GodsentGodsent 1 3 1
Viimeiset HitaatViimeiset Hitaat 44% 40% 44%
GodsentGodsent 55% 60% 55%
1. ERÄ

Heti ottelun ensimmäisen minuutin aikana molemmat joukkueet saivat aikaan näennäiset pyöritykset hyökkäysalueillaan, mutta vaarallisille tekopaikoille ei ollut asiaa. Sbyn viivalaukauksesta Kucherovin vatsaan aukesi reaperille mahdollisuus irrota läpiajoon, mutta karkumatka ei kuitenkaan ollut tarpeeksi suuri, sillä sby sai kaverin jalalla kiinni ja pääsi vielä sulkemaan vetopaikan. Erän ensimmäiset pari minuuttia menivät hienokseen Godsentin hallinnassa ja reaperille aukesikin erän siihen mennessä paras vetopaikka hieman varkain, kun kaveri pääsi byyrarin kanssa kasvotusten yrittämään laukausta takakulmaan, mutta kotijoukkueen kassari veti tästä vielä pidemmän korren. Ajassa 3:35 ViHi pääsi oikeastaan ensimmäistä kertaa siirtelemään kiekko kontrolloidusti hyökkäysalueella ja nopeilla syötöillä saatiin kiekko pelattua selänteelle takikselle, jolla oli helppo työ siirtää musta tyhjään maaliin. Maalin jälkeen ViHi pääsi hetkellisesti paremmin Godsentin alueelle, mutta varsinaista pyöritystä ei kuitenkaan saatu käyntiin. Viimeisen minuutin aikana kiekonhallinta meni pitkälti tasan ja molempien hyökkäykset pysähtyivät sinarille, kunnes ajassa 5:54 Kucherov sai annettua sinarin tuntumasta toisesta aallosta tulleelle Mustafalle kiekon ja tämä pääsi hieman sektorin ulkopuolelta yllättämään ViHin byyrarin ja siirsi koppimaalilla ottelun tasoihin.

1-0 selänne 10 (playa, brandy)
1-1 Mustafa (Kucherov, Arca)

2. ERÄ

Toisen erän alkuun ViHi sai vietyä kiekkoa hyvin hyökkäyspäätyyn, mutta Godsentin puolustus ei ole maalia lukuunottamatta antanut yhtään ylimääräistä tilaa puolustuksessaan. Godsent puolestaan pääsi toisen erän alkuun vaivattomasti hyökkäysalueelle, mutta yhtälailla ViHin puolustus pysyi toisessakin erässä tiiviinä, eikä vetopaikkoja auennut helpolla. Erän puolessa välissä selänteelle aukesi varkain yllättävän hyvä vetopaikka b-pisteen tuntumasta, mutta veto ei riittänyt yllättämään kylmänä ollutta Godsent-kassaria. Tarkka keskialueen pelaaminen lepsui erän loppua kohden hetkeksi, sillä neljän minuutin tienoilla pelattiin lyhyt vaihe varsinaista Havaiji-kiekkoa, jossa pitkillä avauksilla niin brandy kuin Arcakin pääsivät b-pisteiden tuntumasta yrittämään johtomaaleja. Ajassa 4:31 ViHi onnistui playan voimin maalinteossa, kun kaveri sai otettua laidasta muutaman askeleen keskelle ja samalla kassari liikkui anteeksipyytelevästi pois etukulmasta, jonne playa myös sijoitti vihaisen kutinsa. Erän lopussa Godsent sai pidettyä kiekkoa pitkän hetken hyökkäyspäässä ja nopeilla siirroilla he yrittivät saada ViHin pakettia aukeamaan, mutta yhtään vetopaikkaa ei siunaantunut ennen summerin soimista.

2-1 palya (selänne10)

3. ERÄ

Heti erän alkuun Godsentilla oli tuhannen taalan paikka tasoittaa ottelu, kun Arca purjehti ViHin puolustuksen keskeltä melkein irti ja Kucherov odotteli takiksella passia, mutta viimehetkellä ViHin onnistunut takakarvaus tyrehdytti tilanteen. Heti perään minuutin kohdalla myös brandy näytti omaa liukkauttaan ja käveli kerran puolelta toiselle Godsentin puolustuksen läpi, jonka päätteeksi sai selänteen kautta playalle pelattua vetopaikan, mutta lisämaaleja ei tästä tilanteesta nähty. Ajassa 2:06 Godsent puolestaan tasoitti ottelun, kun reaper oli hereillä Mustafan laukauksen jälkeen ja siirsi kiekon helposti riparista tyhjään maaliin. Peliin tuli kolmannessa erässä uusi vaihde ja molemmille aukesi maalintekopaikkoja huomattavasti nopeammalla syklillä. Minuutti tasoitusmaalista reaper oli lähellä siirtää Godsent jo johtoon, mutta tällä kertaa veto pysähtyi kuitenkin sisätolppaan ja siitä kassarin suojusten alle. Neljän minuutin kohdalla playa pääsi jo toistamiseen kolmannessa erässä yrittämään maalia b-pisteeltä kääntölaukauksella, mutta molemmat näistä yrityksistä viuhuivat takakulmasta ohi. Ottelun viimeinen minuutti käynnistyi Mustafan tanssiessa sinarilla ja pelaten kiekkoa syvään, josta reaper pääsi lopulta ajassa 5:10 kiekolle ja siirsi Godsentin näin johtoon. ViHi ei saanut tästä enää kiriä aikaan, joten pisteet ottelusta jäivät Godsentille viime hetken maalilla.

2-2 reaper (Mustafa, Arca)