Pronssipeli ja kieltoja

Uutinen

Pronssipeli


Manhattan katsottiin syylliseksi pelaamattomaan pronssipeliin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Manhattan jättää pronssipelin pelaamatta. Tästä hyvästä Manhattan saa -8 pistettä kauden alkuun ja lisäksi joutuu maksamaan korotetun kausimaksun, 5 pelimerkkiä. Last Dancelle onnittelut pronssimitalista.

 

Pelaajaäänestykseen liittyvät rangaistukset

Äänestämättä jätti kaksi joukkuetta, luvatut rangaistukset alla.


Pisu ja Seattle Roosters


Joukkuerangaistus, miinuspisteitä runkosarjan alussa -2

Joukkuerangaistus, äänestämättä jättäneen joukkueen pelaajat eivät ole äänestyskelpoisia ensi kauden äänestyksessä.

Pelaajarangaistus pvh:lle, Pisu: pelikieltoa 3 peliä


Donskoi ja Phoenix Rising


Pelaajarangaistus pvh:lle, pelikieltoa 3 peliä

Joukkuerangaistusta ei tule, koska joukkue ei jatkanut.


Pelikieltoja


jorti vapautui juuri toistaiseksi voimassa olevalta pelikielloltaan ja kiitti luottamuksesta tekemällä rasistisen nimimerkin. jorti saa viiden ottelun pelikiellon. jorti on pelikelpoinen kun Manhattan on pelannut viisi ottelua. 


Kantner käytti taitojaan edukseen ja teki tahallisen oman maalin autoplayssa. Kantner kuittaa itselleen kolmen ottelun pelikiellon. Kantner on pelikelpoinen kun Keltamusta on pelannut 3 ottelua.


hasardi väläytteli myös taitojaan autoplayssa ja tahallinen omarihan sieltä sitten tuli. Kolme peliä kieltoa ja kun Alakylän Ankat on kolme peliä pelanneet niin hasardi vapautuu kiellostaan. 


Jos peli harmittaa, murralta henkistä tukea siihen saa..


sneaky liittyy johtokuntaan


Pitkään kehitysryhmässä apuna ollut sneaky ilmottautuu johtokuntaan ja jatkossa voi myös häntä häiriköidä yksityisviestein, mutta käytetään tickettejä silti Discordissa.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 01.03.2024 17:46
Luettu: 817 kertaa

Kommentit (15)

-Kozel-, 01.03.2024 23:31

Nyt on kyllä mielivaltaisia päätöksiä johtokunnalta. Rangaistuksien pitäisi jollain tavalla liittyä kiekon/liigan sääntöjen rikkomiseen. Liigan säännöissä ei ole missään mainittu, että pelaajaäänestys on pakollinen ja vastaamatta jättäminen johtaa rangaistuksiin. Missä nämä rangaistukset on siis "luvattu", jos ei kerta liigan omissa säännöissä? Teidän kannattaisi muutenkin kepin sijasta antaa porkkanaa niille joukkueille, jotka ovat äänensä antaneet. Joka tapauksessa jos pelaajaäänestys vaikuttaa sarjapisteisiin, niin siitä olisi hyvä mainita ennen kautta liigan sääntökirjassa. Muuten menee usko koko touhulta.

Lisäksi kummastuttaa, että Seattle Roostersilta viedään äänestysmahdollisuus kokonaan pois tulevan kauden äänestyksestä. Tarkoittaako tuo nyt sitä että seuraavalla kaudella he saavat taas rangaistuksen, koska johtokunta evää heiltä mahdollisuuden äänestää? Jos taas johtokunta yrittää tuossa viestiä että kyseisen joukkueen pelaajia ei saa äänestää kauden parhaita valitessa, niin eihän siinäkään ole mitään järkeä. Äänestyksellä koitetaan kuitenkin etsiä sarjan parhaita pelaajia.

Mutta toivotetaan sneakylle vielä loppuun onnea johtokuntaan joutumisesta. Ehkä ne asiat tästä parempaan päin lähtee rullaamaan

Griezmann, 02.03.2024 10:22

Last Dancelle onnittelut pronssimitalista.

snidi, 02.03.2024 11:11

Kozelilta loistavia pointteja. Onhan se harmillista että äänestysprosentti on jo pitkään ollut pelaajaäänestyksissä heikko, mutta lähtökohtaisesti lähtisin syyttämään siitä itse äänestystä enkä pelaajia. Pari kehitysehdotusta mitä tuli mieleen:

1. Äänestyksen ajankohta. Äänestyshän alkaa vasta tosi pitkällä playoffeissa, jolloin suurin osa joukkueista on kesälomilla. Tuskin kovin moni silloin enää päivystää täällä. Äänestyksen voisi sijoittaa vaikka runkosarjan loppuun jolloin voisi viimeisiä runkkispelejä pelatessa samalla käydä äänestämässä. Äänet pitäisi toki antaa sitten runkkiksen perusteella, mutta johtis/kehitysryhmä voisi vaikka keskenään äänestää poffien mvpt ja muut poffipalkinnot.

