Kalezki 1+0=1 +1
Kryyker (E) 0+1=1 +1
Rese 1+1=2 +1
Tuhtis 0+2=2 +1

Edessä Eliittiliigan finaaliottelu #2. SC Bern nappasi voiton ensimmäisestä kohtaamisesta lukemin 0-2, ja on nyt ns. niskan päällä. Pian nähdään, onnistuuko Bern kaappaamaan jo toisen voiton tiukasta finaalisarjasta. Yleisön mielipide tulosveikkausten muodossa:

1. erä
Ja siitä lähtee! Game 2 on käynnissä, vaikka itse olen vielä jääkaapilla...

1:28 pelattu ja Bern on TODELLA lähellä maalintekoa, kiekko käy jo lähes maaliviivalla, mutta avausmaalia ei nähdä ainakaan vielä.

4:18 kellossa ja hienoa kuvion tynkää, Arwinille pelataan paikka ja mies laukookin suoraa syötöstä sen enempää kyselemättä, mutta Pirut-puolustus ehtii viime hetkellä tyhjää maalia kohti lähtevän laukauksen eteen.

Ja vielä erän loppuun Tuhtis pääsee kokeilemaan erinomaisesta paikasta, mutta ei maalia tällä kertaa.

Ensimmäinen erä oli lievää Pirujen hallintaa, mutta ei missään nimessä selvää sellaista.

2. erä

Vihdoin alkaa tapahtua, kun ajassa 1:53 Rece lyö parin nopean syötön jälkeen kiekon maaliin. Hieman helppo veto menee Bern-veskarille mutta näitä sattuu.
<span style="color: #ff0000;">1:53 0-1 by Rece (Tuhtis, Kryyker)</span>

Ja puolitoista minuuttia toista erää jäljellä, kun SC Bernin vastaus tulee. Maalintekijänä Pither, syöttöpiste Arwinille.
<span style="color: #ff0000;">1-1 by Pither (Arwin)</span>

3. erä

Vajaa 2 minuuttia pelaamatta viimeistä erää ja paikkoja ollut molemmilla muutamat, vielä kun jonkun pää kestäisi ratkaista!

... Mutta ei niin ei, jatkoajalle mennään.

Jatkoerä #1

2:30 pelattu, kun Rece saa loistavan paikan b-pisteeltä, mutta voittomaali antaa odotuttaa itseään ainakin toistaiseksi.

Ja vihdoin nähdään ratkaisu, Kalezki iskee b-pisteen kaarelta kiekon etukulmaan, ja 2. peli menee näin ollen Pirujen nimiin. Tilanne, josta maali tuli, oli hieman kyseenalainen, mutta jokainen voi alla olevasta videosta
<span style="color: #ff0000;">1-2 by Kalezki (Rece, Tuhtis)</span>

Tilanne, josta maali tuli, oli hieman kyseenalainen, mutta jokainen voi alla olevasta videosta päätellä oliko maali lagimaali, vai ei.

Tuomari: Elegance
Lisätty: 27.10.2013 21:55