Hordac yrittää manipuloida minua raporttien tekemisessä, mutta hänen aikeet ovat turhia!!

Tulosveikkauksia yleisöstä:

<Ruoholmes> 4 -2

<Starbuck> 0 -2

<piquiJONNE> 2- 3

Oma veikkaukseni ottelun päättymisestä kallistuu Hc Fantasian puolelle, koska joukkue osaa puolustaa hyvin, mutta saa nähdä mitä käy!

1. erä

0.03 Ja heti nukutaan Spirteillä, ---> kiekko pitkäksi.

0.13 Gapo tulee takaisin ja ottelu voidaan aloittaa!

0.25 Spirits hyökkäys käynnissä, mutta kahvi ottaa upasti kiekon pois ja  näin hyökkäys on pysäytetty.

0.50 Hentui menettää pahasti kiekon omalla alueella JA TÄSTÄ ON SPIRTIT LÄHELLÄ TEHDÄ MAALIN, mutta Fantasian onnekseen Hordac on paikkaamassa ja maalia ei tule!

1.30 Gapo pääsee UNELMAPAIKALLE!!! HORDAC NUKKUU!!!! HORDAC NUKKUU KUIN LASKIAINEN SOIKOON JA GAPO PÄÄSEE YKSINLÄPI!!!!

.

.

.

.

.

JA GAPO VETÄÄ HUTI!!!

2.30 Hentui sössii jälleen omalla alueella, mutta Hordac on alhaalla varmistamassa.

3.00 Hentuilla kiekko omalla alueella. Hentui syöttää Hordacille joka puolestaan syöttää Tepsulle ja näin alkaa Fantasia hyökkäys, mutta tämä hyökkäys päättyy kuin seinään kun Glame ottaa kiekon kuin KARKIN LAPSELTA!!

3.40 KUIN KARHU KOLOSTAAN!!! KUIN SUSI LUOLASTAAAN!!! KUIN KAHVI KAHVINKEITTIMESTÄ!!! KAHVI TULEE JA TEKEE MAHDOTTOMASTA MAHDOLLISTA!!!! KAHVI TEKEEE MAAAALIIIN!!

<span style="color: #3366ff;">*** 0 -1 by kahvi (1+0) Hentui (0+1) Hordac (0+1)</span>

5.00 Fantasia hyökkäys käynnissä! VETO LÄHTEE, mutta Glame torjuu!

5.30 M.Koivulta hirveä zippi keskialueelta ja näin Fantasia saa hyökkäyksen käyntiin! KAHVI YRITTÄÄ VANHANAIKAISTA!!

MUTTA EI ONNISTU!!

1. erä päättyy

*** Spirits saves: 3, poss 48%

*** Fantasia saves: 4, poss 51%

kahvi yllätti kaikki ensimmäisessä erässä. Spirit Glamelta hienoa peliä ekassa erässä!

2. erä alkaa

0.01 Tepsu zippaa heti aloituksessa Spirits pelaajille kiekon.

0.26 Hentui avaa ILMIÖMÄISEN AVAUKSEN JA KAHVI JA TEPSU PÄÄSEVÄT 2 vs 0 TILANTEESEEN!!! HORDACIN UPEASTA ESITYÖSTÄ TILANNE SIIRTYY  0 - 2!!!

<span style="color: #3366ff;">*** 0 -2 by kahvi (2+0) Tepsu (0+1) Hentui (0+2)</span>

1.15 kahvi yrittää JÄLLEEN maalia, mutta Glame estää tämän!

1.30 Gapella TUHANNEN TAALAN PAIKKA KUN ZAITZEV PELAA UPEAN PAIKAN GAPELLE, MUTTA GAPELLE EI TUNNU MAISTUVAN!!!

2.20 Tepsu pääsee 1 vs 1 tilanteeseen: Glame vs Tepsu!

GLAME JÄÄTYY TOTAALISESTI KUIN  JA TEKEE OMAA MASKIA SILLÄ VÄLIN KUIN TEPSU PAUKUTTAA MENEMÄÄN

<span style="color: #3366ff;">*** 0 -3 by Tepsu (1+1) Hordac (0+2) Hentui (0+3)</span>

2.44 Toivottavasti Spritsien pojilla on vaseliinit mukana, sillä muuten tämä persraiskaus sattuu SILLÄ KAHVI TEKEE 4 -0 MAALIN!!

