1. Divarin Puolivälieräennakko 2/21

Podcast
Ottelut:

23.5.2021 Su Kouvola Sabres - Ylämummo Klo: 19
19.5.2021 Ke Obsessive Roikkulämy Klo: 19-20
20.5.2021 To Kuolema - Fc Kiviniemi Klo:?
24.5.2021 Ma Giants - Hc Speddycat Klo: 20:30

Kommentoihin voi confirmata aloitusaikoja, niin muokkaillaan
00:35 – Kouvola Sabres - Ylämummo
08:25 – Obsessive - HC Roikkulämy
19:15 – Kuolema - Fc Kiviniemi
28:15 – Giants - Hc Speddycat
37:01 – Top&Flop Runkosarja
Tietoja
Äänessä: murra
Julkaistu: 18.05.2021 18:40
Avattu: 1437 kertaa

Kommentit (33)

Diary, 18.05.2021 19:10

Kiitos terveisistä! Parannetaan ens kauteen! =)

Määd, 18.05.2021 19:21

No nyt nyt nyt, siihen nähen miten paljon HBT puhutaan niin vähän vois edes tilastosivua vilkasta. ;D 

Alamäki alkoi kauan ennen stanan lähtöä ja taisi olla lähdön syykin. Sitten kurssi hetkeksi korjaantui, mutta sitten dzerins sai vissiin uuden duunin ja katosi pariksi viikoksi ja tultiin suoraan sunnuntaina pelaamaan noi jäljellä olevat pois. Ja mitä saappaista puhutaan niin kattokaa taas sitä tilastosivua. Ok, olen ulissut.

sneaky, 18.05.2021 19:27

Määd katsoin kyllä tilastosivua, sulla 10 peliä ja viimeiset 7 peliin 1 voitto, kun kahdella olis irronnut poffipaikka. Etten nyt hirveesti jalustalle nostais. Hyvä tsemppi kuitenkin koko torshavnilta tulokaskausi divarissa! 

Sitäpaitsi, nää on vaan meidän näkemyksiä. Pyritään parhaamme siihen asti että saadaan ammattilaiset tekemään näitä podcasteja vapaa-ajalla. Nautitaan poffihuumasta ja hyvää alkanutta kesää kaikille!

Määd, 18.05.2021 19:29

Jätäppä se viimenen sunnuntai pois... ennen stanan lähtö 2 voittoa 7 peliin ja lähdön jälkeen 4 voittoa kuuteen peliin. Toki ei voi kaikkea jengien sisältä tietää eikä tarvikkaan aikaa käyttää kyselyyn mutta noi jengien sivut täällä on ihan julkista tietoa.

sneaky, 18.05.2021 19:34

Juu, sanoin ehkä vähän väärällä sanamuodolla ettet pystynyt saappaita täyttämään, mutta kyllä mä flopiksi laitoin stanan siinä ragequitillansa ja annoin joukkueelle positiivisuutta. Rekkamiehen verbaliikka ei oo aina niin ajantasalla että joku voi ottaa nokkiinsa mutta kiitos palautteesta ja koitan parantaa sitä puolta jatkoa ajatellen. :)

Määd, 18.05.2021 19:34

Noo mutta, silti kiva kun teette näitä!

Määd, 18.05.2021 19:39

Noo mutta, silti kiva kun teette näitä!

murra, 18.05.2021 19:40

Hienoa, että podcasti herättää tunteita! Tsemppiä tulevaisuuden haasteisiin Määd

Kapu, 18.05.2021 19:58

Hyvä paketti. Lupalle erityisesti propsit, suorapuheist analyysii niinku pitääki täs vaihees. 

Tero, 18.05.2021 20:29

#freemääd#oikeutta

Toeni, 18.05.2021 23:21

#FreeNiko

Niko, 19.05.2021 08:35

Jos jäisin Onnibussin alle kanssasi <3

Zippo, 19.05.2021 19:33

Kiitos analyyseistä ja ennakoista! Sellasen kommentin annan, että kannattaa katsoa vähän kokonaistilastojen taakse. Keskityn luonnollisesti ekaan pariin.

