PowerPlayPowerPlay 6 3 7
Kölner HaieKölner Haie 0 4 3
PowerPlayPowerPlay 45% 40% 54%
Kölner HaieKölner Haie 54% 59% 45%

Tervetuloa tämän hienon maanantai-illan kiekkomittelöön, jossa vastakkain ovat kotijoukkue PowerPlay sekä vierasjoukkue Kölner Haie. Joukkueet lähtevät otteluun seuraavista lähtökohdista: Kölner Haie on A-Lohkon neljäntenä ja kahden ottelun voittoputkessa, kun taas PowerPlay samaisen lohkon viidentenä, kuitenki kolme ottelua enemmän pelanneena.

Joukkueet lähtevät otteluun seuraavilla kokoonpanoilla: Kölner Haie: wehi, boy, cursed ja snoopdogg.

PowerPlay: Deranged, Infamous, Nobl ja FireFist.

Katsojia näyttäisi valuvan paikalle massoittain ja saimmekin muutamilta tulosveikkauksia, kun Deal kertoi varman oloisena ottelun päättyvän tulokseen 3-4 Kölner Haien hyväksi. Hydra puolestaan kertoi epävarmana ottelun päättyvän 5-2 PowerPlaylle.

Sitten itse otteluun, kun kiekko isketään jäähän ja ottelu saa alkunsa. Ottelu on alusta alkaen aaltoilevaa ja molemmat joukkueet hakevat vielä asetelmia itse otteluun. Ensinnäinen maali saadaan ajassa 2:02, kun snoopdogg pääsee tuomaan kiekon sinisen yli, jonka jälkeen se toimitetaan maalille, selvästi tarkoituksena luoda rebound kiekko wehille. Tämä onnistuu ja siitä on helppo työ laittaa kiekko täysin tyhjään nuottaan ja taululle 0-1. Jollain ilveellä tuomarit saavat syötyä snoopdoggin syötön pois ja näin ollen maalista merkitään tehopisteet vain wehille.

Kölner Haie saa maalista selvän lisäboostin ja näin ollen ottavat kiekonhallinan selvästi nimiinsä. Toinen maalintekopaikka syntyykin erän puolivälissä, kun wehi riistää kiekon Derangedilta maalin takana. Tämän jälkeen wehi hieman hätäisesti hakee syöttöä maalin eteen snoopdogille, johon maalivahti kuitenki pääsee väliin. Tilanne edelleen 0-1.

Loppu erä mennään Kölnerin hallinnassa ja tästä kertovatkin torjunnat PowerPlay 6 ja Kölner Haie 0. Lisämaaleilta kuitenkin vältytään ja ensimmäiselle erätauolle siirrytään tilanteessa 0-1.

Toiseen erään PowerPlay pyrkii selvästi pääsemään peliin mukaan ja saamaan kiekonhallintaa tasoihin. Tästä huolimatta toisessa päässä tapahtuu. Snoopdogg ruokkii maalin kulmalta boylle maalin eteen, johon hänet on unohdettu ja siitä on boyn helppo työ siirtää lukemat 0-2. Syöttöpiste snoopdoggille.

PowerPlayn ottelun vaarallisin tilanne saadaan toisen erän puolivälissä kun cursedin hölmöilystä PowerPlay pääsee kokeilemaan Kölnerin maalivahtia, joka kuitenkin on mies paikallaan ja tilanne pysyy lukemissa 0-2.

Ottelun kolmas maali nähdään ajassa 5:13, kun Kölnerin syöttömyllyn päätteeksi wehi pääsee parhaalle maalintekosektorille, josta pienellä stopparilla viedään PowerPlayn puolustaja pois selästä, ja hienolla sijoituksella sijoitetaan lukemiksi 0-3. Syötöt maaliin snoopdoggille sekä boylle.

Loppuerä mennään Kölnerin hallinnalla, mutta lisämaaleja ei tule. Erätauolle lukemissa 0-3.

Kolmas erä alkaa samanlailla, miten toinen loppui. Kölner painaa päälle ja PowerPlay pyrkii pysymään mukana. Erän ensimmäinen tilanne tulee wehille, kun hän pääsee b-pisteelle kokeilemaan laukaustaan, joka kuitenkin menee vain muutaman sentin ohi maalin.

PowerPlay saa muutaman hyvän maalintekopaikan Kölner Haien puolustuksen räpellyksistä, mutta he eivät kuitenkaan pysty käyttämään tilanteita hyväkseen.

Ottelu aaltoilee päästä päähän ja molempien maalivahdit esittävät huippuotteita. PowerPlaylle tarjotaan jopa tyhjää maalia, josta kuitenkin Firefist painaa sata metriä ohi.

PowerPlay tekee ottelun ensimmäisen maalinsa, ajassa 4:35, kun jälleen kerran Kölnerin puolustuksen virheestä saadaan luotua paikka Infamoukselle maalin eteen, ja tästä ei enää hän erehdy, vaan pistää varmasti kiekon takanurkkaan. Maalin syötöt Firefistille sekä Derangedille

Molemmat joukkueet saavat ottelun loppuun vielä muutaman hyvän maalintekopaikan, mutta joukkueet eivät kuitenkaan onnistu käyttämään niitä hyväkseen ja näin ollen ottelu päättyy lukemiin 1-3. Ottelu oli selvää Kölnerin hallintaa ja tästä myös kertovat lukemat, jotka kuitenkin voisivat olla hyvinkin paljon rumemmat.