KnightclubKnightclub 2 5 3
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
IHT GuerrillasIHT Guerrillas 57% 50% 48%
KnightclubKnightclub 42% 49% 51%
Maanantain myöhäisillan ottelussa vastakkain IHT Guerrillas vs. Knightclub. Ritarit ovat vakuuttavassa viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa (jinx), kun taas IHT:lla on edellisestä viidestä ottelusta 2 voittoa. Joukkueiden välinen aikaisempi kohtaaminen päättyi Ritareiden hyväksi 4-3 jatkoajalla. Saa nähdä, miten tänään käy.

Tulosveikkauksia:
PAGUEL: 0-0
Jaska 3-4 ja.
Tun 3-30288
Littii: 9-9

1. erä:
02:09 oerälä pääsee pommittamaan pisteeltä, mutta veskari koppaa.
05:15 Fraid avaa hienolla poikkisyötöllä Migolle ja Sheldonille 2vs1-tilanteen, mutta peruna pääsee blokkaamaan Migon laukauksen.

Ensimmäinen erä oli melko tunnustelevaa molemmilta joukkueilta. Tarkkaa puolustustyöskentelyä ja vastaiskujen kyttäämistä. Katsotaan, josko peli aukeaisi hieman toiseen erään.

2. erä:
01:01 Sheldon kesottaa takatolpalle, mutta Migo ei saa sörkittyä kiekkoa maaliin.
01:58 1-0 oerälä laukoo kiekon takakulmaan
03:15 2-0 Lurtsilta huolimatonta kiekonkäsittelyä vastustajan alueella ja erica pelataan läpiajoon. Vetoharhautuksella veskari jäihin ja kiekko tyhjiin.
05:10 3-0 IHT pääsee 2vs1-tilanteeseen ja perunan syöttö menee jopa pienoisella tuurilla ericalle, joka tällää kiekon etukulmaan.

Toinen erä oli selkeästi IHT:n kontrollissa. Ritareiden peli on ollut melko löysää ja mielikuvituksetonta, kun taas IHT on pystynyt hyvin puolustamaan omaa aluetta ja iskemään terävästi vastaan. Pystyykö Ritarit nousemaan peliin mukaan kolmannessa erässä ja pelastamaan Jaskan tulosvedon? Vai onnistuuko IHT marssimaan voittoon sekä nollaamaan Ritarit ensimmäistä kertaa kauden aikana?

3. erä:
02:15 4-0 IHT ja 2vs1 - erica viimeistelee pisteeltä illan kolmantensa.
02:46 5-0 Ja lisää tulee, erica pyöräyttelee Lurtsia laidassa ja kesottaa perunalle tyhjän maalin.
03:31 5-1 Migo syöttää Fraidin läpiajoon ja maalitykki ottaa tolpan kautta riparin itselleen ja kuljettaa kiekon tyhjään maaliin.
05:40 5-2 Fraid ja Sheldon pääsevät 2vs1-tilanteeseen ja kiekko takanurkkaan Sheldonin lavasta.

Game over. Ottelu päättyy 5-2. Ritareilta varmasti kauden surkein esitys, IHT Guerrillas taas pelasi hienon ja erittäin kompaktin matsin ja siitä heille ansaittu voitto. IHT on tällä menolla vielä kaappaamassa itselleen playoff-paikkaa. Joukkueen otteluohjelmakin näyttää suotuisalta tämän kannalta. KC taas löytää itsensä jo playoffeista melko varmasti, joten tämä matsi kannattaa vain jättää taakseen ja keskittyä tuleviin koitoksiin.

Illan tähdistö:
3 tähteä: erica - joukkueensa näkyvin pelaaja, tehot puhuvat puolestaan.
2 tähteä: oerälä - vahvaa suorittamista hyökkäyspäässä
1 tähti: immOt - hieno suoritus ylemmältä pakilta alemman pakin tontilla, lopun pari kosmeettista maalia veivät toisen tähden.
Tuomari: Spectre
Lisätty: 01.10.2019 00:05