juusotjuusot 3 5 5
KuolemaKuolema 0 1 4
juusotjuusot 41% 50% 57%
KuolemaKuolema 58% 49% 42%
Torstai illan kohtaamisessa olivat vastakkain juusot ja Kuolema. Ennakkoon ottelusta voitiin odottaa Kuoleman hallintaa, mutta juusjoen vaarallisuus hyökkäyspäässä oli varmasti tiedostettu.

Kuolema otti pelin hallintaansa heti ottelun alussa ja painoi painopisteen ensimmäisen kahden minuutin ajaksi hyvin vahvasti juusojen puolustuspäätyyn, mutta vaarallisille maalintekopaikoille heillä ei ollut asiaa juusojen tiiviin puolustuksen välistä. Juusojen ainut varsinainen hyökkäys erän ensimmäisen puolikkaan aikana lähti gorbin hyvästä takakarvasta omalta siniviivalta, josta kaveri sai siirretty kiekon Amylle b-pisteelle, mutta veto ei koskaan lähtenyt maalille asti. Erän ensimmäinen vaarallinen tilanne nähtiin juusojen päädyssä, kun Falco pääsi tykittämään vapaasti b-pisteen tuntumasta, mutta veto kolahti tolppaan. Hetken päästä tästä ajassa 4:12 perälä avasi kuitenkin maalihanat pitkän karvauksen jälkeen ja siirsi Kuoleman 1-0 johtoon. Juusoilla oli melkein välittömästi tämän jälkeen paikka tasoittaa peli, kun gorbille pelattiin mikkegranlund-tyylinen syöttä päädylaidasta, mutta veskari oli mukana veivausyrityksessä. Ensimmäinen erä oli hyvin pitkälti Kuoleman hallintaa, mutta juusotkin saivat luotua tarvittavat maalintekopaikat.

0-1 perälä (Falco)

Toinen erä alkoi juusojen kiekonhallinnalla, mutta ajassa 0:43 Kuoleman perälä ja Falco pääsivät 2v1-vastahyökkäykseen, jossa kahdella erittäin nopealla syötöllä pelattiin perälälle vetopaikka, eikä hän tästä erehtynyt ja siirsi lukemat 2-0:aan. Toisen erän alkua ei kuitenkaan pelattu enää yhtä vahvasti juusojen päässä, mutta tämä avasi Kuolemalle saumat nousta vapaammin hyökkäyksiin. Ajassa 2:07 tämä kostautuikin ja Falco kasvatti Kuoleman johtoa lyhyen syöttökuvion jälkeen. Heti perään ajassa 2:46 juusojen alkavan pyörityksen päätti perälä ja pelasi Falcon läpiajoon, josta syntyi jo kolmannen erän kolmas maali Kuolemalle. Juusot eivät kuitenkaan lannistuneet tästäkään takaiskusta, vaan jatkoivat piristyvää peliään. Rohkeus kiekon kanssa meinasi kuitenki kostautua erän lopun aikana useammin kuin kerran, sillä Kuolema sai vaarallisia kiekonkatkoja keskialueella. Lukuisista paikoista huolimatta, erän loppuun ei enää maaleja nähty.

0-2 perälä (Falco, Nico)
0-3 Falco (Nico)
0-4 Falco (perälä)

Ottelun kolmanteen erään ei jäänytkään enää paljoa panosta, sillä kahden erän aikana juusojen hyökkäyspeli ei ollut vakuuttanut niin paljoa, että olisi voinut uskoa heidän tekevän neljää maalia. Lisää kylmää vettä kaatoikin tasan minuutin kohdalla perälä, kun kaverin jopa löysän näköinen skode upposi maaliin juusojen maalivahdin längestä. Ajassa 2:24 juusotkin pääsivät maalin makuun, kun HKlenkki kävi lyömässä gorbin tarjoamat karat sisään Djangon estelyistä huolimatta. Tuloksellisesti juusojen paras erä oli ensimmäinen, mutta pelin vanhetessa he pääsivät siihen paremmin kiinni. Lukuisat kiekonmenetykset keskialueella jatkuivat kuitenkin kolmannessakin erässä, eikä varsinainen hyökkäyspeli ottanut näin lähteäkseen. Ajassa 4:36 Falco lisäsi Kuoleman johtoa karvaamalla kiekon juusojen puolustukselta. Ottelun aivan loppuun perälä vapautettiin vielä läpiajoon, mutta tilanne tyrehtyi kaverin luistellessa kiekon ohi ja näin ottelu päättyi Kuoleman 6-1 voittoon.

0-5 perälä (Nico)
1-5 HKlenkki (gorb)