Hakemukset kaudelle 3/23

Uutinen

Haku Superliigaan kaudelle 3/23 on avattu. Hakemukset ovat julkisia ja ne löytyvät linkin http://superliiga.fi/applications takaa. Olemassa on tuttuun tapaan hakupohja edelliskaudelta jatkaville sekä uusille joukkueille. Sivulta löytyy tarvittavat tiedot hakemuksen tekemiseen. Lisää halutessasi toive sarjatasosta. Vanha nimi -kohtaan voi merkitä useamman nimen, jos olemassa on useampi tilastosivu Superliigassa. Linkit toimivat vain kirjautuneille. Lähettäessäsi hakemuksen vahvistat kaiken olevan oikein ja otat vastuun joukkueestasi mahdollisten muiden vastuuhenkilöiden kanssa.

Jokaisen joukkueen tulee määritellä hakemukseen vähintään yksi vastuuhenkilö Discord-tägin kera. Merkatut henkilöt ovat vastuussa pelien sopimisesta ja toimivat myös Discordissa joukkueensa yhteyshenkilöinä, joten aktiivisuus ja osallistuminen on pakollista. Lisätkää kenttään myös kiekkonimimerkki, mikäli se ei käy ilmi Discord-tägistä.

Huomioikaa, että karsintoihin osallistuvat joukkueet osallistuvat karsintoihin sillä kokoonpanolla, mikä on ilmoitettu. Karsinnoissa pelannut pelaaja on lukittuna edustamaansa joukkueeseen 2. jakson loppuun saakka. Haun deadline on sunnuntaina 13. elokuuta klo 20.

Ilmoitamme mahdollisimman pian siitä, millä pelinopeudella tuleva kausi pelataan. Classic-kesän jälkeen on mahdollista, että myös Kiekon ainoa kilpailullinen liiga vaihtaa pelinopeuttaan, mutta nopeus ei vaihdu, mikäli harjoitusotteluita ei voi pelata Classic-nopeudella. Luvassa on todennäköisesti muutoksia myös pelaajaäänestykseen. Tästä ilmoitetaan kauden mittaan.

Hakemukset tänne.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 23.07.2023 23:37
Luettu: 924 kertaa

Kommentit (3)

Statham, 25.07.2023 19:02

Kai tämä pelinopeus päätetään ennen hakemusten deadlinea? Tietäisi pääseekö tässä eläkkeelle vai one more year

Dahlin, 25.07.2023 19:06

Dallas Stars team supports previous comment made by Statham (Las Vegas) and suggests that either deadline for applications is postphoned for at least a week, or the decision about game speed comes in next couple of days, so we know either we participate and search for new players/prepare for next season or just quit.

heh, 26.07.2023 09:38

125-3 äänet. siis.. miten ois: liiga classiciksi, ja hitaan muodon pelit yksinkertasesti boikottii. sivujen kautta voi haastaa jotai no stats classicia vissii kuitenki vaik poistetaan toi kesäkokeilu ? harkka tilastot nyt varmaa ketää kiinnosta 2023 edes ja sirkus nimeltä autoplay nyt varmaa viel vähemmä ?

be the change you want to see in the world.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.