Kiekko Cup XVII

Uutinen

                                                 

Uusi kesä on jälleen koittanut. Kiekkoilijoita kesäisin ilahduttanut Kiekko Cup tulee seitsemännettätoista kertaa tarjoamaan lämpimien kesäiltojen ja kylmien juomien ohelle syyn palata meille kaikille niin rakkaaseen kiekkokaukaloon myös tänäkin kesänä.

Mikä on Kiekko Cup?

Kiekko Cup on avoin kilpailu, joka yhdistää kaikki Kiekon joukkueet saman pokaalin tavoittelemiseen kesän ajaksi. Normaaleilla liigasäännöillä (3x6min, 4vs4-pelimuoto) pelattava Cup on avoin kaikille Kiekon joukkueille; jos joukkueesi ei ole ikinä päässyt pelaamaan minkään liigan alaisuudessa, on Kiekko Cup hieno mahdollisuus maistaa kilpailullista pelaamista. Tai jos joukkueesi on totuttu näkemään liigakaukaloissa vuodesta toiseen, niin Kiekko Cup tarjoaa taas erilaisen haasteen joukkueellenne. Myös pitkään pelistä taukoa pitäneet pelaajat ja joukkueet ovat hyvin tervetulleita - kerää vanhat ystäväsi kasaan ja tulkaa haastamaan itseänne vielä kerran. Turnaus on lisäksi hyvä tapa osoittaa, että uusi joukkue on liigakelpoinen syksynä alkavalle Superliigan kaudelle niin aktiivisuutensa, kuin käytöksensä puolesta.

Viime kesänä Kiekko Cupiin osallistui 34 joukkuetta. Kiekko Cupia ylläpitävät Superliigan ja Kiekkoliigan johtokunnat yhteistyössä jo monennetta kertaa peräkkäin. Sivustoasioista vastaa one and only webmaster Teemu.

Kaikki tilastoinnit Kiekko Cupin osalta tilastoidaan kiekon sivuille. Löydät ne "Turnaukset" väliosiosta. Suora linkki on tässä.

Milloin Kiekko Cup XVII pelataan?

Tämän kesän Kiekko Cup on ajateltu alkavaksi tiistaina kesäkuun 14. päivä. Tarkemmat aikataulut ja pelimäärät tulevat tietoon joukkuemäärän selvittyä. Aluksi on tarkoitus pelata tuttuun tapaan alkulohkot, josta parhaat siirtyvät pudotuspelivaiheeseen. Mestaruudesta pelataan alustavan ennusteen mukaan heinä- ja elokuun vaihteen paikkeilla. Aikatauluissa tullaan huomioimaan tuttuun tapaan juhannusviikko, jonka vuoksi joukkueille annetaan varmasti tarpeeksi aikaa hoitaa ottelunsa.

Mitä Kiekko Cupista jää käteen?

Vaikka kyseessä onkin rento kesäturnaus, myös Kiekko Cupissa riittää tavoiteltavaa. Kilpailulliset kiekkopelit ovat monien mielestä tämän nettipelin suola. Mukana on totuttu näkemään liigajoukkueita, sekä hieno määrä liigattomia, nousua tekeviä ryhmiä, joille Kiekko Cup varmasti on jännittävä kokemus. Turnauksessa nähdään siis varmasti tänäkin kesänä monimuotoinen määrä erilaisia joukkueita, joille karttuu kokemusta tasokkaista otteluista tulevaisuutta varten. Kuten todettua, onnistunut Kiekko Cup -turnaus voi olla osoitus Kiekon käynnissä olevalle liigalle siitä, että tietty joukkue voidaan ottaa mukaan uudelle liigakaudelle.

Kiekko Cup XVII mestarit tullaan palkitsemaan jälleen kerran tuotepalkinnoilla. Tämän lisäksi voittajajoukkue saa itselleen kiekkoyhteisön lahjoittamat pelimerkit lyhentämättömänä. Voit halutessasi osallistua kolehtiin siirtämällä haluamasi määrä pelimerkkejä nimimerkille KiekkoCup.

                                                                     

                     Seattle Roosters nappasi kultaiset mitalit viime kesänä. Myös Kiekko Cup XVII voittajille on luvassa uniikit mitalit.

Miten Kiekko Cup XVII:een haetaan?

Voit ilmoittaa joukkueesi mukaan täällä. Kaikki halukkaat joukkueet otetaan mukaan turnaukseen; esimerkiksi aikaisemmat pelikiellot liigassa eivät välttämättä päde tässä turnauksessa (katsotaan tapauskohtaisesti). On kuitenkin hyvä muistaa, että käytöksen tulee olla asiallista tai joukkueen cup-taival voi päättyä ennenaikaisesti. 

Ilmoittautumisaika päättyy sunnuntaina 12.6. klo 22.00. Ilmoitathan joukkueesi hyvissä ajoin turnaukseen, jottei ilmoituksen deadline unohdu. Johtokunta ottaa mielellään vastaan kysymyksiä ja muita huolenaiheita; parhaiten yhteyden johtokuntaan saat Kiekon Discord-palvelimella "kcup-yhteys-johtokuntaan" -kanavalla. Voit myös lähettää yksityisviestejä johtokunnan jäsenille niin discordissa, kuin kiekossakin.

Aurinkoisen helteistä kesää kaikille Kiekon joukkueille toivottaa

Kiekko Cupin johtokunta.

 

                                                                         

                                                        Onko juuri sinun joukkueesi seuraava Kiekko Cup voittaja?
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 01.06.2022 21:32
Luettu: 706 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.