Jurado (E) 1+1=2 ±0
R.R (E) 1+0=1 ±0
wagner (E) 0+0=0 ±0

Ottelu Obsessiven ja Zoon välillä on alkamassa!

Eläintarha lähtee selvänä altavastaajana otteluun, mutta usko on kova Zoo:hon! Uskon, että Zoo onnistuu venymään tasapeliin lukemin 3- 3 tässä ottelussa.

<h2>1. Erä</h2>

0.01 Zoo voittaa aloituksen, mutta Datis luovuttaa kiekon välittömästi Obsessive hyökkääjälle.

0.30 Lähellä on tulla jo ensimmäinen maali kun GROOVY YRITTÄÄ VETOPASSAA MAALIN EDESSÄ OLEVALLE JIPPOLLE, MUTTA TURHAAN.

1.00 KUN MINUUTTI ON KULUNUT OTTELUA, NIIN DATIS TEKEE IHMEEN!!! DATIS TULEE KUIN SIMPANSSI JÄÄTELÖPUIKKO KÄDESSÄ YKSINLÄPI MAALIA KOHTI JA PAUKUTTAA SELLAISEN KUDIN, ETTÄ MAALIVERKOT SOI!!!!

<span style="color: #0000ff;">*** 0 - 1 by Datis (1+0)</span>

2.04 Kiekko pomppii uhkaavasti tyhjän Zoo maalin edessä, mutta Firefirst pelastaa tilanteen viime hetkellä.

2.50 Obsessive hyökkäys käynnissä, Groovy yrittää EPÄTOIVOISTA vetoa ja turhaan, sillä tämä veto osuu heti ensimmäiseen Zoo pelaajaan.

3.00 Firefirst pelaa itsensä TÄYSIN PIHALLE ja wagner joutuu puolustamaan 2 vs 1 tilanteessa, mutta tämän wagner hoitaa oppikirjamaisesti.

3.50 Zoolla paikka tehdä maali kun Eläintarha saa 3 vs 1 tilanteen, mutta tämän tilanteen joukkue ryssii kuppailemalla keskialueella.

5.00 JIPPO PÄÄSEE UNELMAVETO PAIKALLE, MUTTA TOLPPAAN OSUU!!

5.25 wagnerin avaus epäonnistuu ja näin obsessive saa 2 vs 1 tilanteen: Jippo ja Groovy vs wagner, mutta SIKA HOITAA TÄMÄNKIN!

- Sika on liekeissä!

<h2>1. erä päättyy</h2>

*** Obsessive saves: 4, poss 58%

*** Eläintarha saves:6 ,poss 41%

Zoolta hyvä erä. Joukkue pääsi yllättämään Obsessivet housut kintuissa aivan täysin tekemällä ensimmäisen maalin. Wagner pelasi myös hyvin ensimmäisessä erässä.

<h2>2. erä alkaa</h2>

0.01 Obsut voittavat aloituksen ja lähtevät välittömästi hyökkäämään. Obsessiven hyökkäys päätyy lopulta Groovyn kiekon menetykseen Datikselle.

0.30 R.R pääsee vetämään aivan maalin edestä Datiksen hyvän esityön ansiosta, mutta ei aivan onnistu maalinteossa!

1.12 Obsessivet pääsevät vastahyökkäykseen, mutta lopulta Groovy ja Jippo sössivät kiekon yhdessä aina takaisin Obsessive päätyyn asti.

1.59 Datis yrittää yböillä vanhanaikaisella maalilla, mutta tämä jää vain yritykseksi.

2.30 OIKEUSMURHA TAPAHTUU!!! OIKEUSMURHA TAPAHTUU!!! KUIN KAUHU ELOKUVASTA KONSANAAN JIPPO TULEE JA RIISTÄ KIEKON FIREFISTIN LAVASTA ZOO MAALIN EDESSÄ JA TYKITTÄÄ KIEKON MAALIN!

