Karsinnat ja joukkueet kaudelle 3/22

Uutinen

Joukkueet kaudelle 3/22 on valittu. Osa joukkueista on lukittu sarjatasoihinsa ja osa joutuu ottamaan vauhtia karsinnoista. Lopulta Liigassa ja 1. divarissa pelaa 11 joukkuetta, 2. divarissa 12 joukkuetta. Koska joukkueita on vähemmän kuin viime kaudella, joutui sarjatasojen jaon suhteen tekemään kompromisseja. Kaikki viime kaudelta jatkaneet divarien mitalistit nousevat suoraan seuraavalle sarjatasolle. Lisäksi osa viime kauden joukkueista pääsi karsintoihin. Syy tähän on myös se, että pyrimme antamaan arvoa enemmän pitkäjänteisyydelle ja edelliskauden joukkueille jatkuvan joukkueiden vaihtamisen sijaan.

Liiga

Blackhearts
Confusion (ent. Siberian Huskies)
Frölunda
HC RoikkuLämy
HC SpeddyCat
Kaatopaikka
Obsessive
PePo
Seattle Roosters

+ 2 joukkuetta liigakarsinnoista

1. divari

Färjestad BK
HC Tylykone
Wanhainkodin Munkki

+ 4 joukkuetta liigakarsinnoista ja 4 joukkuetta divarikarsinnoista

2. divari

Alejandro Ovetskin & Ovipeelot
Blashyrkh Frost Demons
FC Groningen
Kiekon Tulevaisuus
Kiekon Vastaisuus
Lions
Sinappikone
Team Emerica

+ 3 joukkuetta divarikarsinnoista

Liigakarsinnat

Baby Boomers
Canucks
HC Oilers
HC Tyrmäys
Kamloops Blazers
Kuolema

Divarikarsintojen A-lohko

Certified Forklift Drivers
Renegades
Thieves
Team SaHaRa

Divarikarsintojen B-lohko

HC Breams
Las Vegas
North Korea
Rankat Ankat

Karsinnoissa pelaavat pelaajat eivät voi vaihtaa joukkuetta ennen kolmatta jaksoa. Mikäli olit kokoonpanossa, mutta pelasit nollassa ottelussa, olet siirtokelpoinen. Karsinnoissa pätevät samat säännöt kuin runkosarjassa. Karsinnat pelataan sillä kokoonpanolla, joka on merkitty hakemukseen.*

Sekä liigakarsinnoissa että divarikarsintojen lohkoissa pelataan kaksinkertainen sarja jokaista (lohkon) joukkuetta vastaan - kerran kotipuolella ja kerran vieraissa. Liigakarsinnoissa pelataan siis kymmenen ottelua ja divarikarsinnoissa kuusi. Liigakarsinnoista sarjanousun tekee kaksi ensimmäiseksi sijoittunutta joukkuetta, divarikarsinnoissa molempien lohkojen kaksi ensimmäistä.

Karsintajoukkueet saavat tehdä pelaajasiirtoja perjantaihin 19.8. klo 23.59 asti. Osa karsintajoukkueista ei tietänyt karsintoihin joutumisesta, joten heille suodaan pienimuotoinen lisäaika mahdollisten pelaajalisäysten tekemiseen.

Karsintojen pelaamisen voi aloittaa kello 20.00. Deadline karsinnoille on sunnuntaina 28.8. klo 23.59. Kausi alkaa heti seuraavana päivänä. Jo omiin sarjoihinsa lukitut joukkueet voivat tehdä muutoksia kokoonpanoihinsa sivustolla. Hakemuksia ei saa enää muokata.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 15.08.2022 15:51
Luettu: 840 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.