Outer ContinentOuter Continent - Tuomisen veljeksetTuomisen veljekset 4-1

Jesben (E) 1+0=1 -2
PeuralaV (E) 0+0=0 -3
smokeweed (E) 0+0=0 -3
Tenka 0+0=0 -4

Odottelun jälkeen maanantai illan jännittävin ottelu on alkamassa. Molemmat joukkueet haluavat tästä otteluista pisteille, etenkin Outer Continent joka varmasti toivoo katkaisevansa jo melko pitkäksi venyneen voittamattomien otteluiden putkensa. Itse odotan ottelusta tiukkaa vääntöä jossa Tuomisen Veljekset ottavat ehkäpä monien mielestä yllätysvoiton 2-3.

Katsomossa veikkauksia:
4-1 OC vie (Cambell)

1. Erä alkaa

Peli on melko staattista ja molempien joukkueiden vahva puolustuspeli keskialueella estää tilanteiden synnyn.

4:20 maali on jo lähellä sillä Tenka järjestelee joukkuetovereilleen loistavan läpiajon blokkaamalla puolustajan ulos tilanteesta. Maali jää syntymättä kuitenkin
5:30 Peli 1-0 paitsion jälkeen J.Liskis käy tälläämässä maaliin perukalle Outer Continent siirtyy johtoon.

Erä päättyy Outer maalivahti joutuu torjumaan viidesti missä TuVe kolleega hoitaa ainoastaan kaksi torjuntaa. Erä oli tasainen ja vedot tulivat pääsääntöisesti kaukaa muutama hyvä paikka molemmilla joukkueilla.

Hopper vaihtoon Jesben sisään.

2. Erä alkaa

2:30
Tuve painostaa kovaa kolmella hyökäten mutta tuloksetta.

3:15 PELI ON 2-0  maalin tekee Zok (1+0), syötöstä vastaa J.Liskis (1+1)

3:25 Vain 10 sekunttia edellisestä ja taas soi nyt Outer Continent lisää johtonsa 3-0. Pöynäke (1+0) vastaa osumasta joka meni tuomarilta täysin ohi nopeutensa vuoksi. Syöttäjiä ei maaliin löydy.

5:40 Vaarallinen 2vs1 hyökkäys OC:lta mutta lopussa Liskisin kädet hieman jäätyvät ja ranne kolahtaa päin puolustajaa.

5:54 Se on siinä. Outer Continent iskee neljännen osumansa ja tilanne 4-0. Lopulliselta tuntuva osuma syntyi komealla vedolla Zokilta (2+0) johon syöttäjiksi löytyy pöynäke (1+1).

Tenka poistuu pelistä Hopper astuu takaisin kentälle.

3. Erä alkaa

1:10
Smokeweed laukoo vaarallisen näköisesti b-pisteeltä. Tällä kertaa maalivahti venyy.

2:34 Hopper (0+1) laukoo maalivahti torjuu, mutta reboundin nappaa Jesben (1+0) nyt tilanne 4-1.

Paljon tilanteita molemmissa päädyissä. Maalit jäävät uupumaan.

Peli päättyy 4-1.

Ps. Tuomarin oma arvaus päin mäntymetsää ja Cambell luki pelin kulun ennen sen alkamistakaan.

Tuomari: Gorim
Lisätty: 26.08.2013 23:03