Kausipaketti 1/24

Uutinen

Liiga

Confusion
HC SpeddyCat
HC Tyrmäys
Las Vegas
Last Dance
Manhattan
PePo
Seattle Roosters
Team SaHaRa
Thicc Love
Thieves
Unit

1. divari

Anaheim Mighty Ducks
Beetlehemin Seimiveikot
Frölunda
GHETTO BIRDS
juusot
KooKoo
Phoenix Rising
PoU
SC Bern
Sikalauma
Siberian Huskies
Voodoo People

2. divari

||Pohatat||
Dusted Pepe
HC Tylykone
Kiekon Tulevaisuus
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Löysät Bois
Sinappikone
Wanhainkodin Munkki

Aikataulut

Liiga

1. jakso 20.11. - 3.12. (2 viikkoa, 5-10 ottelua pelattuna)
2. jakso 4.12. - 17.12. (2 viikkoa, 10-14 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL alemmille sarjatasoille)
3. jakso 18.12. - 7.1. (3 viikkoa, 15-19 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
4. jakso 8.1. - 21.1. (2 viikkoa, 20 ottelua pelattuna)

Pudotuspelit 22.1. - 18.2. (4 viikkoa)

Jaksojen 2-4 pelimääriä laskettu Team SaHaRan kaatumisen vuoksi 10.12.2023. Poikkeuksellisesti tuplasarjan diskattua joukkuetta vastaan pelanneilla HC Tyrmäyksellä ja Unitilla 2. jakson minimimäärä on yhdeksän (9) ottelua.

1. divari

1. jakso 20.11. - 3.12. (2 viikkoa, 5-10 ottelua pelattuna)
2. jakso 4.12. - 17.12. (2 viikkoa, 11-15 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL alemmille sarjatasoille)
3. jakso 18.12. - 7.1. (3 viikkoa, 16-21 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
4. jakso 8.1. - 21.1. (2 viikkoa, 22 ottelua pelattuna)

Pudotuspelit 22.1. - 18.2. (4 viikkoa)

2. divari

1. jakso 20.11. - 3.12. (2 viikkoa, 6-11 ottelua pelattuna)
2. jakso 4.12. - 17.12. (2 viikkoa, 12-15 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL alemmille sarjatasoille)
3. jakso 18.12. - 7.1. (3 viikkoa, 16 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
4. jakso 8.1. - 21.1. (2 viikkoa, 22 tai 24 ottelua pelattuna)

Pudotuspelit 22.1. - 18.2. (4 viikkoa)

Nämä tiedot eivät ole välttämättä kauden aikana ajan tasalla. Oikeat pelimäärät ja deadlinet löytyvät aina etusivun oikeasta yläkulmasta napista "Deadlinet".

Liigan ja 1. divarin runkosarja

Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa kahdesti jokaista oman sarjansa joukkuetta vastaan - yhden ottelun koti- ja yhden vieraspuolella. Johtokunta ei ole vastuussa väärillä puolilla pelatuista otteluista. Joukkueiden tulee tarkistaa puolten oikeellisuus itse. Mikäli ottelu pelataan väärillä puolilla, se jää voimaan.

2. divarin runkosarja

Kolmen ensimmäisen jakson aikana jokainen joukkue pelaa jokaista sarjan muuta joukkuetta vastaan, kerran koti- ja kerran vieraspuolella. Neljännelle jaksolle sarjataulukon neljä parasta ja viisi huonointa erotetaan jatkolohkoon A sekä jatkolohkoon B. Joukkueet pelaavat oman lohkonsa joukkueita vastaan kerran kotona ja kerran vieraissa, eli B-lohkossa 8 ja A-lohkossa 6 ottelua. Runkosarjalle tulee mittaa täten 22 ottelua tai 24 ottelua.

Pudotuspelit

Pudotuspeleihin osallistuu 8 joukkuetta. Pronssiottelu on vain yksi ottelu, muut sarjat pelataan paras viidestä -menetelmällä.

