Metallogy - EC Kassel HuskiesEC Kassel Huskies 3-1

Hannu_ 0+0=0 -2
karhuvaar (E) 1+0=1 -2
Piku2 (E) 0+0=0 -2
Skullster (E) 0+1=1 -2

<div>7 päivää lehti ja McSane ovat heti tämän kuuman ottelun alkaessa viikonlopun eniten polemiikkia herättäneen pelaajan Havocin kimpussa. Kaikki joita kiinnostavat juorut ja draama ovat tietoisia tämän Kupo-gate:n sisällöstä ja aiheesta. Suurin osa joita ei kumpikaan edellisistä kiinnosta, mutta seuraavat eliittiliigaa tietävät aiheesta kuitenkin. Jokainen tietää toistaan enemmän ja todempia väitteitä tapahtumista. Itse olen varsin vakuuttunut että paikalle lensi Urban Groundsin Tunde joka kavalsi 20 000 euroa molempien puolien maalivahdeilta. Itsehän en tapausta nähnyt, mutta kuulin juopunee... luotettavalta lähteeltä.

Itse peliin nyt kuitenkin sillä emme ole täällä soittamassa suutamme kuin ämmät konsanaan (anteeksi sovinistinen vitsini, julkaisen julkisen anteeksipyynnön sueraavassa lehdistötiedotteessa).

1. Erä</div> <div> </div> <div>Mitäänsanomaton peli jatkuu ja menee varsin tasaisissa merkeissä molempien joukkueiden lähinnä halutessa jo siirtyä Playoffeja pelaamaan.

Ensimmäisestä osumasta vastaa Akkue (1+0) maaliin ei merkitä syöttäjiä ja se syntyi niin kasuaalisella varmuudella, että pelaajat tuskin huomasivat edes maalin syntyneen. Tuntuu katsomosta käsin tarkasteltuna siltä, että täällä pelataan jonkinlaisessa transsissa eikä tuloksella ole niin paljoa väliä.

Pelin siirtää 1-1lukemiin Karhuvaar (1+0) Skullsterin (0+1) syötöstä. Maali syntyy varsin vaarattoman näköisestä 2vs3 hyökkäyksestä josta Skullster siirtää kiekon Karhuvaarille joka ei erehdy pelivälineen käyttötarkoituksesta.

2. Erä

Erän alkua odotellessa saamme michusta seuraa. Haastattelumme jää lyhyeen hänen pikaisen shout-and-run tekniikan vuoksi.

Kiitos Michun peli saa aivan erilaista säpinää pienestä huutelusta.

Kasselit hyökkäävät terävästi, skullster siirtää laitaan, karhuvaar pommittaa keskelle, hannu spinnaa omaan päätyyn ja Piku2 on piilossa tuomarilta, mutta kaikesta huolimatta osumilta säästyy Metallogy maali.

Nyt on totuuden hetki. Tuleeko tästä maali on vain retorinen kysymys, sillä kirjoittaessani tätä tiedän jo lopputuloksen. Eihän Friistail erehdy etukulma jujusta 2vs1 tilanteessa. Eihän? Mitä sanoo asiantuntijamme Tunde?  "vois ostaa neuletakin täs joku pv." Näihin viisaihin sanoihin Friistail ohjaa kiekon sivuverkkoon.

4:00 minuutin pyöritys lähtee käyntiin välillä kiekko lipsahtaa keskialueelle, mutta Metallogy hakee nyt maalia tosissaan. Lopulta 5:00 ajassa päivän polttava pelaaja Havoc (1+0) tekee sen 1+0 tehonsa. Maali syntyy ja peli 2-1. Syöttäjiksi maaliin saadaan AKKUE (1+1)</div> <div> </div> <div> </div> <div>3. Erä

Keskinäisistä sopupeleistään lähes legendaarisiksi (ainakin lähteideni mukaan) muodostuneet Urban Grounds ja Hc Fantasia punovat taas juoniaan Kassel Huskiesin päänmenoksi. Tunde lupailee jopa kausimaksun maksamista ensi kaudeksi mikäli Kasselitkaatuvat. Gorim ehdottaa 13-0 voittamisen riittävän playoffeihin, mutta Hordac ei kallista korvaansa tällä kertaa Urban Groundsin hätähuudoille vaan vakuuttaa pelaavansa kuten aina. (psst...Hordac Tunde siirtää sit ne pm:mät kun viette sit mun tuomaroimmassa matsissa sen 13-0).

Aika siirtyä takaisin itse peliin jossa vauhtia ei puutu 2:33ajassa Friistail päästetään läpi, mutta kikat eivät pure veskaan ja rannelaukaus kohdistuu tolppaan.

"USKOMATONTA USKOMATONTA" huudot raikavat katsomossa - tai päässäni, mutta tosiasia on kuitenkin se, että ratkaisun tuntuinen osuma on syntynyt ajassa 4:15 peli siirtyy 3-1. AKKUE (2+1) vastaa maalista ja Friistail koristelee omiksi tehopisteikseen(0+1).

Tähdet:
*** Michu herätti Metallogyn ja EC Kassel Huskiesin pelin aivan uusiin ulottuvuuksiin väliintulollaan. Katsomossa tuomarit, katsojat ja jopa maskotti Anonyymi nukahtivat ensimmäisen erän aikana.

*** AKKUE hoiti tehopisteillään voiton kotiin. Teki tehokkaasti ja tarjoili vielä kavereille, mutta Friistail ei aivan kaikkea onnistunut reppuun laittamaan.

** Metallogy puolustus - yhden maalin peli ja kovia vastustajia vastaan propsit heille.</div> <div> </div> <div>* EC Kassel Huskies - Annetaan nyt Juhani Kontiovaaran joukkueellekkin tunnustusta. Kiireellä pelejään pelaavat Kasselit tarjosivat loistavan vastuksen ja pienestä se oli kiinni. Havocin puolustukselle mahdoton kaukolaukaus oli lopulta se ratkaiseva pieni ero joka meni joukkueiden väliin.</div>
Tuomari: Gorim
Lisätty: 22.09.2013 23:11