Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 4 5 4
H.C.PH.C.P 1 2 5
Kiekon VastaisuusKiekon Vastaisuus 49% 50% 46%
H.C.PH.C.P 50% 49% 53%

Runkosarjan yhdentenätoista majaileva Kiekon Vastaisuus lähtee haastamaan runkosarjan viidettä sijaa pitävää H.C.P:tä. Aiempi kohtaaminen päättyi KiVan voittoon lukemin 0-2. Kuinka tänään käy?

1. ERÄ

1-0 alps (Tipsu, Hoc) - Kotijoukkue lähtee nopeaan hyökkäykseen omalta alueeltaan ja kiekko pelataan alpsin lavaan. alps kaventaa sivusta keskelle ja laukoo tolpan kautta limpun uuniin.

Ensimmäiselle erätauolle lähdetään lukemista 1-0. Peli oli melko tasaista vääntöä.

2. ERÄ

alps pakkaa hokkarinsa kassiin ja lähtee suihkun kautta muihin maisemiin. Tilalle astelee jo vuonna 2004 ensikosketuksensa liigailun pariin ottanut Kinnu(Kinnunen), joka pelasi Kiekkoliigan divaria New Delhi Bullsin paidassa tuolloin. Itse kiekkoliigaa hän pääsi pelaamaan lopulta 43 ottelun verran legendaarisessa FHR:ssä aikoinaan.

2-0 Hoc (Tipsu, Kinnu) - 15 sekuntia ehti pelikello juosta toista erää, kun Hoc pääsi lisäämään kotijoukkueen johdon lukemiin 2-0.

Tasaista on ja tässä ottelussa voi käydä vielä miten vain.

3. ERÄ

Saako vierasjoukkue loppukiriä aikaa vai meneekö kotijoukkue menojaan? Se nähdään pian.

2-1 mäyrynen (Pyrkka, Darck) - Hieman päälle minuutti viimeistä erää jäljellä ja mäyrynen tuo joukkueensa taas peliin mukaan.

3-1 Tipsu - Kotijoukkue ei lannistu ja Tipsu lyö heti perään eron taas kahteen maaliin.

Kolmannessa erässä peli avautui ja molemmat joukkueet pääsivät hyville maalipaikoille. Siitä huolimatta ottelun lopputulokseksi siunaantui lukemaksi 3-1 ja täten Kiekon Vastaisuus nappaa toisen voitonsa vastustajastaan tälle kaudelle.

*** CÄT - Varmaan puolustusta koko ottelun ajan.

** Tipsu - Saalisti tänään tehot 1+2

* mäyrynen - Toi vielä joukkueensa lopussa maalin päähän, mutta tänään se ei riittänyt.

Tuomari: Ortuzar2
Lisätty: 20.01.2020 21:43