Nashville 4 2 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
jooh ja pojatjooh ja pojat 51% 43% 46%
Nashville 48% 56% 53%
JJP vastaan Nashville. JJP:llä alla 11 tappiota putkeen, kun taas Nashvillellä 4 pelin voittoputki. Viimeisin matsi Nashvillellä päättyi 16-1 raiskaukseen Löylynheittäjistä, joten odotan myös tähän matsiin paljon maaleja.

1. Erä

00.38 JJP:n Dosse pääsee yrittämään pisteeltä, mutta veska torjuu
00.44 [b]0-1 viis (blov, teukka)[/b] NSH iskee vastaan ja viis viimeistelee riparista
01.43 blov kokeilee kaukaa, mutta logoon
01.59 JJP:llä hyvä paikka, mutta veska venyttää varpaansa kiekon eteen
03.31 [b]0-2 viis (blov, teukka)[/b] blov heittää kiekon maalille ja viis siirtää sen taidokkaasti tyhjään rysään
03.50 Marko lagaa
04.02 [b]0-3 blov (viis)[/b] blov pääsee ampumaan pisteeltä ja takanurkkaan varmasti
04.21 blov jälleen pisteellä, mutta veska hoitaa tämän
05.14 viis pelaa paikan bloville, joka ei kuitenkaan saa laitettua kiekkoa lähes tyhjään verkkoon

Ensimmäinen erä oli hyvin pitkälti NSH näytöstä ja se näkyy taululla. viis ja blov ovat kauden puolivälissä hirmu vireessä.

2.Erä

00.00 Marko tekee tilaa Yesterdaylle JJP hyökkäyksessä
00.04 viis laukoo pisteeltä heti erän alkuun tolppaan
00.19 [b]0-4 viis (Five, teukka)[/b] viis jälleen vetopaikassa ja tällä kertaa kiekko maaliin
00.24 [b]0-5 blov (Five)[/b] blov pääsee tuikkaamaan NSH:n jo viidennen maalin tyhjiin takatolpilta
00.45 viis pääsee keskelle avopaikkaan, mutta tolppa pelastaa JJP:n
01.46 blov puolittaiseen läpiajoon, mutta Mentos polkee hänet kiinni ja estää laukauksen
02.35 JJP on hätää kärsimässä ja avaukset suuntautuu pitkäksi paineen alla
03.10 Yesterdayta ei enää puolustaminen kiinnosta ja hän päättää jäädä kärkkymään. Hänelle avautuukin paikka, mutta veskari ottaa vedon helposti kiinni
03.26 bloville pelataan vetopaikka, mutta JJP:n maalivahti ei antaudu tällä kertaa
03.57 [b]0-6 viis (blov, teukka)[/b] blov ja viis 2v1 ja viis naulaa varmasti kiekon maaliin
04.20 [b]0-7 blov (viis, Five)[/b] jälleen samat miehet 2v1 ja kiekko maaliin
04.52 [b]1-7 Grave (Yesterday)[/b] JJP:kin saa maalin tehtyä. Grave pääsee tuikkaamaan kiekon tyhjiin
05.14 viidelle aukeaa paikka hienon rakentelun jälkeen, mutta logoon
05.58 blov pääsee aivan erän loppuun yrittämään, mutta veto tolppaan ja viivaa pitkin pois

NSH:lta silmiähivelevän kaunista peliä ja matsi näyttää olevan taputeltu

3.Erä

00.00 Dosse siirtyy penkin puolelle ja Marko tilalle
00.44 [b]2-7 Grave (Marko, Mentos)[/b] Grave täräyttää tolpan kautta toisen maalinsa. Nouseeko JJP vielä?