Hakemukset kaudelle 3/22

Uutinen

Haku Superliigaan kaudelle 3/22 on avattu. Hakemukset ovat julkisia ja ne löytyvät linkin http://superliiga.fi/applications takaa. Olemassa on tuttuun tapaan hakupohja edelliskaudelta jatkaville sekä uusille joukkueille. Sivulta löytyy tarvittavat tiedot hakemuksen tekemiseen. Lisää halutessasi toive sarjatasosta. Vanha nimi -kohtaan voi merkitä useamman nimen, jos olemassa on useampi tilastosivu Superliigassa. Linkit toimivat vain kirjautuneille. Lähettäessäsi hakemuksen vahvistat kaiken olevan oikein ja otat vastuun joukkueestasi mahdollisten muiden vastuuhenkilöiden kanssa.

Uutuutena tulevalle kaudelle tuodaan vastuuhenkilörooli Discordiin. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisen joukkueen tulee määritellä hakemukseen vähintään yksi vastuuhenkilö Discord-tägin kera. Merkatut henkilöt ovat vastuussa pelien sopimisesta ja toimivat myös Discordissa joukkueensa yhteyshenkilöinä, joten aktiivisuus ja osallistuminen on pakollista. Lisätkää kenttään myös kiekkonimimerkki, mikäli se ei käy ilmi Discord-tägistä. Esimerkiksi "Falco: Fakke#2477".

Huomioikaa, että karsintoihin osallistuvat joukkueet osallistuvat karsintoihin sillä kokoonpanolla, mikä on ilmoitettu. Karsinnoissa pelannut pelaaja on lukittuna edustamaansa joukkueeseen 2. jakson loppuun saakka. Haun deadline on sunnuntaina 14. elokuuta klo 20.

Hakemukset tänne.

Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 28.07.2022 22:59
Luettu: 872 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.