2. Äänestyksen muoto. Äänestyksessähän on aika monta kohtaa ja suurinta osaa pelaajistoa ei varmaan kaikki kiinnosta, jolloin jää ehkä kokonaan äänestämättä. Pelaajistolta voisi vaikka kysyä, mitkä kohdat voisi poistaa tai mitkä ainakin haluttaisiin pitää. Ylipäätään voitaisiin kysyä mikä saisi äänestämään. Pelimerkkejä vaikka jakoon vastanneille, onhan näitä.

Nää nyt tuli äkkiseltään mieleen. Sivuhuomiona tämän uutisen sävy ei ollut kovin asiallinen. Nämä viralliset johtiksen uutiset voitaisiin pitää neutraaleina, piilovittuilut ja mukahauskat nokkeluudet voitaisiin jättää Discordiin.

Sloggi, 02.03.2024 11:14

Tosi hyviä nostoja molemmilta!

Jurro, 02.03.2024 11:55

Joo selkeesti tätä peliä ei voi hoitaa demokratialla koska siitähän ei ole mitään hyötyä. Kiekkoliiga toimi pitkään kun johtis vaan määritteli miten asiat menee. Kansalle annettu liikaa siimaa ja ääntä pelin sisäisissä asioissa. Eihän missään pelissä tai urheilussa pelaajat päätä säännöistä tai muista peliin liittyvistä asioista. Tulevat kentälle/hallille, pelaavat, jauhavat tarpeellisen määrän paskaa ja menevät sitten kotiin. Huomenna on aina uusi päivä. Joten jos me pelaajat vain pelataan ja annetaan johtiksen hoitaa asiat ja tyydytään siihen miten asiat on. Jos ei näihin päätöksiin pysty sitoutumaan niin edelleenkää tätä peliä ei ole pakko pelaa. Kenenkää elanto ei taida olla vaakalaudalla tämän pelin takia.

rati, 02.03.2024 12:34

Just näi Jurro, kasvattakaa munasarjan tilalle munat ja tehkää mitä käsketään, ei oo nii vitu vaikeeta

Lupaschuk, 02.03.2024 14:12

Tämäkin uutinen oltais saatu huomattavasti pienemmäksi mikäli seuraavat seikat olisi toteutuneet,
-Manhattan olisi pelannut pronssipelin
-Seattle olisi protestoinnin sijaan keskittänyt energian yhden äänestyslipukkeen täyttöön
-jorti ei olisi tehnyt rasistista nimimerkkiä tai pari muuta heppua omareita ap:ssa

Suurin osa joukkueista ja pelaajista tähän pystyy. Noin prosentti ei pysty. Mielestäni tuo on ihan hyvä lukema ja voitaisiin sanoa, että pelaajaäänestys oli onnistunut. Snidiltä hyviä pointteja toki siihen, että pelaajaäänestys voitaisiin pitää hieman aikaisemmin. Rakentavaa palautetta saa antaa, koska samalla puolella tässä ollaan. 

Porkkanoita on koitettu antaa pelaajaäänestyksessä, eli pelimerkkejä arpoa. Se ei osoittautunut toimivaksi metodiksi. Sen sijaan peloite mahdollisesta rangaistuksesta onnistui. Äänestyslipukkeen täyttämiseen meni ehkä kaks, kolme minuuttia. Tämän uutisen tekemiseen meni useampi tunti, käsiteltiin joka asia kehitysryhmässä ja lopputulos oli tämä. 

Jokainen pelaaja voisi ottaa hieman isomman vastuun siitä omasta tekemisestä. Me koitetaan kehittää tätä liigaa kumminkin omasta vapaa-ajastamme, vapaaehtoisesti. 

murra, 02.03.2024 14:23

Hienoa kehittymistä keskustelukulttuurissa. Kuuntelemistä, ymmärtämistä ja reflektointia. Jatkakaa

Tansu, 02.03.2024 19:59

Huoh rati. Usko pois, ei ne naiset ole yhtään sen huonompia kuin sinä ja muut miehet. Mikä ihme saa kuvittelemaan, että munat ja miehekkyys taas tässäkin asiassa auttaisivat. Noloa.

Stana, 02.03.2024 20:03

Jää kiekko on miestenpeli,, neiteille hame kannasta vittu! !! 1

Tansu, 02.03.2024 20:06

Niin joo ja itse aiheesta: lisää rangaistuksia vaan, mä tykkään, pitää mielen virkeänä. Draamaahan ihmiset haluavat. Mukahauskat nokkeluudetkin piristää kummasti päivää.

slayer, 03.03.2024 02:16

Moi kaikille,

Äänestetyskohteita on liikaa, ei kiinnosta kauden yllättäjät tai viihdyttävintä kiekkoa pelaavat joukkueet. Pyytäkää vastuuhenkilöitä äänestämään parhaat ja arvokkain pelaaja ja päättäkää loput johtokunnan kesken. Hyvää kevään jatkoa kaikille!

<span style="font-size: 0.93rem;">mvh,</span>

slayer

V.Kompany, 03.03.2024 13:38

hyvä lupaschuk -b

hasardi, 04.03.2024 14:53

Äänestyspakko :DDD

Friistail, 04.03.2024 15:59

Oli kyllä niin raskas taakka äänestää et johtis vois tehdä senki meidän puolesta.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.