10min kuluttua

<valtteri> noniin ongelma ratkaistu

nonniin ja vihdoin..

1.erä

4.11 hirveä paukkoilu päästä toiseen päättyy hienoon maaliin, sutasijana Kalezki, esityö Hrkls ja Bogdan joten pirut 0-1 johtoon.

Muita merkintöjä erässä ei syntynyt, poss bernin etuna 60/39 ja tasaisesti laukoen.

2.erä

*** goalie holds the puck, Vaeski ei saanut kiekkoa häkkiin erän alussa. Piruilla hirveä tykitys erän lopussa, mutta ei erässä varsinaisia tilastoja kirjattu lukuunottamatta muutamaa pelikatkoa. Pelillisesti erä oli pirujen possilla 62/37, mitä vain voi tapahtua.

3.erä

1.38 Hrkls puolittain läpi, ei tulosta vaan bernin maalivahti koppaa varmasti tämän sähäkän kudin.

4.34 kalezki pääsee latamaan yksin maalivahdin eestä tyhjiin MUTTA päin veskaria meni, aina ei voi onnistua.

Alusta loppuun tiukkaa vääntöä, viimeisen erän aikana parhaat paikat meni pirulle vaikka muitakin vetoja oli paljon puolin jos toisin.