 

Trek teki sen "huimat" pisteet käytännössä hunttimalla sinapit ja elmiran. Toisaalta Bande nappas -8 ks-pelistä, kun tais loppua koko jengin moti jo ihan matsin alkupuolella. Toisaalta joni nappas sen -8 elmira pelistä, joka peruspelillä olis pitäny hallita ja voittaa "helposti" ihan niinkuin siinä pohjalla ollut eka 5-0 matsi, jossa paikkoja ei elmiralle paljoa irronnut. (Ei siinä, se peli meni kyllä PeSuRin surffausalbumiin. Sinne tuskin tulee kuvastoa playoffeista.) Paljon tollasille hunttitilastojen muovaamille statistiikoille voi antaa painoarvoa, kun mietitään miten hyviä pelaajia kukin sattuu olemaan? Jos tuolla divarin runkosarjassa pitäis pelata jokainen peli täysillä ja olis 12 laadukasta jengiä, niin ehkä sitten kokonaistilastoon voisi tuijottaa enemmän.

 

Kannattaa myös katsoa, että mitä se pitsu tekee siellä kentällä, jos arvioitte miten hyvä pelaaja on kyseessä. Jos oltas hakattu ykkösellä kausi läpi, niin tuolla olis 3 KS:n jätkää pistepörssin kärjessä ja varmaan noita ohipelejä vähemmän. Pystyttiin kuitenkin pelailee tällainen tulos vaikka yks divarin parhaista hyökkääjistä pelas vaan 17 peliä. Siitä kun vähän extrapoloitte, niin saatte pitsulle 97 pistettä 26 peliin... Ehkä jopa se 100 pistettä olis menny rikki, kun mm. KARHUT ja Quo Vadis jäi pitsulta kerran hunttimatta tai kun pelattiin sinappeja vastaan "höntsä"kp:lla yks peli.

 

Jos pistepörssistä katsois versiota, jossa ainakin KARHU:jen ja Sinappien pelien pisteet otetaan veke, niin siellä olis vähän järkevämpää aineistoa käsillä, joista vois vedellä johtopäätöksiä...

murra, 19.05.2021 19:44

Hyviä pointteja Zippo! Mutta kyllä näen itse Trekin vaikutuksen silti suurena ja on kovasta pelaajasta kyse, vaikka kävi noita heikompia jengejä hunttimassa. Pitsun olisi voinut nostaa esille, mutta Ayoso ainakin muutamalle podcastissä olevalle tutumpi pelaaja. Nimenä toki tuttu ja hyvä pelaaja. Laitetaan kaveri sarjassanne tarkempaan seurantaan. 

 

Pyrimmekin ainakin 2 divari joukkueeksi lasketut (KARHU, Sinappikone) jättämään ulos kokonaiskuvasta. Toki on selvää, että se 7. joukkueen tiivimpi kkp oli kokonaisempi, jonka arviointi on myös siinä mielessä hankalaa, että muutama muukin joukkue peluutti erilaisia kokoonpanoja kentällä ja paras kkp laitetaan monella vasta poffeissa pyörimään joka peliin.

 

Kiitos palautteesta

sneaky, 19.05.2021 19:45

Kiitos Zippo palautteesta! Itse tein oman osuuteni ennakosta tällä kertaa aikalailla lonkalta kun ei ollut aikaa paneutua sen enempää aiheeseen että saatiin jotain kasaan. Hyviä pointteja toit esiin ja katsotaan jos tästä pappa oppii jotain uutta seuraavaan äänitykseen.

_peppo_, 19.05.2021 19:54

Täysin samaa mieltä em. kommentoijan kanssa! Mikäli jatkossakaan ei podcast -tiimiä kiinnosta tulla jokaiseen peliin paikan päälle seuraamaan, voi suosiolla jättää nämä tekemättä!

murra, 19.05.2021 19:55

Värvätään podcast tiimiin scoutteja, jotka tuovat raportteja jokaisesta joukkueesta sekä pelaajasta. Maksuna murran kokkikoulu vinkit! Notet kikes nickille murra 

