiekkoa pelataan ja tiputti meidät sarjan viidennessä kohtaamisessa. Kaudesta jäi kuitenkin positiivinen maku ja joukkueen saamat palkinnotkin ilahduttivat, selvästi jotain on siis tehty oikein. Ottamatta sen enempää kantaa viime kauden suorituksiin lähden perkaamaan joukkueen nykytilannetta ja minkälaisia muutoksia joukkue koki off-seasonilla.

Summerin soitua viimeisen ottelun jälkeen tunnelmat olivat kaksijakoiset, miten tästä lähdetään jatkamaan, ketkä jatkavat ja mikä on mielenkiinto tulevaa kautta koskien. Hyvin nopeasti shed ja nitrik ilmoittivat jäävänsä pois Oilersin vahvuudesta ja siirtyivät pelaamaan Giantsin riveihin. Kaksi todella tärkeää palasta viime kauden joukkueesta oli siis poissa ja heille tulisi löytää korvaajia. Alkuun uusien pelaajien löytäminen meinasi allekirjoittaneelle tuntua jo yhdessä vaiheessa melko tuskaiselta, tulisiko seuraavasta kaudesta yhtään mitään? Niin vain Hatti sai kuitenkin houkuteltua pehmeäkätisen Haran joukkueeseen, joka on osoittanutkin olevansa täsmähankinta joukkueelle. Vielä kuitenkin tarvittiin pelaajia vahvistamaan joukkueen runkoa tulevaa kautta varten. Mensojen jättäytyessä sivuun seuraavan kauden joukkuevalinnoista avasi kuitenkin loistavan mahdollisuuden kun Nico ja Klee kysyivät, mahtuisivatko he ensi kaudeksi HC Oilersin riveihin pelaamaan. Kaksi todella kovaa ja kokenutta pelimiestä, sopimukset kouraan ja odottamaan kauden alkua. Kokoonpano olisi viimeinkin valmis tulevaan kauteen, helpotus.

HC Oilers valittiin Superliigaan ja A-lohkoon. Vastassa on monia kiekkoliigassa marinoituneita kovan luokan joukkueita, joita lähdetään haastamaan taistelussa playoff paikoista. Harkkapelit eivät ole sujuneet aivan niin kuin olisimme odottaneet, mutta joukkueen päästessä pelaamaan enemmän ja enemmän yhdessä, uskon meidän hitsautuvan tiiviiksi porukaksi, joka pystyy varmasti haastamaan kenet vain tässä liigassa.

Hyvä yhteisö, kovia joukkueita, odotettavissa on todella hieno kausi! Tsemppiä jokaiselle joukkueelle kauden alkuun, pelasitpa sitten liigan tai divarin puolella niin varmasti jokaiselle löytyy hienoja kokemuksia kauden edetessä. Pidetään samanlainen hyvä meininki mihin viime kaudella jäätiin.

Marraskuisin terveisin Vaniljanne ja muu HC Oilersin poppoo


Kirjoittanut: HC Oilers
Julkaistu 26.11.2017 13:24
Luettu: 752 kertaa

Kommentit
Sebok 26.11.2017 13:54
Hyvä kirjoitus :)
shed 26.11.2017 17:37
hyvä kirjotus vanil
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2018