HUIKEAA! Finaalit vuosimallia 2/2018 pärähtää käyntiin: tässä alkunelikot:

kuminalli-Jopi-Circle-miiq
vs
reaper-flusha-JUPAZU-sniddy

1:25 kuminalli saa ottelun ensimmäisen vetopaikan, laitaan kolahtaa!
2:33 1-0 by Circle (1+0) Jopi (0+1) kuminalli (0+1) CIRCLE LAUKOO! Ottelun avausmaali tuli yllättävästä lähteestä. Peli on alkanut.
3:08 reaper pääsee melkein läpi, miiq ja Jopi persauksessa estää tämän.
3:18 1-1 by reaper (1+0) JUPAZU (0+1) Syöttö reaperille maalin edustalle, kainalosta sisään holahtaa!
4:12 2-1 by kuminalli (1+1) Jopi (0+2) miiq (0+1) kuminalli kerää irtokiekon maalin edustalta parempaan talteen!
5:32 erää pelattu ja Circle katoaa? Lagiongelmat kuuluvat jokaiseen finaaliotteluun.
5:52 Circle on palannut ja peli jatkuu, ainakin tämän 8sec...

Tasavahva erä, Bern pääsi enemmän paikoille, mutta käytti niitä heikommalla prosentilla kuin Godsent.

2. Erä

0:23 Nättiä syöttökuviota Godsent! Harmi kun se viimeinen kriittinen syöttö pomppaa lavasta, eikä maalin uhkaa synny.
3:52 Peli pyörii erittäin vahvasti SC Bernin päädyssä, kunnolliseen vetopaikkaan Godsent ei kuitenkaan pääse. reaper yrittää pari kertaa, mutta kehnosta paikasta.
4:20 SC Berniltä hyvä vastahyökkäys, veto jää kuitenkin maalivahdin hoiviin.
4:48 Circle kesottaa kohti vastustajan maalia, puolustaja on mies paikallaan.
5:21 kuminalli pääsee yrittämään kavoa, puolustaja peittää jälleen.

Tämä erä kirjataan Godsentin voitoksi, etenkin erän alkupuoli pyöri erittäin vahvasti Bernin päädyssä. Godsent selkeästi hakee vetoa kauempaa ja Bern pyrkii hyökkäämään laitojen kautta, kesoa tai tarkkaa vetopassia hakien.

3. Erä

0:03 Näin viimeinen erä starttaa, Godsent kaappaa kiekon ja alkaa pyöritys!
0:20 flusha avopaikassa! Mutta laukoo tolppaan...
0:33 perään flushalta veto pisteen tuntumasta, heikoksi jää.
1:20 sniddy vetää viivasta! Maalivahti hoitaa
1:33 reaperille avautuu suora vetopaikka... tolppaan.
2:48 3-1 by Jopi (1+2) kuminalli (1+2) Onetimer, kaipa sitä näitäkin voi finuissa tapahtua!
3:09 sniddy vetää jälleen kaukaa, ei tärppää!
3:42 kuminalli saa suoran vetopaikan ja maalivahti pelastaa päivän, pomppukiekon puolustaja kerää talteen.
4:54 Pelikellossa ja Godsent aloittaa sulkemisen.
5:33 3-2 by sniddy (1+0) flusha (0+1) sniddy pääsee vetämään suoraan ja tämä kaveri ei erehdy!
5:50 kuminalli vetää pisteeltä, turhaan.

Vikassa erässä SC Bern paransi suoritustaan, hyvin kesti Godsentin pyörityksen ja teki paikoista.
Tuomari: Fettis
Lisätty: 24.05.2018 20:51