IsoDavid ja RintaKarvaPojat OYIsoDavid ja RintaKarvaPojat OY - PirutPirut 1-2

aksu 0+1=1 +1
Kalezki 0+2=2 +1
Rese 2+0=2 +1
Tuhtis 0+0=0 +1

Alkamassa isojen Daaviddien ja Pirujen neljäs mittelö. Ottelu tilanteessa jossa Pirut johtavat sarjaa 2-1 ja ovat yhden voiton päässä konfferenssi finaalista. Pirujen kokoonpano näyttää erittäin laadukkaalta, mutta IsoD on laittanut aikaisemmissa peleissä erittäin hyvin kampoihin, vieläkö he voivat nousta lähes varmasta selätysotteesa ja laittaa Pirut kesälomille? En usko, mutta seuraava 20 minuuttinen sen näyttää

1/3

00.00 Alfonso & Kalezki alotuksessa, Kalezki hoitaa.
00.38 Rece laukoo mutta puolustus peittää.
00.45 Bogdanin toivoton kuti punaviivalta mutta maalivahti koppaa.
01.17 Kaarto laukoo PUM! Mutta suoraan maalivahdin suojuksiin, ei maalia!
01.48 melo keskittää mutta ei löydä perille.
01.55 melo laukoo ja jatkotilanteessa on Kaarto joka ei onnistu siirtämään kiekkoa verkon perukoille.
02.44 Alfonson veto b-pisteeltä, mutta puolustus blokkaa.
03.20 Rece syöttää Kalezkilla loistavan paikan, mutta suoraan maalivahdin syliin!
03.27 Ottelun ensimmäinen katko ja sekin IsoD:n paitsion merkiksi.
04.00 Alfonso on päästä karkuun mutta viime hetkellä avaus katkaistaan!
04.25 Huolimaton avaus Bogdanilta josta melo nousee laidasta ja keskitys menee vain millien verran ohi Hauerin lavasta! Huhhuh!
05.00 Jälleen Kalezki laukoo mutta luokaton veto jälleen kerran.
05.07 IsoD ja pitkä kiekko.
05.16 Nyt on hätä! Jälleen pitkä kiekko IsoD:lle!
05.36 Rece nousee kulmasta ja laukoo mutta kassari kestää!
05.46 Recellä jälleen uusi paikka mutta puolustus ehtii väliin!
06.00 Eka erä taputeltu, huhhuh päästä päähän mentiin!

Tilastot:

Posses 46-53
Saves 5-2

2/3

00.00 Molemmat joukkueet jatkavat samalla miehityksellä.
00.01 Bogdanille alotusvoitto.
00.50 Rece laukoo tolpassa käy! Eikä Kalezki saa irtokiekko siirrettyä tyhjiin!
01.46 Kalezki puolittain läpi PUM! Mutta suoraan puolustajaa kohti jää veto.
02.06 Kalezki laukoo mutta ohi menee niin että helisee!
02.22 IsoD:n pojilla kärsivällisyys pettää ottelun ensimmäisen sulku!
02.56 Bogdan seilailee täysin väärillä vesillä, aloitus viedään keskialueelle!
03.22 Kalezki tarjoilee mutta Bogdan ei onnistu siirtämään kiekkoa maaliin!
03.40 IsoD on pahasti alakynnessä eikä meinaa millään saada hyökkäyksiä aikaan.
03.52 Tuhtikselle juomatauko, pitkä kiekko Piruille!
04.09 HAUER JALLITTAA PUOLUSTUSTA JA LAUKOO MUTTA TEHOTONTA ON, EI MAALIA!
04.30 Kaartolta zippi eteen mutta melon jalat ovat jo niin hyytelöä että ei ehdi kiekon mukaan!
05.06 Hauerille tällä kertaa juomatauko, pitkä kiekko!
05.10 Kalezki laukoo ja jatkotilanteesta pari muutakin kutia, mutta kun ei uppoa niin ei uppoa perkele!
05.47 Recellä unelmapaikka laukoa, mutta laukaus menee ohi ja tilanne kuivuu kun kiekko valuu keskialueelle!
06.00 Huhheijaa, on tämä kiihkeä ottelu, selkeästi yhden maalin peli!