Zippo, 19.05.2021 20:22

Kiitos vastauksista! Ei ollut tarkoitus kritisoida podcast-tiimiä. Lähinnä vaan heittää yleisesti sitä pointtia, että divarin runkosarjan pelaajakohtaiset tilastot voivat olla aika hämääviä varsinkin, jos ei hakata koko kautta samalla rosterilla, koska jengien tasoerot ovat niin valtavia. Sitten aika yleistä on ollut tällä kaudella heittää lekkeriksi yksittäisiä pelejä (ei pelkästään meillä). Kentällähän noi poffit sitten ratkeaa! Podcastejä on kiva kuunnella enkä tietysti odota, että muiden pelejä kerkeää hirveästi katsomaan läpi tai skouttailemaan hirveällä tarkkuudella, että miten yksittäisten pelaajien tilastot ovat kaudella oikeastaan syntyneet.

murra, 19.05.2021 21:15

Joo, en ainakaa ite tuota kritisointina ottanut. Hyviä pointteja toit esiin asioista, joita voisi ottaa huomioon. Tietyt realiteetit vaa täs hommas ettei kerkee aina niin paljoo pelei kahtoo :D Jatkossakin vaa samanlaista palautetta ja pelaajia, ketä toivois et seurattas :) Helposti voi muuten asiat pyörii samoje pelaajie ympäril

napsu, 20.05.2021 04:18

Playoff parit muodustuu runkosarjan mukaan, joten onhan toi nyt ihan ymmärrettävää ja odotettavaa että ylös nostetaan pointteja ja pelaajia jotka tehnyt tuhoa runkosarjassa tai päinvastoin, eikä tilanteit joita olisi voinut syntyä JOS jotain olisi tehty toisin. 

Ite ainakin mieluusti kuuntelen ns puolueettomien ennakoita (omia fiiliksiä ja mielipiteitä) ja iso peukku meikältä podcast triolle tästäkin ennakosta!

Zippo, 20.05.2021 09:20

napsu: ei mun pointti ollu mitä JOS vaan, että mitä siellä runkosarjassa tapahtui: Pitsu pelas 17 peliä, joista 3 hävittiin varsinaisella peliajalla ja sit totesin vaan, mitä se kaverin tehokkuus vastaa, kun vertaillaan täydet 26 matsia jauhaneisiin hyökkääjiin (jos "pienet" luvut hämää). Sit tää toinen asia, mitä toin esille, että Bande pelas kovat pelit ja Trekki pelas melkein kaikki pelit noita karkeloista jo tippuneita jengejä vastaan (sieltä varmasti on kairannut moni muukin pelaaja 4-6 p/o lukuja). Katoin myös vähä tarkemmin, että Banden ja Trekin voittoprossat noista kovemmista peleistä aikalailla samaa luokkaa (pääsääntöisesti turpaanhan siellä on otettu).

 

En myöskään sanonut, että podcastissa olis ollu vääriä mielipiteitä ja siellähän on studiossakin joka jätkä vähän eri mieltä! Pistin vaan vielä parit extrat jakoon meidän sarjaa ajatellen :P Podcastit on hyvää viihdettä ja hienoa, että niitä väsätään. Odotan innolla sitä päivää, kun murra ennustaa meille menestystä. Sekä sitä, että Lupa näkee siellä kentällä muitakin pelaajia kuin PeS.. Archuletan... Ehkä vielä jonain päivänä! :-D

Lupaschuk, 20.05.2021 10:38

Ihan kiva, että keskustelua herättää tää Podcast! Kiitti kommentoijille ja palautetta antaneille!

Zippo zippo.. Tuo sun palaute rupee menemään pikkuhiljaa ininäksi jo. Haluat ilmeisesti, että tehdään pitsusta erillinen podcast jossa kehutaan häntä puoli tuntia? Tämä nyt sattuu olemaan joukkuepeli ja tilastojen varjolla meidän on miltei pakko ratsastaa. Ei meitä kiinnosta niin lujaa noi pelaajien tilastot, että ruvetaan kattoon et "jaa pitsu pelas vaan yhen pelin KARHU:a vastaan ja ne voitti vaan 10-2 sen!" Teemun pitäis melkein koodata joku, että saa pistepörssistä ottaa jonkun tilaston, että stats against KARHU tjsp. Itse ainakin pyrin ottamaan huomioon nuo heittopusseja vastaan otetut pelit. (Kommentoin muun muassa, että Ylämummon voittoputkessa oli puolet heittopusseja vastaan)

