Veikkauksia: Face 1-5

1. Erä
Aloituksen vie Exodus!
Exot saavat heti rakennettua Vesalle muutaman paikan joista kuitenkaan tällä kertaa ei onnistanut.
***0-1 viktorio2 (1+0) Vesa (0+1) Purfect (0+1) Erän viimeisellä minuutilla Exot pelaavat hienon paikan suoraan maalin edustalle josta viktorio rankasee hienolla vedolla.
Erä oli hienoista Exoduksen hallintaa alusta saakka. Sen kertovat myös torjunnat. JJP:lle niitä kertyi 5 kun taas Exo:n maalivahti ei saanut yhtään vetoa kohti.

2. Erä
Vesa puolittain läpi, Ei maalia!
Exodus koittaa rakentaa paikkaa syöttelemällä, mutta JJP:n puolustus pitää hienosti.
Purfect ja Vesa 2vs2 hyökkäyksessä, Vesa vetää hyvän kudin pisteeltä mutta veska torjuu!
Toinen erä pysyi maalittomana, paikkoja oli molemmilla mutta exot eivät saaneet vetoja maalivahdin ohi. Pojilla vedot jäivät pääsääntöisesti Exoduksen muuriin.
Torjunnat jälleen JJP: 6 ja EXO: 0

3. Erä
***0-2 Purfect (1+1) Vesa (0+2) Valerie (0+1) Vesan maaginen zippi maalinkulmalle josta Purfect ei erehdy!
Heti perään toinen loistava syöttö Vesalta M
***0-3 Vesa (1+2) Purfect (1+2) Nyt vuorostaan tarjosi Purfect hienon syötön Vesalle joka vetää hienosti!
***0-4 Purfect (2+2) Valerie(0+1)
***0-5 viktorio2 (2+0) Vesa (1+3) Purfect (2+3)
***0-6 Vesa (2+3) Purfect (2+4) Valerie (0+3)

Selvää hallintaa Exodukselta. JJP:n puolustus piti tiukasti exon hyökkäyksen kurissa kunnes viimeminuuteilla repesi.

JJP sai lopulta muutamia vetoja Exoduksen maalivahdille.