<span style="color: #3366ff;">*** 0 - 4 by kahvi (3+0)</span>

3.50 M.koivulla kiekko keskialueella, Koivu syöttää Gapolle, joka menettää kiekon välittömästi Tepsulle! Tepsu kuitenkin menettää lopulta kiekon takaisin M.Koivulle.

4.25 Hordacin avaus epäonnistuu täydellisesti ---> *** icing by Hordacit

4.30 Spiritit voittavat aloituksen, mutta eivät onnistu saaman mitään aikaiseksi!

5.02 Hordac torjuu Gapon vedon!

5.25 M.Koivu laittaa millintarkan zipin Zaitzeville, mutta Zaitzev ei onnistu tekemään maalia!

2. Erä päättyy

*** Spirits saves: 5, poss 52%

*** Fantasia saves: 2, poss 47%

Erinomainen erä Fantasialta! Spriteillä kova homma jos haluavat vielä pisteitä tästä pelistä saada!

3. erä alkaa

0.01 Fantasia voittaa aloituksen ja saavat heti hyökkyäksen käyntiin! Mitään ei kuitenkaan tapahdu tästä hyökkäyksestä!

1.01 Spirits hyökkäys käynnistymässä, Zaitsev syöttää KOIVULLE , JOKA RYNNII FANTASIA PUOLUSTUKSEN LÄPI KUIN SIKA KONSANAAN!!!  KOIVU ON LÄHELLÄ KULETTAA KIEKON MAALIIN!!! EI ONNISTU!!

1.50 Spiritseiltä jälleen hyökkäys tulossa, M.koivu tai ZAITSEV LAITTAA KOMEAN VETOPASSIN, JOKA PETOLINNUN PERSE SOIKOON OSUU TEPSUUN!!! TEPSUSTA KIEKKO KIMPOAA FANTASIA MAALIIN!!!!!

<span style="color: #ff6600;">*** 1 - 4 by Zaitsev (1+0) M.Koivu (0+1) Gapo (0+1)</span>

2.50 Kolmas erä ollut selvästi parhain erä Spiriteiltä tässä pelissä! Toivottavasti meno jatkuu tälläisenä lopuun asti!

3.30 M.Koivu riistää kiekon keskialueelta Spriteille! Koivu siirtyy Fantasian alueelle ja menettää kiekon heti Fantasia pelaajalle!

4.20  KUIN FEENIX LINTU TUHKASTAAN SPIRTISIT NOUSEVAT VIELÄ UUTEEN NOUSUUN!!!!

GLAMELLE TULEE UPEA PASSI ZAITSEVILTA JA GLAME ONNISTUU VETÄMÄÄN KIEKON TÄYSILLÄ ALANURKKAAN!

<span style="color: #ff9900;">*** 2 -4 by Glame (1+0) Zaitsev (1+1) Gapo (0+2)</span>

5.20 Gapo yrittää tulla vielä Fantasia alueelle JA PÄÄSEE VETÄMÄÄN, mutta Hordac on edessä!

5.41 Aloitus Fantasia päätyyn, ---> Hentui voittaa aloiutksen ja SPIRITSIT ON LYÖTY

OTTELU PÄÄTTYY! FANTASIA VOITTAA

*** Spirits saves: 4, poss 48%

*** Fantasia saves:1 , poss 51%

*** kahvi, tämä kofeiiniaddikti onnistui maalinteossa ja maalipaikkojen luomisessa tänään upeasti! Oli Fantasia kantava voima hyökkäyspäädyssä!

** Hordac, Hor"pappa"Duck onnistui jälleen urotekoihin! Hordac ja hänen rollaattorinsa teki vastustajista selvää jälkeä Fantasia puolustusalueella! Hordac onnistui vetojen torjumisessa ja kiekon riistämisessä loistavasti ottelussa.

* Zaitsev, Puolalaissyntyinen Zaitsev (Puola - Suomi - Puola käsikirja suomennos: Päärynä) oli Spirittien paras pelaaja tässä ottelussa. Zaitsev onnistui luomaan hyvin paikkoja, mutta valitettavasti näitä paikkoja ei aina hyödynnetty!

Erityismaininta: Ruoholmes, Onnistui pitämään hyvin yllä katsomon hurmosta ja päästeli menemään täysillä katsomossa. Ruoholmes  myös viuhahteli aina erätauoilla kentällä piristämässä yleisöä ja kentän jääkone-kuskia.

Tuomari: Pihusan
Lisätty: 29.07.2013 22:16