<span style="color: #ff0000;">*** 1 -1 by Jippo (1+0)</span>

3.40 wagner ja Firefist seilailevat aivan hullusti omalla alueella ja TÄSTÄ OBSESSIVET PÄÄSEVÄT 2 vs 0 TILANTEESEEN!! SIELTÄ TULEE VARM.... MUTTA MITÄ!?!?!? MAALIVAHTI TORJUU JA PITÄÄ ZOOTA PYSTYSSÄ!!!

4.59 Jälleen Obsessive pääsee hyökkäämään, mutta tällä kertaa Jippon veto menee metrikaupalla huti.

5.28 Groovy sikailee: *** violent behavior by Groovy

5.46 SHAWNILTA JÄRKYTTÄVÄ JÄRKYTTÄVÄ MENETYS OMALLA ALUEELLA!! JÄRKYTTÄVÄ MENETYS OMALLA ALUEELLA JA TÄMÄ KOSTAUTUU PAHASTII!! ZOO PELAAJAT PÄÄSEVÄT TEKEMÄÄN MAALIN ONE TIMERISTÄ!!

<span style="color: #0000ff;">*** 1 -2 by R.R. (1+0) Datis (1+1) Firefist (0+1)</span>

<h2>2. erä päättyy</h2>

*** Obsessive saves:4 ,poss 49%

*** Eläintarha saves: 6, poss  50%

Kaksi lahjamaalia molemmille joukkueelle tässä erässä. Kolmannessa erässä maaleja varmasti tulee enemmän kuin aikaisimmissa erissä.

<h2> </h2> <h2>3. erä alkaa</h2>

0.01 Eläintarha voittaa aloituksen ja saavat hyökkäyksen käyntiin, KUNNES R.R MENETTÄÄ KIEKON SHAWNILLE JA SHAWN LAITTAA VASTAHYÖKKÄYKSEN NOPEASTI KÄYNTIIN!!! KUIN VARKAIN OBSUT PÄÄSEVÄT 2 vs 1 TILANTEESEEN JA YLLÄTTÄVÄT SIAN TÄYSIN!!! SIKA ON SELÄTETTY JA OBSESSIVET TASOITTAA!!

<span style="color: #ff0000;">*** 2 -2 by Jippo (2+0) Groovy (0+1) Shawn (0+1)</span>

0.55 Groovy yrittää zipata Zoo maalin eteen, mutta maalivahti torjuu tämän zipin.

1.45 Zoo hyökkäys käynnissä, Datis pääsee vetämään B-pisteeltä jälleen, mutta maalivahti torjuu tämän !

2.20 Zoo hyökkäys JÄLLEEN käynnissä, ja JÄLLEEN datis yrittää "yböillä" vanhanaikaisella maalilla, mutta yritys epäonnistuu täysin.

3.30 Obsessive saa pahan vastahyökkäyksen aikaiseksi! 3 vs 1 ja wagner puolustamassa YKSIN, mutta wagnerin onneksi Obsessive hyökkääjän veto epäonnistuu täysin.

4.40 2 vs 1 tilanne Zoo:lla, mutta Shawn hoitaa mallikkaasti.

5.00 Shawnin avaus epäonnistuu ja Zoo on lähellä saada kiekon.

5.40 Jippo pääsee vetämään Zoo maalia kohti, mutta EI MENE!

5.55 Datis pääsee vielä kerran vetopaikalle mutta maalivahti torjuu tämän.

<h2>3. erä päättyy!</h2>

*** Obsessive saves: 5, poss 49%

*** Eläintarha saves: 8, poss 50%

Eläintarha venyy yllättävään tasapeli tulokseen tässä ottelussa!

<h2><span style="color: #ffff00; background-color: #000000;">Tähdet</span></h2>

Vaikeat tähdet jakaa tällä kertaa, mutta:

*** wagner, Tämä sika saa 3 tähteä, vaikka Obsessive onnistui tekemään 2 maalia. wagner onnistui hyvin puolustamaan lukuisissa 2 vs 1 tilanteissa.

** Jippo, Ensimmäinen obsessive maali oli täysin Jippon ansiosta, siitä hyvästä nämä 2 tähteä.

* Datis, Oli hyvin hereillä pelin aikana ja molemmissa Zoo maaleissa mukana.

Tuomari: Pihusan
Lisätty: 04.08.2013 22:23