Finaaleissa vasta kunnon raportteja sitten by migi.

liha 1-8

Alfonso 3-9

Tää rivinvaihto enteril aika siisti täs editoris. Ei se mitään homma jatkuu.

Archuleta liittyi Mökkitie mestaruuteen -bandwagoniin! tsuq tsuq

Eka erä meni aika nopeasti ja suht avonaista peliä molemmilta joukkueilta. mrio pääsi muutaman kerran avopaikkaan, mutta tunnetusti sama kaava toistui mitä Kiekkoliigassakin -> ei maalia. Toiseen erään hyppäämme näin.

Mökkitie lähtee kaamealla rynnistyksellä toiseen erään ja Ruuttu saa tuntea sen kropassaan. mrio mokaa jälleen muutaman paikan, kunnes pääsee tuurilla b-pisteelle ja laukoo kiekon maaliin! 0-1 for Mökkitie! FAIJA ANNA MUN AJAA MÖKKITIE LUPAAN ETTÄ SAUNAAN VETTÄ VIEN! Painostus jatkuu ja älykääpiö pistää porukkaa kahville ja laittaa kiekon etukulmasta pussukkaan! FAIJA ANNA MUN AJAA MÖKKITIE LUPAAN ETTÄ SAUNAAN VETTÄ VIEN! Ja eipä aikaakaan kun peli on jo yhtäkkiä 0-4, mrio kolme maalia! FAIJA ANNA MUN AJAA MÖKKITIE LUPAAN ETTÄ SAUNAAN VETTÄ VIEN! Ja tästä näin kolmanteen erään, Jarnalta ja Batalta maaleja odotan.

Kolmannen erän alku aikamoista surffailua, kyllähän tämä oli odotettavissa, ettei Ruuttu pysty kannattelemaan joukkuettaan. Outoa, että hänestä edes kuviteltiin saavan liideri. No, ensi kaudella sitten. Katsomossa Riksa-Niksaa hehkutetaan taukoamatta, ja hän onkin ollut Hannoverin paras pelaaja. JA MITÄ TEKEE MRIO! ARKKUUN NELJÄS MAALI! Jarna tarjoilee! Huikeaa. FAIJA ANNA MUN AJAA MÖKKITIE LUPAAN ETTÄ SAUNAAN VETTÄ VIEN! Ja nyt ollaan tunteissa, 03:55 ja ensimmäinen sulku. Nähdäänkö vielä peli? No tuskin, Mökkitie pitänyt kiekkoa lähes koko ajan ja hallitsee puolustusalueellansa täydellisesti. MUTTA MITÄ TAPAHTUU! Kirjoittaessani viimesintä lausetta joku Gapo tekee kavennuksen. Auttamatta myöhässä. Jaycelle syöttöpiste. Ja June osoittaa nöyryyttä ja päästää Kusiaisen kentälle, joka nappaa samantien pluspisteen, kun älykääpiö pamauttaa 1-6! Ja heti perään miinusta, 2-6 Ruuttu tekee. xD Ja ottelu päättyy, MESTARUUS JUNA RAITEILLAAN! TSUQ TSUQ!