HalberdiersHalberdiers 4 3 7
Kamloops BlazersKamloops Blazers 2 6 1
HalberdiersHalberdiers 47% 53% 39%
Kamloops BlazersKamloops Blazers 52% 46% 61%
[i]Alkamassa Pro Leaguen finaalisarjan toinen kamppailu. Kotijoukkueena kentälle astelee [b]Halberdies[/b] ja vieraissa pelaa [b]Kamloops Blazers[/b]! Kamloopsit hoitivat ensimmäisen ottelun nimiinsä lukemin 10-1. Kaksi ensimmäistä erää Halberdiesin alakerrassa hääräsi Muir ja kolmanteen hänen paikalleen asteli ähäkutti. Kamloopsilla kokoonpano pysynyt samana. Kohti ensimmäistä erää. Ja kiitos kunniasta toimia Pro Leaguen finaalipelien tuomarina! Lets go.[/i]

[b]Kokoonpanot:[/b]

[i]Halberdies[/i]

ähäkutti - Pönse - Hayley - Jaager1

[i]Kamloops Blazers[/i]

Frosty - wess - pöhnäke - TheDoctor

[b]1.ERÄ[/b]

Pönse ja wess kyyristyvät aloitukseen ja tuomari viheltää pilliin! [b][i]00:08 1-0 TheDoctor (wess)[/b][/i] SIELTÄ SE TULEE VAIN 8 SEKUNTTIA PELATTU JA ISO PAHA KIRURGI PISTÄÄ LUKEMAT NOLLAAN YHTEEN! Kamloops pelaa upeaa kiekollista peliä ja hallitsee kenttätapahtumia. Halberdiesilla pakko petrata! 2 minuuttia pelattu. [b][i]2:21 0-2 TheDoctor (wess)[/b][/i] JA SIELTÄ TULEE PELIN TOINEN OSUMA! WESS VAPAUTTAA HERRA KIRURGIN JOKA EI EREHDY B-PISTE KUDISSAAN! TheDoctor - pöhnäke kaksikko 2v1 hyökkäykseen! Kirurgi keskittää, mutta pöhnäke ohjaa kiekon ohi. [b][i]3:46 1-2 Pönse (Jaager1)[/b][/i] JA KAVENNUSMAALI!!! HALBERDIES SAA PYÖRITYKSEN ALUEELLE, JONKA PÄÄTTEEKSI PÖNSE TUIKKAA KAVENNUKSEN! [b][i]4:03 2-2 Jaager1 (Hayley, ähäkutti)[/b][/i] JAAGER1 TASOITTAA PELIN!!!! HALBERDIES HERÄÄ MUKAAN TAISTELUUN! Hayleylle viimeisellä minuutilla vetopaikka b-pisteeltä, mutta hiukan ohi! Halberdies on saanut juonesta kiinni! Erän viimeisillä sekunneilla ähäkutille uskomattoman hyvä maalipaikka aivan maalin edustalta, mutta Kamloopsin veskari on hereillä! Ensimmäinen erä on päättynyt lukemissa 2-2!

Pönsen mietteet erätauolla: JJ kig häg täält me tullaa cama!

[b]2.ERÄ[/b]

[b][i]00:15 2-3 pöhnäke (TheDoctor)[/b][/i] KAMLOOPS JOHTOON! HYVÄ PYÖRITYS TUOTTAA TULOKSEN! KIRURGI KESKITTÄÄ JA PÖHNÄKE TUIKKAA JOHTOMAALIN!!! [b][i]1:27 3-3 Jaager1 (Hayley)[/b][/i] JA TASOIHIN!!! HYVÄSTÄ VASTAHYÖKKÄYKSESTÄ JAAGER AMPUU SUORAAN HAYLEYN PASSISTA MAALIN!!!! Peli jatkuu erittäin tasaisena. Päästä päähän mennään. Erä lähestyy puoliväliä. [b][i]3:44 4-3 Jaager1[/b][/i] JA SIELTÄ SE TULEE! JAAGERI ON TÄNÄÄN LIEKEISSÄ!!!! 4-3. Halberdies on tehnyt peliinsä selkeän parannuksen. 5 minuuttia pelattu ja molemmille siunautuu hyviä maalipaikkoja. Wess on päästä läpiajoon, mutta ähäkutti blockkaa hänet hienosti! 20 sekunttia erää jäljellä. TÖÖT! Toinen erä on ohitse ja Halberdies on ottanut niskalenkin! Tilanne on nimittäin 4-3 selvästi ekassa pelissä kuokkaan ottaneen joukkueen hyväksi!

