Lehdistötiedote

Avoin rohkaisu Exodukselle

EXODUS

Voimaa, pelottomuutta, uskaliaisuutta, urhoollisuutta. Rohkeus on pelon, arkuuden ja pelkuruuden vastakohta, ja sitä on Exodus.

Se sana, jota useimmiten käytetään ilmaistaessa jonkun olevan rohkea, ei välttämättä ole Exodus, mutta se voisi hyvin olla. Sen sijaan se on varmasti vain: Rohkea. Sen perusmerkitys on ’olla luja, olla voimakas’. Toisin sanoen 'olla exodus'.

Heikentymisen tai voimien menettämisen ajatuksen välittää hyvin sen vastakohtainen sana, joka voi toisinaan tarkoittaa ’menettää rohkeutensa’ tai ’osoittautua lannistuneeksi’. Tuo sana on: Nössö.
En halua että te osoittaudutte lannistuneiksi tai menetätte rohkeutenne, tai olette nössöjä. Toivon että olette Rohkeita!

Rohkeus on sitä ettei kädet tärise tiukimmankaan paineen alla. Se on sitä että ollaan valmiit haastamaan lähtökohtaisesti kovempitasoisempia joukkueita. Rohkeus on voimaa, voima on voittamista, voittaminen on turhaa, rohkeus on ikuista.

Exoduksen pelaajat ovat aina tarvinneet rohkeutta pysyäkseen uskollisina joukkueelleen. Niinpä kun pelaajat olivat valmiit menemään päätyyn asti, voittaessaan kultaa proleague:ssa kaudella 2/14,  sanoin pelaajille: ”voittoon”, ja toisti tuon saman kehotuksen myös seuraavalla kaudella, ja sitä seuraavalla ja sitä seuraavalla aina tähän päivään saakka. Miksi? Jotta te saisitte tarvittavaa rohkeutta. Sen lisäksi  teidän täytyy kuunnella, oppia ja noudattaa tarkoin exoduksen pelikirjaa. Myös minä itse luen tuota pelikirjaa säännöllisin väliajoin, muistuttaakseni itseäni miten voiton voi saavuttaa.

Älä kuitenkaan pelkää jos koet ettei sinulla ole rohkeutta, se on ominaisuus jota jokainen meistä voi kehittää, ja sitä tulisikin kehittää. Kuten totesin, rohkeus on sitä ettei kädet tärise tiukimmankaan paineen alla, ja se on avain jätti joukkueiden kaatamiseen. Joukkuetoverin seurasta voi olla paljon apua. Muista ettet ole kentällä yksin, voit aina jakaa vastuuta ja hakeutua itse hyvään paikkaa jotta joukkuetoverin olisi helppo jakaa vastuuta myös takaisin. selena, joka on itsekin rohkea Exoduksen pelaaja ja nykyään myös vastuuhenkilö, sanoi: ”pass bli.”

Pelaajat tarvitsee rohkeutta superliigassa, jotteivät vastustaja joukkueet nöyryyttäisi heitä täysin. Exoduksen pelaajat, vetoan teihin ja pyydän ettette koskaan anna periski vastustaja joukkueiden paineelle, vaan pyritte aina säilyttämään rohkeutenne kovempiakin joukkueita vastaan! Ja haastamaan heidä ennakkoluulottomasti. Kulakov on loistava esimerkki voittajasta, lopputulos sille että säilyttää rohkeutensa voi olla silminnähtävää.

"Kerran Exodus, aina Exodus."

Voimia kamppailuunne! Rakkain terveisin taustatukenne - Hotti


Kirjoittanut: Exodus
Julkaistu 22.08.2017 09:36
Luettu: 822 kertaa

Kommentit
Kulakov 22.08.2017 10:09
<3
BIGONE 22.08.2017 11:32
Odotamme innolla yhteistä kanssakäymistämme jouko.tv kaukalossa ! =)
Jime 22.08.2017 11:35
Kuin myös isoköriläs, kuin myös. :)
meks 22.08.2017 20:27
Loistava lehdistötiedote Skutsi_kÄäkän pahimmalta varteenotettavalta vastustajalta! Kaikin puolin hyvää kautta ja kesän jatkoa teille!

- meks pelaajakoordinaattori
Metku :D
shed 02.10.2017 23:09
Voimaa, pelottomuutta, uskaliaisuutta, urhoollisuutta. Rohkeus on pelon, arkuuden ja pelkuruuden vastakohta, ja sitä on Exodus.

Jep!!
Sebok 03.10.2017 21:50
On jea
Kommentoi

Voit lähettää kommentteja vasta sisäänkirjautumisen jälkeen.

© Superliiga 2018