Haku kaudelle 2/21

Uutinen
Kausi 1/21 alkaa vedellä viimeisiään, mikä tarkoittaa katseen suuntaamista kauteen 2/21. Sivuston ylläpitäjä Teemu on tehnyt hakulomakejärjestelmän, jota tullaan käyttämään jatkossa hakemusten lähettämiseen. Kiitos Teemulle suuresta panostuksesta! Foorumi on tämän myötä siirretty arkistoon.

Hakemukset ovat julkisia ja ne löytyvät linkin http://superliiga.fi/applications takaa. Olemassa on tuttuun tapaan hakupohja edelliskaudelta jatkaville sekä uusille joukkueille. Sivulta löytyy tarvittavat tiedot hakemuksen tekemiseen. Lisää halutessasi toive sarjatasosta. Vanha nimi -kohtaan voi merkitä useamman nimen, jos olemassa on useampi tilastosivu Superliigassa. Linkit toimivat vain kirjautuneille. Lähettäessäsi hakemuksen vahvistat kaiken olevan oikein ja otat vastuun joukkueestasi mahdollisten muiden vastuuhenkilöiden kanssa.

Huomioikaa, että karsintoihin osallistuvat joukkueet osallistuvat karsintoihin sillä kokoonpanolla, mikä on ilmoitettu. Karsinnoissa pelannut pelaaja on lukittuna edustamaansa joukkueeseen 2. jakson loppuun saakka. Haun deadline on sunnuntaina 14. maaliskuuta klo 20.

Hakemukset tänne.
Tietoja
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 18.02.2021 11:11
Luettu: 1477 kertaa

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.