GrizzliesGrizzlies 50% 37% 43%
Nashville 49% 62% 56%
kysgael magust kieg.tk:DD toka rapsa kys:D

Veikkaukset:
wess 0-14 blov heittää 4+0 sit repee grizzlies ja blov paukuttaa viel 9 ja sit viis tekee yhe omast pääst.
nithina 2-5

Elikkäs vastakkain tänään 26.04.2016 Grizzlies(#7)- Nashville (#3). Nashvilleltä odotan hyvää maalinteko-%, meinaa tilastoissa näkyy +44. Grizzleiltä taas odotan hyvää joukkuepuolustusta, meinaa varmaan aika paljon vietetään aikaa heidän puolustusalueellaan ja jos voitto kiinnostaa.

1.Erä alkaa, veikkaan et nashville voittaa murska lukemin, viis varmaan tekee eniten maaleja koska nasa kasvatti kys... :D viis on myös syrjäyttänyt Yanin, noh kyllähä se nähtii et ei se saanu mtn viime pelis aikaa :D:D:D kys viis on paras rakastan sua<3:D
1.Nashville voittaa aloituksen ja pääsee vain hyökkäys siniselle ja sitten grizzlies riistää, ja tekee paskan vastahyökkäyksen, jonka jälkeen blov pääsee melg vetämään bltä mutta moke nappaa helposti.
OEOEOEEO MÄKI TEKEE 1+0 aika helposti ajassa 00:59 syöttäjänä vain blov, viis jossain pyörii omassa päässä.
1.Nashville pyörittää mutta grizzlies puollustaa tiiviisti ja yrittää tehdä vasta hyökkäyksiä jotka Nashvillen puolustus katkoo helposti.
Peliä kulunut 2:51 kunnes tulee pitkä kiekko. Nashville on tähän asti painostanut enemmän.
1.04:19 viis tekee vitun räkäsen pulla maalin, blov ennen sitä tyrii täysin mutta viis kuitenkin hoitaa tilanteen loppuun asti.

1.05.04 Hapu yrittää avata mutta pitkäksi menee.
1.05:27 Nashville tekee hienon kuvion ja viis viimeistelee helposti tyhjiin, 0-3.
1.05:53 Grizzlies kaventaa 1-3.
1.Eka erä päättyy lukemiin 1-3.

2.Erä alkaa, Heti erän alussa nashville aloittaa hyvin, eivät vain saa kiekkoa maaliin, ihan kuin blov olisi saanut jotain aikaiseksi erätauolla nashville tulee niin paljon kovemmin päälle. Ja paikka bloville mutta moke ottaa helposti, aikaa kulunut 01.40.
2.Ja nashvillelle 2vs1 ja blov tai voisi sanoo että Grizzliesi puolustus ottaa helposti tämän, aikaa mennyt 02.40.
2.Grizzlies pääsee välillä Nashvillen alueelle mutta eivät saa aikaiseksi maalipaikkoja. Ja sieltä tulee viis aka kimmo ja tyhjistä tolppaan... mee beguu rakas <3, aikaa kulunut 04.00.
2.Nashville painostaa kokoajan mutta eivät osaa autopassii käyttää ku kokoaja menee omaan päähä tai sit vaa hakevat taktisesti vauhtia, aikaa kulunut 04.30.
2.Joko en ole nähnyt mutta mielestäni grizzlies ei ole saanut yhtään maalipaikkaa tässä erässä, aikaa mennyt 05.00
2.Ja vihdoin viis tekee maalin en nähy millanen, peli siis 1-4.
2.Toinen erä loppuu siis lukemiin 1-4.
2.Maaliton erä grizzlien puolesta, nashvillen nuorilupaus "viis" saa aikaiseksi 1 maalin, toinen erä oli selvästi nashvillen erä, eiköhän mennä kolmanteen erään!
2.Saako Grizzlies jotain aikaiseksi pukukopissa vai jatkuuko peli tälläisenä(?) who knows. Mutta joo kolmanteen erään siis!

3.Erä alkaa, ja grizzlies saa ekan hyökkäyksen mutta ei tulosta.
3.Ja sieltä ajassa 00.56 blov tykittää bltä hienosti maaliin! taisi mennä grizzlipoikien selkäranka poikki.
3.Ja taaas sieltä tulee blov ja tekee maalin kyllä nyt näyttää siltä että grizzlies on lyöty, maali tuli ajassa 01.41. PERKELE EIHÄ TÄS KERKEE EES KIRJOTTAA
ku blov tekee hattutempun en nähy millanen mut joo grizzlies on luovuttanut, toi blovi kolmas tuli joskus 02.00.
3.Grizzlies tulee hyökkäykseen mutta mäki nollaa helposti, aikaa kulunut 03.00.
3.Oho tein jtn muuta mut meni pari minuuttii ihan ohi, sori pojat! tää ei oo nii helppoo tai sit on mut en vaa osaa mut eihä sitä kaikes voi olla mestari. mut joo aikaa kulunut 04.40 ja nashville pyörittää.
3.Grizzlies pääsi hyökkäykseen mutta nashvillen puolustus nollasi helposti, aikaa mennyt 05.09.
3.Joku grizzlielt pääs vetää bltä mut ei osunu.
3.Ja vielä ajassa 5.44 viis päättää vielä iskeä yhden, hänellekkin hattutemppu ja sieltä Five tekee 1 maalin vielä!
3. Ottelu päättyy lukemiin 1-9.

Hyvä mittelö pojat, Nashville oli parempi mutta ei grizzlieskään ollut huono!

*** blov, teki maaleja mutta tyri myös paikkoja (ei monta, hyvä olit)