Karsinnat ja joukkueet kaudelle 1/24

Uutinen

Joukkueet kaudelle 1/24 on valittu. Osa joukkueista on lukittu sarjatasoihinsa ja osa joutuu ottamaan vauhtia karsinnoista. Lopulta Liigassa pelaa 12, 1. divarissa 12 ja 2. divarissa 10 joukkuetta. Suoraan Liigaan nostettiin Team SaHaRa aikaisempien mestaruuksiensa vuoksi 1. divarissa sekä kyseessä olevalla joukkueella että Olli Jokisella, vaikka kokoonpano onkin vaihdellut lievästi. Lisäksi aikaisempaan kauteen verratessa samankaltaisten kokoonpanojen vuoksi Anaheim Mighty Ducks (Sharps) sekä SC Bern (With The Boys) pelaavat suoraan 1. divarissa. Kaikki ottelut karsinnoissa pelataan Classic-nopeudella.

Liiga

Confusion
HC SpeddyCat
HC Tyrmäys
Last Dance
Manhattan
PePo
Seattle Roosters
Team SaHaRa
Thicc Love
Thieves

+ 2 joukkuetta liigakarsinnoista

1. divari

Anaheim Mighty Ducks
Frölunda
juusot
KooKoo
SC Bern

+ 4 joukkuetta liigakarsinnoista ja 3 joukkuetta divarikarsinnoista

2. divari

Kiekon Tulevaisuus
Kiekon Vastaisuus
Liverpool Liverbirds
Löysät Bois
Sinappikone
Wanhainkodin Munkki
||Pohatat||

+ 3 joukkuetta divarikarsinnoista

Liigakarsinnat

Las Vegas
Phoenix Rising
Siberian Huskies
Sikalauma
Unit
Voodoo People

Divarikarsinnat

Beethelemin Seimiveikot
Dusted Pepe
GHETTO BIRDS
HC Tylykone
PokerStars
PoU

Karsinnoissa pelaavat pelaajat eivät voi vaihtaa joukkuetta ennen kolmatta jaksoa. Mikäli olit kokoonpanossa, mutta pelasit nollassa ottelussa, olet siirtokelpoinen. Karsinnoissa pätevät samat säännöt kuin runkosarjassa lukuun ottamatta sitä, että ottelut pelataan ratkaisuun saakka 4vs4-formaatilla. Täten ottelu ei voi päättyä tasan, vaan peliä jatketaan voittomaaliin saakka. Karsinnat pelataan sillä kokoonpanolla, joka on merkitty hakemukseen.

Karsinnoissa pelataan kerran jokaista joukkuetta vastaan, mikä tarkoittaa yhteensä viittä (5) ottelua. Joukkueet sopivat itse puolet tai voivat vaihtoehtoisesti pyytää arvontaa johtokunnalta Discordissa. Sarjanousun Liigakarsinnoista tekee kaksi ja Divarikarsinnoista kolme parasta joukkuetta.

Tasapisteissä paremmuus määräytyy seuraavasti: 

1. keskinäinen ottelu
2. pisteet per ottelu
3. maaliero
4. tehdyt maalit
5. päästetyt maalit

Karsintojen pelaamisen voi aloittaa heti, kun joukkueet näkyvät sarjataulukoissa. Deadline karsinnoille on sunnuntaina 19.11. klo 23.59. Kausi alkaa heti seuraavana päivänä. Jo omiin sarjoihinsa lukitut joukkueet voivat tehdä muutoksia kokoonpanoihinsa sivustolla joukkueen hallinnan kautta.

Lisäksi uutuutena tuleville kausille otetaan käyttöön johtokunnan ja kehitysryhmän harkinnalla tapahtuvat pelaajasiirrot 2. divariin. Tämä tarkoittaa sitä, että tietyt pelaajasiirrot voidaan tarvittaessa hylätä, mikäli siirtyvä pelaaja on tasoltaan sopimaton alimmalle sarjatasolle.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 13.11.2023 15:48
Luettu: 783 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.