[b]3.ERÄ[/b]

Heti erän alussa Kamloopsit painavat vimmatusti kohti Halberdiesin maalia ja Halberdies on joutunut pieneen pinteeseen. Halberdiesin leirissä ilmeisesti pieniä teknisiä ongelmia, joten pitkää vedetään vähän aikaa. [b][i]2:02 4-4 Frosty (pöhnäke, wess)[/b][/i] JA PELI ON TASOISSA! FROSTY AMPUU KIEKON SINIVIIVALTA YLÄNURKKAAN! KAMLOOPSIEN FANIT ULVOVAT!!!!!! Kamloops on hieman siirtynyt kuskin paikalle. Nyt Halberdiesilta tarvitaan viimeinen rutistus ottelun voittamiseksi! Tekniset ongelmat Halberdiesin leirissä jatkuvat... Saataisiinpa peli pian jatkumaan! Ja peli jälleen käyntiin! Jaager1 tulee laidalta ja saa hyvän tontin b-pisteeltä! Kamloopsien maalivahti hereillä! Kuka ratkaisee? Jatkoaika häämöttää horisontissa... Kumpikaan ei oikein saa enää maalipaikkoja. TÖÖT! Varsinainen peliaika on päättynyt lukemiin 4-4, joten ottelu etenee jännittälle jatkoajalle tai siis jatkoeriin!

[b]1.JE[/b]

Kuka ratkaisee pelin? Kohta se toivottavasti selviää! Lets go. PUOLI MINUUTTIA PELATTU JA HAYLEYLLA PAIKKA!!! TERÄVÄ B-PISTE KUTI, MUTTA KAMLOOPSIEN MAALIVAHTI ON HEREILLÄ! VÄHÄN YLI MINUUTTI PELATTU JA KIRURGIN VUORO KOKEILLA! HALBERDIESIN MAALIVAHTI MYÖSKIN HEREILLÄ! Hayley ja Jaager1 2v1 hyökkäykseen, mutta Frosty pelastaa! 3 minuuttia kohta ensimmäistä jatkoerää pelattu. Kamloopsit saavat hyökkäyspään aloituksen jälkeen hyvän myllyn päälle, mutta maalia ei saada aikaiseksi! JA SITTEN TULEE UPEA VASTAHYÖKKÄYS HALBERDIESILTA JA PÖNSE PÄÄSEE NOKIKKAIN MAALIVAHDIN KANSSA!!! EI MENE!!!! Kamloops pyörittää vimmatusti erän loppupuolella, mutta ratkaisua ei näy vieläkään! Minuutti jäljellä. KIRURGILLE UPEA MAALIPAIKKA 14 SEKUNTTIA ENNEN ERÄN PÄÄTTYMISTÄ, MUTTA PIENESTÄ JÄÄ MAALI KIINNI! Ensimmäinen jatkoerä on päättynyt! Peli jatkuu viidenteen erään asti. Joko siellä nähdään ratkaisu?

[b]2.JE[/b]

Molemmilla erän alkuun huippupaikkoja! 3 minuuttia pelattu tuomarikin alkaa väsyä! JA SITTEN ON PÖNSEN HUIPPUMESTA!!!! JÄLLEEN OIKEASSA PAIKASSA OIKEAAN AIKAAN, MUTTA EI!! Halberdies on ottanut isännän otteet toisessa jatkoerässä! Paikkoja on ollut muutamia hyviä, mutta kirsikka puuttuu kakun päältä. MINUUTTI ERÄÄ JÄLJELLÄ JA ÄHÄKUTILLE KESKITETÄÄN! TYHJÄ MAALI! OHI! Erän loppuun pöhnäkkeelle hyvä paikka b-pisteeltä, mutta ei uppoa! Toinen jatkoerä on päättynyt ja siirrymme kuudenteen eli kolmanteen jatkoerään!

[b]3.JE[/b]

Kirurgi pelaa pöhnäkkeelle hyvän vetopaikan, mutta Halberdiesin puolustus estää laukauksen! HALBERDIESN VASTAHYÖKKÄYS! JAAGER1:n PAIKKA, MUTTA EI EI VIELÄKÄÄN! Maalivahti venyttää. [b][i]1:06 4-5 TheDoctor[/b][/i] JA SIELLÄ SE ON! ISO PAHA KIRURGI TULEE JA AMPUU KIEKON MAALIVAHDIN PATJAN ALTA SISÄÄN! KAMLOOPS VOITTAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ottelu oli erittäin tasainen, raastava sekä pitkä! Lopulta Kamloopsit klaarasivat voiton!