Fuw (E) 0+0=0 -1
Jormakka (E) 1+2=3 -1
Kapanen 1+2=3 -1
Mos 1+1=2 -1

Alkamassa on sunnuntai-illan Eliittiliigan A-Lohkon ottelu Hannover Scorpionsin ja Bostonin välillä! Kummankin alkukausi on lähtenyt käyntiin tappioitta ja joukkueet ovatkin tällä hetkellä A-Lohkossa sijoilla 1 & 2, joten voinemme ehkä odottaa tasaista ja vähä maalista vääntöä! Mutta jätetään turhat löpinät sikseen ja annetaan miesten/poikien näyttää mitenkä kolmen erän jälkeen asia on!

Joukkueet lähtevät otteluihin seuraavilla kokoonpanoilla

Hannover Scorpions : H: Angerfist & Cermak P: Darrell & Carey

Boston: H:Jormakka & Ria P: kui & Fuw

1.Erä

00.01 Ottelu alkaa ja Boston kaapaisee aloituksen itselleen!

03.00 Ensimmäisestä erästä puolet pelattuna ja tällä hetkellä hallinta on ollut hienokseltaan HS:llä. Kauden kolmessa ensimmäisessä pelissä ''tuhoa'' tehneet Cermak & Angerfist löytävät toisensa joka kerta ja sen avulla saavat pelin pyörimään alueella!

03.45 0-1 kui (Jormakka) - Boston pääsee kuin varkain yllättämään ja kui iskee Jormakan passista ottelun avausmaalin!

05.00 Hannoverit saavat kokoajan pienimuotoisia paikkoja, mutta tällä hetkellä vedot ovat jääneet melko torsoiksi ja Bostonin jätkillä on ollut helppoa hoitaa kiekko pois oman maalin läheisyydestä!

PRÖÖT! Ensimmäinen erä on pelattu ja se oli suurimmilta HS:n hallintaa, mutta varsinaiset huippupaikat jäivät silti näkemättä! Bostonin kannalta taas hyökkäysalueella oltiin hyvin vähän, mutta paikan tullessa he saivat avausmaalin värkättyä! Toiseen erään lähdetään siis Bostonin johdossa!

HS saves: 3 poss: 55%

Boston saves 4 poss 44%

2.Erä

00.01 Hannoverit kaappaavat aloituksen, mutta heti sen jälkeen Boston riistää kiekon itselleen ja vie sen HS:n päähän!

02.00 Hannover on painanut pelin taas Bostonin alueelle ja tällä kertaa he saavat värkättyä Angerfistille kunnon vetopaikan b-pisteeltä, mutta tällä kertaa maalivahti vetää pitemmän korren ja venyttää torjunnan!

03.00 Peli on ollut nyt hieman tasoittumaan päin ja Bostonillakin on ollut ajoittaisia paikkoja HS:n alueella, mutta kummankin joukkueen puolustus on ollut tänään tarkkana ja siksi maalit ovat jääneet vähille!

03.40 Bostonilla 3vs1, joka kuihtuu hyvin nopeasti hyökkääjien sekoiluun!

04.50 Darrell avaa Bostonin keskikentän läpi Angerfistille joka pääsee Cermakin kanssa 2vs1, mutta Fuw saa hoidettua tilanteen hyvin ja Angerfistin yritys kuihtuu kasaan!

TÖÖT! Kaksi erää tasaista vääntöä takana! Toisessa erässä HS:n hallinta laski hieman ja Boston alkoi päästä otteluun mukaan paremmin, mikä lupaa vain hyvää ajatellen viimeistä erää! Erityisen silmiinpistävää on ollut kummankin joukkueen puolustaminen, sillä todellisia paikkoja kummankaa jengin hyökkäyksellä ei ole ollut vaan vedot ovat aina kilpistyneet puolustajiin. Pitemmittä puheitta annetaan herrojen näyttää miten peli päättyy! Viimeiseen erään lähdetään siis Bostonin 0-1 johdossa!

HS saves 4 poss:43%

Boston saves: 7 poss:56%

3.Erä

00.01 Ja näin saatiin viimeinen erä käyntiin ja Boston kaapii itselleen aloituksen, jonka jälkeen Ria pääsee heti vetämään melko löysän kudin kohti HS:n maalivahtia joka koppaa kiekon varmasti haltuunsa!

01.00 Boston saa vaarallisen 3vs1 tilanteen kuin varkain HS:n alueella, mutta temmeen vetopassi menee Ria:n yli, eikä hän osu siihen jonka seurauksena tilanne kuivuu kasaan!

01.27 1-1 Angerfist (Cermak, Carey) - Kuin varkain HS saa pienen Boston paineen jälkeen paikan, josta Cermak passaa Angerfistille joka tällää sydänmensä kyllyydestä ja iskee pelin tasoihin!

01.33 1-2 Jormakka (Ria, kui) - Heti tasoitusmaalin jälkeen Boston pääsee kuittaamaan Jormakan toimesta itsensä takaisin johtoon!

02.10 2-2 Angerfist (Cermak, Darrell) - Ja kun kerran maalien tehtailu on aloitettu, niin samahan siitä on jatkaa, tällä kertaa asialla on HS:n miehet, jotka tasoittavat pelin! Jälleen kerran tuttu kaksikko asialla! Cermak tarjoilee ja Angerfist tällää lukemat 2-2!

03.40 Maalitehtailun jälkeen ottelu on ollut melkoista päästä päähän menoa, eikä kumpikaan joukkue ole malttanut rauhoittaa peliä ja lähteä rakentamaan rauhassa johtomaalia! Seuraavan osuman iskijä ollee potentiaalinen ottelun voittaja, mutta nähtäväksi jää, että tuleeko sellaista maalia enää vai päädytäänkö ottelussa pistejakoon!

04.27 Cermak tönii törkeästi Jormakkaa, jonka seurauksena:

*** violent behavior by Jormakka

05.09 2-3 Ria (Jormakka, kui) - Pienen paineen jälkeen Boston saa lopulta survottua kiekon maaliin ja ottaa itselleen tärkeän johtomaalin ottelun viimeisellä minuutilla! Nouseeko HS vielä?

TÖÖÖT! Ottelu päättyy ja Boston nappaa pisteet HS:n kotiluolasta matkaansa! Jännittävä kolmas erä tarjosi kyllä viihdettä koko ottelun edestä! Kahden erän jälkeen näytti että luvassa ei todellakaan ole mitään maalikarkeloita, mitä loppujen lopuksi ei saatu, vaikka viimeisessä erässä 4 maalia nähtiinkin! Tasaista vääntöä oli kummaltakin joukkueelta, joka kääntyi sitten viime minuutin maalilla Bostonin eduksi! Tappio oli kuitenkin Hannovereiden ensimmäinen tällä kaudella, joten tästä ei kannata masentua!