Kausipaketti 3/18

Uutinen

Kaudella 3/18 Superliigassa pelaa 15 joukkuetta, ja ne näkyvät alla. Hakevista joukkueista mukaan päätettiin ottaa kaikki paitsi Marton Kinnunen, joka jouduttiin jättämään tällä kertaa ulos jatkuvien käytösongelmien vuoksi.

Superliiga poikkeaa tällä kaudella totutusta sarjajärjestelmästään yhden sarjan muodossa. Lohkoja ei ole - vain yksi suuri sarja, jossa kaikki pelaavat yhtä monta ottelua jokaista vastaan.

Aikataulut

1. jakso 13.8. - 26.8. (2 viikkoa, 6-10 ottelua pelattuna)
2. jakso 27.8. - 16.9. (3 viikkoa, 14-18 ottelua pelattuna & kaikkia vastaan kerran)
3. jakso 17.9. - 30.9. (2 viikkoa, 21-25 ottelua pelattuna & pelaajasiirtojen DL)
4. jakso 1.10. - 14.10. (2 viikkoa, 26 ottelua pelattuna)
Säälikierros 15.10. - 21.10. (1 viikko)
Puolivälierät 22.10. - 28.10. (1 viikko)
Välierät 29.10 - 4.11 (1 viikko)
Loppuottelut ja pronssiottelu 5.11 - 11.11 (1 viikko)

Runkosarja

Runkosarjassa jokainen joukkue pelaa kahdesti jokaista joukkuetta vastaan, yhden ottelun koti- ja yhden vieraspuolella. Samaa joukkuetta vastaan saa pelata kahdesti jo runkosarjan ensimmäisen puolikkaan aikana. Huomioikaa kuitenkin pelimäärät, jotta pystytte pelaamaan jokaista vastaan vähintään kerran 2. jakson deadlineen mennessä.

Pudotuspelit

Pudotuspeleihin pääsee kymmenen (10) parhaiten runkosarjassa sijoittunutta joukkuetta. Ensin pelataan säälikierros, eli runkosarjan 7. vs. runkosarjan 10. ja runkosarjan 8. vs. runkosarjan 9. Näiden parien voittajat pelaavat runkosarjan voittajaa sekä toiseksi sijoittunutta vastaan. Parit määräytyvät runkosarjasijoitusten perusteella, eli runkosarjan 1. saa vastaansa huonoimmin runkosarjassa sijoittuneen jatkoonmenijän. Muut puolivälieräparit ovat 3. vs. 6. ja 4. vs. 5. Välierissä pelataan samaan tapaan runkosarjasijoitusten perusteella, kuten myös mitalipeleissä. Myös kotietu määräytyy runkosarjasijoituksen perusteella.

Yleiset asiat

• Johtokunnassa lopettivat kesän aikana seuraavat henkilöt: Jezik, Latex, stefano sekä Suxman. Kiitos kaikille johtokuntatyöstä ja hyvää jatkoa!
  • Superliigalla on oma Discord -kanava. Suosittelemme varsinkin vastuuhenkilöitä liittymään tänne pelien sopimisen ja muiden asioiden vuoksi.
  • Liigalla on käytössä vastuuhenkilöiden WhatsApp -ryhmä, jonka tarkoitus on helpottaa etenkin pelien sopimista ja muutenkin kommunikointia joukkueiden ja johtokunnan välillä. Liittyminen on vapaaehtoista ja ryhmään haluavat voivat ottaa yhteyttä Fettikseen tai Instagramiin. Ryhmässä saa olla korkeintaan kaksi vastuuhenkilöä yhdestä joukkueesta.
  • Runkosarjapelin päättyessä tasan pelataan 6 minuutin jatkoaika 3vs3-formaatilla äkkikuolema -periaatteella. Jatkoerän voitosta tulee 2 pistettä ja tappiosta 1 piste. Mikäli jatkoaika päättyy maalittomana, saavat molemmat joukkueet yhden pisteen. Jatkoerä pelataan erikseen tehdyssä 3vs3-huoneessa.
  • Jakson päättyessä tulee pelaamattomista otteluista lähettää selvitys johtokunnalle deadlinen päättymistä seuraavaan päivään klo 21 mennessä. Jos selvitystä ei lähetetä, johtokunta tekee päätöksen oman näkemyksensä mukaan. Selvitykset voi lähettää noteitse, sivujen chatin kautta tai Discordissa yksityisviestillä.
  • Superliigan jaksojen deadlinet ovat aina klo 23.00. Deadlineja on kuitenkin ollut aina tapana venyttää, eikä sitä kielletä nytkään. Joukkueet saavat halutessaan pelata vielä klo 23 jälkeen yöhön asti liigapelejään.
  • Ottelut päättyvät siihen, mikäli maalieroa joukkueiden välillä on kahdeksan (8) maalin verran.
  • Pelaamattomista otteluista jaetaan rangaistuksia seuraavanlaisesti:
    1-3 pelaamatonta: miinuspiste per pelaamaton ottelu
    4 tai enemmän: lähtökohtaisesti joukkueen hylkäys sarjasta, mutta tapaukset käsitellään tilannekohtaisesti.
    Jos pelaamattomia on kahdella peräkkäisellä jaksolla, rangaistukset saattavat tulla jälkimmäisellä ankarampina.
  • 2 pelimerkin kausimaksu tulee olla maksettuna nimimerkille Sliiga ennen ensimmäisen pelin pelaamista. Muistathan laittaa viestikenttään joukkueesi nimen. Maksaessasi kausimaksun allekirjoitat samalla joukkueesi kohdalta tämän kausipaketin luetuksi ja ymmärretyksi. Kausimaksua ei palauteta.

Kausi alkaa tänään, ja tarkasta ajankohdasta informoidaan päivän aikana.
Kirjoittanut: Johtokunta
Julkaistu: 13.08.2018 17:17
Luettu: 1638 kertaa