Urban GroundsUrban Grounds - |KuoroPojat||KuoroPojat| 3-2

Götze 1+1=2 +1
haji 1+0=1 +1
Nordlund (E) 0+0=0 +1

1. erä
00:48 1-0 Anonyymi (mew) - mew syöttää ja Anonyymi iskee tolpan kautta onen sisään
03:46 2-0 Anonyymi (Tunde, mew) - Anonyymi saa kiekon, kuljettaa b-pisteen tuntumaan ja pommittaa kiekon takanurkkaan
04:15 3-0 Anonyymi (Tunde, mew) - Ei ehtinyt näkemään, veikkaisin vanhanaikaista
04:40 3-1 Torres - b-pisteen tuntumasta, suhteellisen pienestä kulmasta tarkka veto takanurkkaan

UG: saves 1, poss 39%
KP: saves 0, poss 60%

KuoroPojat pitivät kiekkoa selkeästi enemmän, mutta eivät osanneet hyödyntää maalintekotilanteitaan. UG:n terävät vastaiskut taaskin olivat myrkkyä KP:n puolustukselle ja maalivahdille, jolle kertyi vain yksi torjunta ensimmäisestä erästä. Anonyymi erottui edukseen hattutempullaan.

2.erä
Maaliton erä. KP:lla oli taas paljon maalipaikkoja, mutta sama ongelma jatkui toisessakin erässä: maalintekotehottomuus. UG:lla ei varsinaisesti hätää, sillä KP:n hyökkääjien laukaukset suuntautuivat maalivahdin patjoihin tai logoon.

UG: saves 7, poss 45%
KP: saves 3, poss 54%

3.erä
04:11 3-2 michu (Torres) - michu pääsee purjehtimaan maalintekosektorille, josta varma sijoitus etukulmaan.

UG: saves 3, poss 45%
KP: saves 5, poss 54%

KuoroPojilta kovaa myllytystä, mutta Urban Groundsin tiivis joukkuepuolustus kesti loppuun asti yhdestä takaiskusta