IlvesIlves 3 6 3
AcesAces 4 5 3
IlvesIlves 58% 50% 46%
AcesAces 41% 49% 53%
Ottelun alkuun Pelicans painoi pelin pitkälti Ilveksen alueelle, mutta maalintekopaikoille ei ollut juurikaan asiaa, lukuun ottamatta jimin hyvän nousun jälkeistä vetopaikkaa noin minuutin kohdalla. Ilveksen hyökkäyspeli puolestaan takkusi alkuun ja Pelicansin puolustuksella oli helpohko työ tylsyttää Ilveksen hyökkäysyritykset. Kolmen minuutin kohdalla Editille avautui ottelun paras maalintekopaikka, kun kiekko pelattiin maalin takaa kaverille yksin byyrarin eteen, mutta ratkaisu jäi vaisuksi. Heti vastahyökkäyksestä Dodgelle aukesi hyvän näköinen paikka b-pisteen tuntumasta, mutta veskari oli hereillä. Viiden minutiin kohdalla Dodge oli jo erittäin lähellä maalia, kun Hitzin ampuma kiekko jäi maalinkulmalle ja Dodge oli siirtämässä sitä tyhjään maaliin, mutta painimatsin jälkeen isomuna pystyi siirtämään kiekon tolppaan ja siitä Dodge ei enää taipunut laittamaan sitä maaliin. Vielä erän loppuun jimi karvasi kiekon Ilveksen alimmalta pelaajalta ja pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta ratkaisu kolahti sivuverkkoon. Erän vanhetessa molempien joukkueiden hyökkäyspeli piristyi ja paremmalla viimeistelyllä punalamppu olisi palanut jo useamman kerran molemmissa päissä.

Toisen erän alkuun CBnationin divarilätty näytti jo leijailevan Hintzin lapaan, mutta Oskari pamahti kuin tyhjästä katkaisemaan vielä syöttöä. Heti perään Pelicansin pitkän kiekon jälkeen CBnationille avautui maalintekopaikka, mutta veto pysähtyi kuitenkin tolppaan. Ilves aloitti toisen erän hyvin pirteällä ilmeellä ja ajassa 1:57 Hintz avasi ottelun maalihanat, kun Dodgen lätty tuli tällä kertaa perille saakka ja Hintzillä oli helppo työ siirtää kiekko takikselta sisään. Jimi puolestaan jatkoi toisessa erässä aktiivista pelaamistaan hyökkäyspäässä ja erän puoleen väliin mennessä kaveri olikin luonut itselleen jo pari hyvää vetopaikkaa, jotka kuitenkin jäivät vielä byyrarin suojiin. Kuitenkin ajassa 3:46 jimi pääsi vetämään vapaasti b-pisteeltä ja lähti seuraamaan omaa ripariaan, jonka siirsikin lopulta maaliin ja toi Pelicansin näin tasoihin. Pelicansinkin hyökkäyspeli piristyi aktiivisten keskialueen kiekonriistojen kautta, mutta vastavuoroisesti Ilves pääsi myös helpommin hyökkäysalueelle karvauksen ohitettuaan. Ajassa 4:56 Ilves siirty jälleen johtoon, kun Dodge paini irtokiekon takakulmalta sisään. Toisessa erässä molemmat joukkueet pääsivät jälleen luomaan puolen kymmentä hyvää maalintekopaikkaa, joista myös ottelun esimmäiset maalit syntyivät.

Toisen erän tilastomerkinnät:

1-0 Hintz (Dodge, CBnation)
1-1 jimi (Oskari, BIGCOCK)
2-1 Dodge (Hintz, Mustafa)

Kolmannen erän alkuun Pelicans lähti vauhdilla liikkeelle ja toimitti kiekkoa luukulle hanakasti ensimmäisen minuutin aikana, mutta jatkajia sieltä ei ainakaan vielä löytynyt. Ilveskään ei ollut erän alkuun lähtenyt peruuttelemaan ja pääsikin muutaman kerran nopeasti hyökkäämään, mutta Pelicans painoi erän vanhetessa painopistettä väkisin Ilveksen päätyyn. Tiiviin puolustuspelin ansiosta varsinaisia maalintekopaikkoja ei erän puoleenväliin mennessä juurikaan syntynyt, vaan vaaralisimmat paikat avautuivat Ilvekselle nopeista vastahyökkäyksistä. Viimeisen peliminuutin alkaessa jimi ja isomuna pelasivat kimpassa loistavan tasoituspaikan jimille, mutta ratkaisu suuntautui liikaa keskelle. Viimeisen parin minuutin aikana Pelicans painoi peliä vimmatusti Ilveksen alueelle ja sai näennäistä pyöritystä aikaan, mutta Ilveksen tiukka puolustus esti parhaat maalintekopaikat ja jimin yritys oli oikeastaan ainut kunnon maalintekopaikka ensimmäisen minuutin jälkeen ja ottelu päättyi Ilveksen 2-1 voittoon.
Tuomari: humble
Lisätty: 26.08.2018 21:26