Jefgenin Sukat OYJefgenin Sukat OY 46% 46% 53%
Kauniit ja RohkeatKauniit ja Rohkeat 53% 53% 46%

Liigakarsinnoissa kohtaavat juuri Kuoleman kaatanut Jefgenin Sukat OY sekä kirvelevän jatkoaikatappion Kamloops Blazersille kärsinyt vierailija HPK.

I erä

Ottelu ehtii juuri alkaa, kun tulosveikkauksia alkaa satelemaa katsomon puolella. jehu veikkaa HPK:n 7-0 voittoa ja maradona saman jengin jatkoaikavoittoa lukemin 2-1. Minuuttikaan ei ehdi täyttyä, kun jehunho on päässyt kahdesti yrittämään, mutta sukkaveska on hoitanut alkulämmöt hyvällä sykkeellä ja kestää nämä kokeilut. Perään zinovjevin manupassi menee takatolpalla toimistoa pitävän jehun lavan yli. Lähellä on. Parin minuutin jälkeen jehun löysä veto pisteen kieppeiltä on veskalle vaarallinen, mutta riparia ei HPKn miehet pääse sutimaan maaliin asti. Mina myöhemmin HPK pyörittää parilla passilla Septicin viivalle vapaaksi ja äijää maskissa, mutta veto kilahtaa tolppaan. Reilu minuutti jää jäljelle ensimmäistä erää, kun Joanne karkaa puolittaiseen läpiajoon, ja iskee pelin yhteen nollaan.

1-0 Joanne (monsteri, pilu)

Heti perään 2v1 tilanne sukille, monsterin veto kohti etukulmaa, mutta veska hoitaa.

II erä

Jrn on heti kättelyssä päästä laukomaan, mutta Jefgenit motittavat kolmen äijän voimin ja veto ei irtoa. Vajaa kaksi minuuttia äijät pelaillu, kun pilu nousee alueelle ja aina vetopaikalle asti, mutta moke hoitaa. Hieman hapuilevaa peliä ollut ensimmäinen puolisko tästä erästä. Tuon kirjoiteltua jehunho hieman viiksien takaa ampuu ohi maalin, veska jäätyy ja Jrn ensimmäisenä kiekkoon, mutta dakson zippaa kiekon välittömästi pois. Zinovjev pelaa minuuttia myöhemmin 2v1 tilanteessa jehunhon tontille, moke pomputtelee, mutta irtopalaan ei zino ehdi. Jälleen HPK hyökkää vahvasti, mutta sukat järjestävät lihamuurin maalin eteen ja vedot paukkuvat pohkeille. Viimeinen puoli minaa pyöritään HPKn puolustusalueella, mutta vetopaikkoja ei ole tarjolla.

III erä

Ensimmäinen minuutti pyörähtämässä kolmannesta erästä, kun limppua toimitetaan kohti HPKn maalia, mutta Septic siivoilee. Hetkeä myöhemmin Zinovjev alimpana miehenä kisuttelee sukkien hyökkäyskaksikkoa. Itseluottamus kunnossa. Puoli minaa tästä ja Joanne työntää itsensä väkisin nokikkain HPK-veskan kanssa, mutta tila ja aika niin vähissä, että kunnollista ratkaisua ei saada aikaiseksi. Kolme minuuttia täyttynyt, kun Jefgenit pyörittävät ja parin passin jälkeen monsteri pisteelle vapaaksi. Veto painuu kauniisti takakulmaan, ja osakeyhtiö kahden maalin karkumatkalla

2-0 monsteri (dakson, Joanne)

Vain vajaa minuutti myöhemmin pilu heittää yläpisteellä stopperin, ja lyö veskan kautta takapeltiin. Ja tästä hetkeä myöhemmin HPK-pulustuksessa kommunikaatiokatkosta ja monsterin vuoro lyödä yläbeeltä takakulmaan. Lopun alkua.

3-0 pilu (monsteri, dakson)

4-0 monsteri

Viimeinen minuutti ja pisu hakee vetoa pisteeltä, mutta Septic työntää ison lapansa eteen. Seuraava 2v1, pilu leikkaa keskelle ja vetää kerrostalon korkuisen kudin lähes wilzumaista yritelmää hakien.

HPK:lla oli optimaalinen paikka pistää Jefgenin Sukkien motivaatio koetukselle avauserässä, mutta maalinteko oli tällä kertaa vaikeaa. Ja kun toinen ei tee, niin toinen rankaisee.

Ottelun arvokkain pelaaja: dakson

- Peitti peitettävissä olleet laukaukset, ja omalta osaltaan hyydytti avauserässä loistaneen HPK:n hyökkäyspelin. Ilman tätä miestä olisi peli voinut olla toisenlainen.

Tuomari: error
Lisätty: 04.03.2020 22:22