SC Bern lähtee omasta mielestäni otteluun ennakkosuosikin asemasta.

Elegance: 3-5
Jean: 1-4
mosku: 1-2

1. erä: 0-0

Maaliton erä, hyvin tasaista vääntöä. Kasselit aavistuksen verran niskan päällä onnistuen luomaan parempia maalintekopaikkoja huolimatta siitä, että Bern piti kiekkoa suuremman osan ajasta. karhuvaar hyvin esillä erän mittaan.

2. erä: 0-0

Jälleen maaliton erä, molempien joukkueiden puolustuspeli on lähestulkoon esimerkillistä jättäen vain muutamia aukkoja ahtaille ratkaisuille. Molemmat joukkueet saivat luotua vain muutaman varteenotettavan maalintekopaikan, mutta viimeistely uupuu.

3. erä: 2-1

1-0 Skullster (1+0) Anarcho (0+1)
2-0 Skullster (2+0) karhuvaar (0+1)
2-1 Petrell (1+0) Vaesk (0+1)

Viimeisessäkin erässä EC Kassel Huskies onnistui luomaan enemmän maalintekopaikkoja ja painetta. Puolessa välissä erää Skullster pääsee laukomaan b-pisteeltä kiekon takakulmaan tehden ottelun avausmaalin. Viitisentoista sekuntia ehtii kulumaan edellisestä osumasta kun sama herra pääsee jälleen laukomaan pisteeltä, eikä erehdy tälläkään kertaa, 2-0. Noin 20 sekuntia ennen loppua Petrell onnistuu kaventamaan tilanteen, mutta valitettavasti liian myöhään.