1.42 hype paitsios jee :D
1.20 hypel hyvä paikka mut vetää suoraa mokea logoon...
3.55 wess pääsee nokittain maalivahdin kaa mut ampuu logoon
4.58 Anakin 112 =)

Töööt erä päättyy! Tarkkaa peliä ja ihan viihdyttävää kiekkoo kuitenkin. Loops loi paremmat paikat ja oli siten hallitsevampi osapuoli.

2.Erä

0.01 wess poimii alotuksen varmasti
0.55 hypellä jälleen hyvä paikka mut ei vain uppoa veskalta hyvä torjunta!
1.42 salazar saa hyvä paikan ripareist mut ei saa sisään
2.42 wess pommittaa vaihteeks logooo
3.00 arya läpiajossa eka veto päin mutta riparit varmasti sisään 1-0!!!
4.51 salazar vetää beeltä mutta veto suoraa mokea päin

Töööt erä päättyy! Hyvää peliä edelleen Spollet sai enemmän kiinni pelistä maalin avulla joten erä meni tällä kertaa heille.

Kysymyksiä Falcolle ja Jaagerille!

Mitkä ovat joukkueiden heikommat lenkit? Ja miten TheDoctorin poissa olo vaikuttaa Kamloopsien peliin?

Falco :

- Totesin jo viimeisimmässä artikkelissä, että KB'ltä ei löydy varsinaista heikkoutta. Hyökkäyspuoli on kuitenkin se joukkueen tärkein osa-alue ja hype ei ole hirveän kauaa joukkueessa pelannut, joten se saattaa vaikuttaa kemiaan. Killasta on vaikea mainita ketään. Napapiirin Sankareissa pelanneen Aryan näen hyökkäävänä maalintekijänä, joten hänen pelityylinsä saattaa vaikuttaa joukkueen tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Toisaalta sitten sillä pelityylillä niitä maalejakin tehdään.

- TheDoctorin poissaolon huomaa jokaisessa pelissä. Tehomasiina on sopeutunut niin hyvin joukkueeseen, että kenen tahansa hyökkääjän on vaikea täyttää tämän suuret saappaat. Peliä voi olla hankalaa saada pyörimään ilman kirkkainta tähteä.

Jaager1:

-Doctorin vahvuudet on maalintekotaito ja sit maagiset vetopassit, joita on mahdoton saada kiinni ja se aiheuttaa puolustavalle joukkueelle sen paineen että sen veto on pakko pitää jolloin syöttöpaikat avautuu ja muut hyökkääjät saa heitettyä häkkejä. Elikkäs ilman doctoria mahdollisuudet hunttia ja pärjätä kärkipään jouekkueille vähenee huomattavasti yhtään väheksymättä muita hyökkääjiä

Kiitos todella hyville vastauksille!

3.Erä

1.19 0-2!! Maali meni ohi Fiven heitettyä jtn paska läppää Tunin kaa mut NPP :D Anakin tekasee maalin ja syötöt menee arya:lle sekä Sam:lle
2.20 hypel taas huikea paikka mut moke venyy kunnon game saveriin!! mahtava torjunta!
2.50 Molempien joukkueiden keskialueen träppi aukee ja tilaa alkaa tulee. Hyökäykset lisääntyy huomattavasti.
3.44 Offside by wess
5.14 Violen behavior by hype :/
5.58 Ja tilanne kaventuu 1-2 mutta kavennus tulee liian myöhään... hype tekasee häkin ja syötöt menevät pöhnälle ja wessille!

Tööt ottelu loppuu Killan makeaa 1-2 voittoo!! Ottelu oli todella tasaväkinen, mutta kilta voitti paremman maalinteon turvin tällä kertaa!

Ottelun tähdistö by blov & Falco

*** Arya - Aggressiivinen pelityyli toi joukkueelle arvokkaan voiton ja pelaajalle kaksi tehopistettä.
** Sam - Piti vaarallisen tehokkaan Kamloopsin kurissa kylmähermoisilla otteillaan.
* wess - Hyviä ratkaisuja ja oivallista pelinlukua, mutta kilta oli tänään parempi.

Meikä kiittää hyvästä matsista molempia joukkueita :) vedetään kausi hyvällä menolla loppuun saakka! blov kiittää ja kuittaa =)