Toinen, miksi kylvän tota Archua sun silmiin liikaakin on vaan se karu fakta, että ette te olis voittaneet runkosarjaa ilman PeSuRia. Kokeilkaa pelata ilman PeSuLetaa poffit vaikka niin huomaat miksi sitä tykkään ylistää! :D

Me kumminkin tehdään tätä mitään sen isompia suunnittelematta. Jotain muistiinpanoja laitetaan ja muuten tilastot ja yleinen tieto on meidän se apu millä tehdään näitä sitten. Koko setti kumminkin jauhetaan putkeen eikä meillä yksinkertaisesti jää siinä aikaa sitten katsoa kaikkien pelaajien pelejä joitain joukkueita vastaan. Varmasti moni muukin on jättänyt KARHU:t hunttimatta mutta ei nosta siitä niin isoa haloota.

Voisin myös nostaa esim meidän joukkueen svenin ja Entvellin kauden tähän. Entvell teki paljon statseja vrt sveniin, mutta pelattiin loppupuolella enemmän heikkoja vastaan. Joten sneaky miksi ylistit Entvelliä? (: (älä oikeesti kerro, oon tyytyväinen jokaisen meidän pelaajan panokseen tällä kaudella) 

Tsemppiä kaikille pleijareihin ja kesän rajoituksiin!

sneaky, 20.05.2021 12:05

Lupa, enttis on mansikka 

Jebsu, 20.05.2021 12:09

:D

Sloggi, 20.05.2021 12:14

Täähän alkaa menee kohta case Naitmaren ja Tanjan kanssa samaan laariin. Millon kuuntelijat tekee vasta lehdistötiedotteen? Miten podcastilaiset vastaa? Saadaanko johtokunnan näkemystä asiaan? Tätä jäämme odottamaan innolla!

-Kozel-, 20.05.2021 12:42

Hyvä ennakko ja paljon oikeita asioita käsiteltiin siinä. Helpompi vaan kertoa podcastin kehityskohteita, kuin mikä oli jo valmiiksi kohdillaan. Jos tuosta Zipon tekstistä suodattaa pitsun ylistykset pois ja keskittyy siihen palautteeseen. Oishan se aika siistiä, jos Teemu pystyisi esim. suodattamaan pudotuspelien ulkopuolelle jääneiden joukkueiden pelit runkosarjan tilastoista pois. Ennakoiden tekijät saisi paljon paremaa analyysiä tehtyä verrattuna tämän hetkiseen tilanteeseen. Ymmärrän täysin sen, että ei tuolta tilastoistakaan jaksa joka joukkueen pelejä alkaa kaivamaan ja käsin laskemaan pelaajien tehoja jotta analyysi olisi tarkempaa. Sen takia asioita voi onneksi helpottaa muutamalla koodinpätkällä :) Tarkemmin kun tässä rupesin pohtimaan, niin tykkäisin jos runkosarjan tilastoissa olisi nappi, josta voisi suodattaa jonkun joukkueen/joukkueet pois runkosarjan tilastoista. Esim. Karhun ja Sinappikoneen ottelut tippuisi näkyvistä ja vähennettäisiin näkyvien joukkueiden tilastoista.

 

Mutta kiitos kattavasta ennakosta, jota jaksoi taas kuunnella.

Archuleta, 20.05.2021 14:35

Turvat kiinni, tohtori analysoi

kariG, 20.05.2021 15:46

Jätän tähän omat kauden tilastoni 10/2/5 (1 sinappipeli, ei KARHUja). Ei tarvinne kummoinen analisaattori olla, että huomaa kyseessä olevan päivänselvä liigasmurffi, vähän niin ku tuo PeSuRikin.

RikuHahl, 20.05.2021 16:08

PAGUEL ois voittanu pistepörssin jos ois pelannu sinappikonetta ja KARHUa vs...

