GHETTO BIRDSGHETTO BIRDS - RootsRoots 4-1

Five 0+0=0 +3
Nikki (E) 0+0=0 +3
tauski (E) 0+0=0 +3
Wirta (E) 1+0=1 +3

A-lohkon mittelössä GHETTO BIRDS kohtaa Rootsin. Ghetoilla on tähän mennessä kertynyt kahdesta ottelusta vaivaiset 1 piste, ja Roots taas on edelleen nollassa pisteessä vielä 7 ottelunkin jälkeen. Molemmille joukkueille olisi tärkeää saada pisteitä jo hiljalleen omiin nimiinsä, saa nähdä kumpi vie voiton kotiin vai kerääkö molemmat joukkueet itselleen yhden pisteen tasurin myötä. Chrysler heitti katsomossa villin veikkauksen, 2-3 lukemat Rootsin voitoksi.

1. Erä

<span style="color: #ff0000;">04:58 1-0 mummo69 1+0 Kuljomin 0+1 Äffä 0+1</span>

Ensimmäisessä erässä peli on ollut tasaista, molemmilta joukkueilta pari hyvää vetopaikkaa mitkä lopulta maalivahti on kuitenkin onnistunut koppaamaan, lukuunottamatta Ghettojen maalia mikä jäi allekirjoittaneelta valitettavasti näkemättä. Rootsilta kaksi hyvää vetoa pisteeltä, jotka Rootsin ikäväksi maalivahti koppasi ilmiöimäisin ottein. Ghetot olivat hieman niskan päällä erän viimeisen minuutin, pientä puhtia rupesi löytymään voittoaseman johdosta. Muuten erittäin tasaista peliä, kiekko liikkunut nopeasti päästä päähän. Possit ehkä hieman hämäävät, ghetoilla maalivahti joutui kuitenkin muutaman kerran sylkemään.

GHETTO BIRDS saves 4 poss 60%

Roots saves 9 poss 39%

2. Erä

<span style="color: #ff0000;">00:25 2-0 Vilze 1+0</span> Vilze pääsee vapaasti ajamaan itsensä maalin eteen ja tällää varmoin ottein kiekon verkkoon.

<span style="color: #ff0000;">00:52 3-0 Kuljomin 1+1 Vilze 1+1 mummo69 1+1</span> taas jäi näkemättä, perkele. <Säntääjä> one

<span style="color: #ff0000;">01:46 4-0 mummo69 2+1 Kuljomin 1+2 Vilze 1+2</span> mummo69 kuljettaa kiekon tyhjiin.

Ghetot ottivat selvän yliotteen pelistä takomalla paikoistaan maalit. Rootsit yrittävät vielä roikkua pelissä mukana, vetopaikkoja on edelleen tullut tasaista tahtia, mutta maalinteko vielä uupuu. Näyttää pahasti siltä, että Ghetot vievät voiton kotiin ellei Rootsilla ala maalinteko luonnistumaan ja peliin tule enemmän asennetta mukaan.

GHETTO BIRDS saves 5 poss 46%

Roots saves 1 poss 53%

3. Erä

Äffällä reilu minuutin kohdalla tyhjät edessä, hänen onnekseen Kuljomin pelastaa nöryytykseltä luistelemalla maalivahdin alueelle.

<span style="color: #ff0000;">03:56 4-1 Wirta 1+0</span> Wirta täräyttää takanurkkaan hieman viiksiä lähempää ja kaventaa pelin lukemiin 4-1.

Rootsilla edelleen runsaasti maalintekopaikkoja, mutta jostain syystä maalit jäivät silti vain yhteen. Joka erässä peli kulki nopeasti päästä päähän, hirveämmin ei kummosempia myllyjä nähty. Toivottavasti Rootseilla tulevissa peleissä maalinteko luonnistuu tätä ottelua paremmin niin saavat hekin pistekassansa avattua. Ainakin tasuriin olisi tässäkin ottelussa ollut hyvät mahikset, mutta nyt kävi näin.

GHETTO BIRDS saves 5 poss 47%

Roots saves 5 poss 52%

Tähdet

*** Kuljomin Työmyyrän elkein suurena osana ottamassa kunniaa Ghettojen voitosta.

** mummo69 Tasapaksua suoritusta puolustus- sekä hyökkäyspäässä, hyvin nousi tukemaan hyökkäyksiä.

* Seven Asennetta pelaamisesta löytyi, kovaa yrittämistä ja hienoja suorituksia. Valitettavasti tulosta ei kuitenkaan syntynyt, pientä  epäonneakin oli kyllä havaittavissa.