Nashville 6 5 4
HalberdiersHalberdiers 47% 51% 55%
Nashville 53% 48% 45%
[b]1. erä[/b]

Alkamassa revanssi aiemmin tänään pelatusta ottelusta. Illan ensimmäisen kohtaamisen Nashville voitti jatkoajalla 3-2. Sid. keittää kahvia puolisen tuntia. Fiven kolmen ja puolen minuutin paussi tuntuu venyvän vartin mittaiseksi. Odottelun jälkeen peli kuitenkin alkaa!

[b](00:32) 0-1 blov (viis, Plöö)[/b] - Nashville pääsee heti alkuun hyökkäykseen ja blov pääsee ampumaan läheltä. Sid. on pahasti omassa maskissa ja maalivahti ei saa siksi vetoa kiinni, vaikka laukaus suuntautuukin melko keskelle.

[b](1:56) 0-2 viis (Plöö, blov)[/b] - Vaarattoman näköinen hyökkäys laidalta tuplaa Nashvillen johdon. Viis saa laukoa aivan liian vapaasti oikealta B-pisteeltä kiekon reppuun.

[b](3:15) 1-2 Pönse (Hayley, Tikkis)[/b] - Halberdies herää karmeasta alusta. Pönse saa kiekon kaarien välissä. Harhautuslaukausella aukeaa vetosektori ja kiekko lipuu maalivahdin torjunnan kautta viivan yli.

Plöö ylipelaa siniviivalla. Halberdiers kääntää nopean hyökkäyksen, ja Five joutuu ottamaan vaarallisen näköisen 2vs1-hyökkäyksen vastaan. Syöttö tulee helposti hyvään tonttiin, mutta maalivahti ottaa tärkeän torjunnan loistopaikasta huolimatta.

[b](5:24) 1-3 viis (Five, Plöö)[/b] - viis saa kiekon keskelläja laukoo Nashvillen jälleen kahden maalin johtoon.

[b]2. erä[/b]

Nashvilleltä hyvä erän alku. Kotijoukkue kuitenkin pääsi peliin mukaan ja mokke otti hyviä koppeja. Loppujen lopuksi ykköserä oli melko tasainen, vaikka Nashville pääsikin tauolle kahden maalin johdossa.

[b](6:28) 1-4 blov (Five, Plöö)[/b] - blov pääsee vapaasti vasemmalta alueelle. Pakin jaloista veto ja kiekko maskissa olevan maalivahdin ohi.

[b](6:40) 2-4 Hayley (Tikkis)[/b] - Yllättäen Halberdies taas kahden maalin päässä.

[b](7:54) 2-5 viis (blov)[/b] - viis viimeistelee hattutempun.

[b](8:39) 2-6 viis[/b] - viis katkoo epätoivoisen Halberdies-avauksen helposti hyökkäysalueella ja täräyttää jo neljännen maalinsa vetämällä etukulmaan.

[b](10:49) 2-7 viis[/b] - namu vetopassi blovilta takatolpalle (passi syötiin) ja viis kuljettaa kiekon maaliin.

[b]3. erä[/b]

Järisyttävän heikkoa puolustuspelaamista Halberdiesiltä toisessa erässä. Viimeiseen erään jää jännitettäväksi ainoastaan, tekeeko viis tupla-hatut.

[b](12:53) 2-8 Five (viis, Plöö)[/b] - Hyvää blokkimista ja viis ja Five pääsevät oneen.

[b](13:52) 3-8 Hayley (Pönse)[/b] - Hayley kärkkyy läpiajoa. Pönse riistää kiekon ja syöttää. Laiha lohtu, sillä yhä viiden maalin takamatka.

[b](15:00) 3-9 viis (blov, Five)[/b] - viis tekee tuplahatut hyvältä tontilta.

[b](15:27) 3-10 blov (Plöö)[/b] - Kymppi rikki

[b](15:37) 3-11 viis (blov)[/b] - Halberdiesin puolustus tällä hetkellä aivan paperia.