PeSuRi on yliarvostettu p*ska

Rippe, 20.05.2021 17:57

Laitan oman lusikkani tähän soppaan. Avasin koodauspöytäni ja nakkasin muutaman komennon sinne! Tässä taulukossa on jokaisen pleijari joukkueen hyökkääjän (vähintään 10 peliä koko kaudella pelanneet) tilastot pleijarijoukkueita vastaan. Sulkeissa näkyy koko kauden tilastot kaikkia joukkueita vastaan. Muutama bitti on voinut mennä poikittain eli en ota vastuuta siitä että yhtään virhettä tässä taulukossa ei olisi. Olkaapa hyvä!

 

Kouvola Sabres:

pitsu 10p 18+17=35 +20 p/o=3,5 (17 33+31=64 +36 3.76)

PeSuRi 14p 15+27=42 +14 p/o=3,0 (26 29+48=77 +38 2.96)

 

Obsessive:

Loren 5p 4+6=10 +0 p/o=2,0 (10 16+19=35 +18 3.50)

Groovy 14p 10+17=27 -8 p/o=1,93 (23 30+35=65 +19 2.83)

lordNIPPU 9p 9+4=13 -7 p/o=1,44 (18 21+16=37 +19 2.06)

 

Kuolema:

Falco 13p 15+20=35 +5 p/o=2,92 (23 26+46=72 +44 3.13)

perälä 13p 18+10=28 +5 p/o=2,15 (21 48+22=70 +43 3.33)

 

Giants:

wehi 12p 23+20=43 p/o=3,58 +18 (21 44+43=87 +40 4.14)

behis 11p 18+12=30 p/o=2,73 +15 (22 39+38=77 +56 3.50)

 

HC SpeddyCat:

_peppo_ 7p 9+11=20 +10 p/o=2,86 (10 16+14=30 +11 3.00)

Donskoi 13p 21+13=34 +9 p/o=2,62 (25 51+35=86 +44 3.44)

-Pysäkki- 5p 3+3=6 +0 p/o=1,2 (10 16+8=24 +14 2.40)

 

FC Kiviniemi:

smb 12p 16+12=28 +5 p/o=2,33 (20 32+27=59 +32 2.95)

ROUHIJA 13p 8+19=27 +4 p/o=2,08 (25 30+44=74 +42 2.96)

 

HC RoikkuLämy:

Entvell 6p 7+8=15 -6 p/o=2,5 (16 30+27=57 +23 3.56)

sven 8p 6+10=16 -2 p/o=2,0 (11 8+12=20 -3 1.82)

zombie 14p 17+10=27 -8 p/o=1,93 (26 46+39=85 +22 3.27)

 

Ylämummo:

Darko 13p 20+8=28 -26 p/o=2,15 (24 47+30=77 +2 3.21)

Trek 6p 4+5=9 -10 p/o=1,5 (15 32+27=59 +22 3.93)

Bande 9p 4+6=10 -22 p/o=1,11 (17 12+24=36 -21 2.12)

murra, 20.05.2021 19:16

Nättiä Rippe! Tässä alkaa näkymää ero jo selkeesti

fuu, 20.05.2021 19:45

Eih, Zippo yllätti nyt kyllä housut kintuissa. Voi sitä iltaa. Se ilta, kun tajusin että nyt on aikani loistaa. SINAPPIKONE, siis divarin jumbo joukkue ja mitkä TEHOT tämä kaveri iskee. Zipon vielä ymmärrän, tulevan vastustajan, mutta SITTEN vielä uskollinen joukkuekaverini RISTO!=?!=!=!=!=!=?!? Kaivaa tuollaiset tilastot esiin... Tätä häpeän määrää... Tästä ei kyllä mies enää nouse, ei sitten millään. 

Zippo, 20.05.2021 19:47

Päätin jo, etten tähän keskusteluun lähde, mutta Rippe ny on komiat tilastot tehty! Tulee esille noita esimerkkejä, mitä hain ja kertoo varmasti muistakin ottelupareista/pelaajista mielenkiintoista infoa. Komppailen myös Lupaa ja jonia, että olis hieno ominaisuus tos Superliigan sivuilla, jos pystys rajailee noita tilastoja näppärämmin.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.