2. divarin pudotuspeleissä jatkolohkon B viimeiseksi sijoittunut joukkue jää ulos pudotuspeleistä. Jatkolohkon A kolme ensimmäistä saavat valita tuttuun tapaan vastustajansa jatkolohkon B neljästä jäljellä olevasta joukkueesta. Jatkolohkon B parhaiten sijoittunutta (eli runkosarjan viidettä) joukkuetta ei voi valita jatkolohkon A ensimmäiseksi, toiseksi tai kolmanneksi sijoittuneen joukkueen toimesta. B-lohkon paras kohtaa siis automaattisesti A-lohkon huonoiten sijoittuneen. Tällöin myös jatkolohkon B parhaalla sijoituksella on merkitystä.

Pudotuspelit alkavat tämän jälkeen tuttuun tapaan puolivälierillä, jolloin kotietu on paremmin sijoittuneella joukkueella.

Karsinnat

Liiga: Kaksi heikoiten menestynyttä liigakarsintoihin.
1. divari: Voittajalle suora nousupaikka Liigaan. Finaalin häviäjä ja pronssiottelun voittaja karsintoihin. Kaksi  heikoiten menestynyttä divarikarsintoihin.
2. divari: Voittajalle suora nousupaikka 1. divariin. Finaalin häviäjä ja pronssiottelun voittaja karsintoihin. Sääntöpykälän 2.10 mukaan näihin on mahdollista tehdä tarvittaessa muutoksia.

Yleistä infoa

Huone- ja tuomaribotin ohjeet

Huone- ja tuomaribotti toimii karsinnoissa, runkosarjassa ja pudotuspeleissä. Se ottaa tilastot ylös ja lisää ottelun sivustolle. Huoneita voi tehdä seuraavilla komennoilla:

Kotipeli: /msg tilastot !superliiga (vastustajajoukkue)
Vieraspeli: /msg tilastot !superliiga (vastustajajoukkue) --vieras

Botti on satunnainen player, joka ilmoittaa läsnäolostaan, kun huoneessa on kahdeksan pelaajaa paikalla. Se ilmoittaa myös jokaisen erän jälkeen onnistuneesta tilastoinnista ja viimeisen erän jälkeen ottelun lisäämisestä. Jatkoajan voi pelata samassa huoneessa - botti tunnistaa myös sen. Komentoa /mutespec saa käyttää vain, mikäli botille annetaan oikeus puhua huoneessa. Lähtökohtaisesti huonebottia tulee käyttää aina. Ongelmatilanteissa, jolloin botti ei jostain syystä toimi, tulee huone tehdä manuaalisesti. Lisätietoa botista täällä.

  • Liigaan osallistuvien joukkueiden tulee sitoutua jaksojen aikarajoihin, eli niin kutsuttuihin deadlineihin.
  • Pelaajien tulee noudattaa Kiekko.tk:n sääntöjä ja hyviä tapoja niin Discordissa, kiekossa, Superliigan sivustolla kuin myös muissakin paikoissa. Sääntöjen laiminlyömisestä ja epäasiallisesta käytöksestä rangaistaan tapauskohtaisesti.
  • Mikäli pelaaja pelasi karsintoja, ei tämä saa pelata toisessa joukkueessa liigaa ennen kolmatta jaksoa. Siirron haluavat hyväksytään kokoonpanoon, mutta on joukkueiden vastuulla, etteivät he pelaa ennen kolmatta jaksoa. Karsintojen kokoonpanossa olleet, 0 peliä pelanneet saavat siirtyä normaalisti.
  • 2 pelimerkin kausimaksu tulee olla maksettuna nimimerkille Sliiga ennen ensimmäisen pelin pelaamista. Muistathan laittaa viestikenttään joukkueesi nimen. Maksaessasi kausimaksun allekirjoitat samalla joukkueesi kohdalta säännöt sekä kausipaketin luetuksi ja ymmärretyksi. Kausimaksua ei palauteta.
Muuta tietoa

Ilman selkeää kannatusta suuntaan tai toiseen ottelut pelataan edellisen kauden tapaan classic-nopeudella. 


Aloittamalla otteluiden pelaamisen kuittaat kausipaketin sekä sääntökirjan luetuiksi ja hyväksytyiksi. Muistathan maksaa kahden pelimerkin kausimaksun ennen ensimmäisen ottelun pelaamista.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 20.11.2023 20:10
Luettu: 888 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.