Tilastot:

Posses 44-55
Saves 6-3

3/3

00.00 Katsomo alkaa täyttyä uteliasta silmäpareista, sillä käsillä on ratkaisun hetket, kumman joukkueen hermot kestävät?
00.01 Alfonsolle aloitusvoitto!
00.05 NYT RÄJÄHTÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!! ALFONSO NOUSEE JA LAUKOO SIELLÄ LEPÄÄÄÄÄÄÄ! KAARTO NAPSII SYÖTTÖPISTEEN!
00.05 1-0 Alfonso [Kaarto]
00.25 MITÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU!??! RECE PAMAUTTAA TASOITUKSEN! HUHHEIJAA! KALEZKI JAKELEE JA RECE KIITTÄÄ!
00.25 1-1 Rece [Kalezki]
00.55 Bogdanilta paha menetys josta melo on päästä iskemään!
01.20 Peli sai aivan uutta virtaa näitten maalien ansiosta!
01.36 Kalezki nousee mutta veto on aivan luokaton, ei maalia!
02.44 IsoD pitkä kiekko ja pyöritys jatkuu heidän puolustuspäästään.
03.00 IsoD:n taktiikka alkaa valjeta, melo ajaa jatkuvasti maalille odottamaan keskitystä!
03.15 MIKÄ PAIKKA PIRUILLA MUTTA EI MENE! Kyllä nyt tärisee IsoD:n puolustus.
04.00 Ottelun varsinaisen peliajan kaksi vikaa minuuttia, alkaa haiskahtaa jatkoajalle!!
04.12 Alfonso laukoo mutta maalivahti on tilanteen tasalla.
05.17 Rece laukoo keskialueelta, ja maalivahti on imaista!
05.28 melo laukoo mutta snaipperi ei uppoa!!
05.50 JATKOAIKAAAAAA!
06.00 Aivan uskomaton viimeinen erä, siis tunteita täynnä oleva peli, pari lörpsyy maalia, mutta silti komeeta katsottavaa!

Tilastot:

Posses 48-51
Saves 1-3

1.Jatkoerä:

Nyt ollaankin siinä tilanteessa, että kenestä on ratkaisijaksi, nyt ei ole varaan pieneenkään virheeseen kummallakaan joukkueella!
00.06 Rece laukoo mutta maalivahti ehtii JUURI JA JUURI ETEEN!
00.22 Tuhtis laukoo, puolustus blokkaa!
00.54 Kalezki menettää, mutta Bogdan pelastaa!
01.02 melo maalivahdin alueella aloitus keskialueelle!
01.28 2v1 Piruille mutta Rece ei onnistu maalaamaan!
01.36 IsoD:lle helpotus, paitsio Piruille!
01.50 SIELTÄ TULEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!! BOGDAN LEVITTÄÄ JOSTA RECE TÄRÄYTTÄÄ ETUKULMAAAAN, KATSOMO REPEÄÄÄÄÄÄ!
01.50 1-2 Rece [Bogdan / Kalezki]

Näin sitä vain jälleen yksi joukkue joutuu lähtemään syksyn pimeisiin pelaamaan rantalentopalloa! Sommartider hej hej! Mutta täytyy antaa tunnustus kuitenkin IsoD:lle, selkeästi ennakoitiin heidän olevan altavastaaja tässä sarjassa, mutta upea taistelu ei tällä kertaan riittänyt!

Tähdet:

<span style="color: #ff0000;">*** Rece</span> - Aivan loistavasti pelannut Rece oli tämän ottelusarjan MVP! Vaikka ottelu olikin välillä hukassa, niin lopussa kokemus ratkaisi ja kiekko löytyi IsoD:n verkosta!
<span style="color: #ff0000;">** Alfonso</span> - Jaksoi tsempata mahtavasti ja saikin palkinnon 3.erän alussa, tällä kertaan hän ja IsoD joutuvat tyytymään kesälomaan!
<span style="color: #ff0000;">* Tuhtis</span> - Varmasti oman pään hoitanut Tuhtis ansaitsee maininnan yhden tähden arvoisesti, ei pahempia mokia tullut vaan perus varmalla pelillä homma kotiin!

Tuomari: DeYass
Lisätty: 11.10.2013 00:15