Gerberos (E) 2+0=2 +2
Groovy 0+2=2 +2
jbo 0+2=2 +2

<h2>SC Bern - Obsessive #2</h2>

Ensimmäinen matsi päättyi Berniin tiukkaan 1-2 voittoon kun Pither rankaisi viimeisellä minuutilla. Tilanteita ei paljoa nähty ja maalitkin tulivat vasta loppuminuuteilla. Ei siis mitään yllättävää, Obsessiven hyökkäys oli edelleen tehotonta, ainoa yllätys oli että yhtään violenttia ei nähty. Edellisen häviön jälkeen voidaan kuitenkin olettaa että Jipolla hella on n. kolmosella ja kattila rupee pikkuhiljaa porisemaan. Berni hoitaa 3-2

<hr />

1. Erä

00:20 Gerberos hakee Jippoa takatolpalta, mutta Pither blokkaa kuitenkin hyvin

00:27 0-1 by Gerberos (1+0) Groovy (0+1) Jippo (0+1) - NYT NÄHDÄÄNKIN OBSESSIVEN HYÖKKÄYSTÄ PARHAIMMILLAAN, GROOVY NÄKEE LOISTAVASTI GERBEROKSEN, JOKA TÄLLÄÄ UPEASTA VETOPASSISTA ETUKULMAAN!

01:50 Armotonta painostusta maalin jälkeen Obsessivelta, Bernin puolustus on vetäytynyt kilppariin maalin eteen ja veska poimii loput

02:30 Kentu meinaa päästä rämppäämään maalin edestä sisään

02:47 Jippo pääsee koittamaan b-pisteeltä, mutta ei saa vieläkään tehtyä

02:57 Kentu vuorostaan toisessa päädyssä b-pisteellä, mutta sama lopputulos

*** Violent behavior by Jippo

*** Violent behavior by Kentu

04:50 Obsut rakentelee hyvin ja Gerberos koittaa tavoittaa Groovya takatolpalta, mutta Arwin on tiellä

05:23 Berniltä hyvää liikuttelua ja Vaesk ampuu hiukkasen verran ohi kun tarjolla oli tyhjät

05:32 BERN PÄÄSEE 3v1 HYÖKKÄYKSEEN!!!!!! Kiekko pelataan keskelle Vaeskille, joka ei saa viimeisteltyä!!!!

SCB saves: 6, poss: 51%

OBS saves: 5, poss: 48%

Peli oli erilaista kuin ensimmäisessä matsissa, paikkoja avautui paljon enemmän ja ylivoimahyökkäyksiäkin nähtiin molempiin päätyihin. Kauan odotetut Jipon violentitkin tulivat näkymiin ja Jippo johtaa Pitheriä 1-0.

<hr />

2. Erä

00:15 Pither kokeilee heti kaarelta, eikä yhtään huonommin kokeilekkaan

00:29 1-1 by Kentu (1+0) Pither (0+1) Arwin (0+1) - Obsessiven puolustus kyllä nukkuu kun Kentu kävelee keskelle ja saa pommittaa rauhassa takanurkkaan

01:22 Vaesk näkee upeasti Pitherin toisessa aallossa ja hän pääseekin tälläämään avopaikasta... veskan patjoihin

*** Violent behavior by Pither

01:44 Obsut koittaa väkisin rämpätä maalin edestä, mutta veska kestää

*** Violent behavior by Groovy

02:27 JIPPO JA GROOVY RÄMPYTTÄÄ KIEKON MAALIIN, MUTTA MITÄ IHMETTÄ JOUKO DUUNAA, EI SUOSTU HYVÄKSYMÄÄN MAALIA AI ETTÄ #FARSSI#LASITPÄÄHÄN#OIKEUSMURHA

03:00 Obsessive ainoastaan sisuuntuu tästä ja jatkaa armotonta myllytystä maalin edessä, kuitenkin tuloksetta

03:30 Bernillä puolittainen 2v1, jonka jimi nappaa varmasti

03:47 jimi nousee toisesta aallosta, ottaa Groovyn syötön haltuun ja pommittaa kohti etukulmaa, veska kestää

