Nashville 3 5 5
HalberdiersHalberdiers 5 5 2
Nashville 50% 46% 46%
HalberdiersHalberdiers 49% 53% 53%
Alkamassa ottelu Nashvillen ja Halberdiesin välillä. Ennakkoon odotettavissa tasaista vääntöä; Nashvillella 5 voittoa 7 ottelusta ja vierasjoukkueen vastaava tilasto on 2/3. Nashvillen hyökkääjät ovat lisäksi saaneet hyvin tehopisteitä kasaan jo heti kauden alkuun.

[b]1. erä[/b]

Kiekko putoaa jäähän, mutta Tikkistä odotellaan hetki, koska oli unohtanut teräsuojat luistimiin. Kello kuluu 20 sekuntia, minkä jälkeen peli saadaan kunnolla käyntiin. Erän ensimmäisellä puoliskolla ei hirveästi paikkoja maalintekoon synny. Nashvillen viis saa pari kelpo vetopaikkaa kiekonriiston jälkeen, mutta vedot lähtevät melko kaukaa.

[b]3:51 blov (viis)[/b] - Nashville hyökkää vasenta laitaa. Blov kuskaa kiekkoa, ja pakit haistelevat syöttöä. Tilaa jää paljon keskelle, jonne hyökkääjä leikkaa ja ampuu kiekon maskista verkoon.

[b]4:41 Tikkis[/b] - Pelaajalla oli jo aiemmin läpiajo, mutta nyt onnistuu tasoituksessa. Hayley antaa hyvän vetopassin ja lagi ei tunnu olevan enää ongelma, kun Tikkis kuljettaa kiekon helponnäköisesti takatolpalta maaliin.

Ensimmäinen erä ohi. Tasaista kiekkoilua. Molemmilta joukkueilta pari virhettä, mistä parhaimmat maalintekopaikat syntyivät.

[b]2. erä[/b]

Tikkistä odotellaan erätauolla, kun vaihtaa konetta. 5 minuutin mittaisen erätauon jälkeen raksit ruutuun ja kiekko jälleen jäähän.

Toisen erän alkuun Halberdiers saa pari hyvää maalintekopaikkaa. Sid. avaa kahden viivan avauksella Hayleyn 1vs1-tilanteeseen, ja pienellä jalkakikalla pakki sivuun. Hyvä laukaus lähtietäisyydeltä jää kuitenkin maalivahdin patjoihin.

[b]9:10 blov (Five, Plöö)[/b] - Nashville saa otteen pelistä vierasjoukkueen hyvän erän aloituksen jälkeen ja pyörittää hetken hyökkäysalueella. Halberdiers saa blokattua ensimmäisen vedon, mutta irtokiekko pomppaa suoraan bloville, joka laukoo läheltä Nashvillen johtoon.

[b]10:43 Hayley (Tikkis)[/b] - Sid. ottaa hyvän syötönkatkon ja irtokiekon nappaa Tikkis, joka lähettää Hayleyn vasemmalta laidalta läpi. Pakki ei ehdi b-pistevedon eteen, joten Halberdiers tasoittaa taas pelin vastahyökkäyksellään.

Nashville otti johtomaalinsa jälkeen pelin selvästi haltuunsa. Liika hyökkääminen kuitenki kostautui, ja Halberdiers pääsi tasoihin kiekonmenetyksestä hyökkäyssinivivalla.

[b]3. erä[/b]

Toinen erätauko on edellistä lyhempi. Heti erän alkuun Nashville on tehdä johtomaalin. Viis kuitenkin kähmii, eikä saa syöttöä takatolpalta haltuun. Muuten olisi ollut melkeinpä tyhjä maali edessä, koska pakit olivat unohtaneet miehen aivan yksin maalin edustalle. Halberdiers ottaa kuitenkin virheen jälkeen pakan kasaan, eikä Nashville pääse keskialueen yli vaan joutuu roiskimaan pari pitkää.

Five yrittää survoa kiekon etukulmasta maaliin. Lähellä käy, muta Sid. pääsee blokkimaan sen verran, että kiekko lipuu tolpan väärältä puolelta ohi. Nopea avaus ja Hayley melkein tekee seuraavasta vastahyökkäyksestä maalin. Viimeisellä minuutilla Hayleyllä on loistava paikka, kun Tikkis ampuu kaukaa ja irtokiekko putoaa suoraan lapaan. Molke tulee kuitenki vastaan, eikä laukaus voi osua kuin suoraan logoon.

Ei maaleja kolmannessa erässä, joten edessä on jatkoaika 3 vastaan 3 -menetelmällä.

[b]JATKOAIKA[/b]

Nashvillen kolmikko: viis-Five-blov, eli hyökkäysvoittoinen kenttä jäällä. Halberdiers puolestaan pelaa Pönsse-Tikkis-Hayley-koostumuksella, joten puolustaja heiltäkin vaihtoon; molemmat joukkueet näyttävät haluavan ylimääräisen pisteen.

Nashvillelle tuntuu sopivan tämä pelimuoto. Blov ja viis saavat hyviä vetoja b-pisteeltä.

[b]19:50 Five (blov, viis)[/b] - Pitkä myllytys tuottaa tulosta, ja Five pääsee vapaasti laukomaan voittomaalin. Nashville ottaa tärkeän pisteen tasaisesta matsista.