04:20 2-1 by Vaesk (1+0) Kentu (1+1) Arwin (0+2) - TAAS ON 2v1 BERNILLÄ! Tällä kertaa Kentu saa syötön Vaeskille asti, joka vihdoin onnistuu tälläämään takanurkkaan! Näin Obsujen hyvä vaihe tuhoutuu täysin

05:23 3-1 by Vaesk (2+0) Kentu (1+2) Pither (0+2) - TAAAAAAAS 2v1!!!!!!! Tällä kertaa Kentu hassuttaa jimiä aivan täysin, Kentu laittaa jarrut lukkoon ja jimi jatkaa matkaansa ohi kiekosta, syöttö Vaeskille ja hän ei erehdy

05:40 Jippo koittaa pommittaa etukulmasta sisään eikä mene

05:53 3-2 by Gerberos (2+0) Groovy (0+2) Jippo (0+2) - Gerberos on hiipinyt takatolpalle huomaamattomasti ja

Groovyn tarkka vetopassi tuleekin suoraan lapaan JA OBSUT KAVENTAA!!

SCB saves: 7, poss: 64%

OBS saves: 3, poss: 35%

Obsuilta ehdottomasti paljon parempi erä, painostus oli todella kovaa ja epäonneakin oli mukana. Obsessiven hyökätessä raivoisasti, puolustus kuitenkin hieman unohtui ja muutaman ylivoimahyökkäyksen johdosta Bern jatkaa johdossa vikaan erään.

<hr />

3. Erä

00:19 Jippo koittaa soolota, mutta Vaesk vie kiekon kuin karamellin lapselta

00:55 jimiltä hyvä kiekonriisto omassa päädyssä ja avaa Jipon puolittain yksinläpi, Jippo hakee vetopaikan b-pisteeltä JA RÄNNIIIIN

01:26 Bern hyökkää kun Groovy on alimpana, Vaesk vetää ja meinaa saada riparit laitettua sisään, mutta jimi pelastaa maaliviivalta

02:45 Obsessive kyllä pyörittää hyvin eikä Bern saa avattua peliä millään. Puolustus kuitenkin toimii erittäin hyvin ja veska hoitaa loput

03:10 Jipolta tarkka vetopassi takatolpalle, mutta kiekko polttaa Groovyn lavassa liikaa

03:55 Groovy kynää Arwinin kahville, veto kuitenkin aivan luokaton

JA TUNTEET KUUMENEE

04:33 Taas loistava paikka Obsessivella, mutta viimeistely on todella tehotonta

05:14 Jippo pääsee tykittämään taas avopaikasta ja veskan suojuksiin jää

*** Violent Behavior by Jippo

05:30 JIMILLÄ HYVÄ PAIKKA, MUTTA VESKA KESTÄÄ! BERNI AIVAN HÄDÄSSÄ, MITÄ KÄY VIKALLA MINUUTILLA

05:40 4-2 by Pither (1+2) Kentu (1+3) - Jimi ei saa avattua ja Kentu pelaa onen Pitherille SEONSIINÄ

SCB saves: 7, poss: 39%

OBS saves: 4, 60%

Armoton painostus vikassakin erässä Obsessivelta, mutta laattaa ei saatu verkun perukoille ei sitten millään.

<hr />

Yleisesti Obsessive kyllä pelasi hyvin ja hallitsi oikeastaan jokaista erää. Berni pysyi pelissä mukana kiitos maalivahdin (Joukon) ja Obsujen tehottomuuden. Kuitenkin viimeistely Bernillä oli loistavaa ja Vaeski sai myös vihdoin limpun sisään.

*** Kentu - Upeaa peliä, Kentu vain parantaa peliä koko ajan. Muutama aivan loistava syöttö, jonka ansioista Berni voitti ottelun.

** Groovy - Obsessiven selkeästi pirtein sälli ottelussa, totuttuun Groovyn tyyliin rakenteli peliä hyvin ja laittoi muutaman huikean vetopassin. Vastuuta pitäisi ottaa kyllä vetopaikoissa itse kun vierellä olevat ei sitä maalia saa tehtyä.