Tilastot

AurinkolauluAurinkolaulu - GiantsGiants 1-2

Tehopisteet

AurinkolauluAurinkolaulu
Faketin 0+0=0 -1
Fettis 1+0=1 -1
hipazu (P) 0+1=1 -1
rapapassi 0+1=1 -1

GiantsGiants
harja 0+1=1 +1
napsu 0+1=1 +1
Skywanker 0+0=0 +1
snoopdogg 2+0=2 +1

Torjunnat ja hallinta
torjunnat 1. erä 2. erä 3. erä
AurinkolauluAurinkolaulu 4 1 2
GiantsGiants 0 3 2
hallinta 1. erä 2. erä 3. erä
AurinkolauluAurinkolaulu 56% 61% 38%
GiantsGiants 43% 38% 61%
Raportti
Alkamassa superjännittävä ja kauden 1/16 päättävä finaalisarja, jossa kohtaavat liigan kaksi parasta joukkuetta, Aurinkolaulu ja Giants. Ennakossa käytiinkin läpi jo aika tarkasti ottelun ratkaisukohdat ja keitä kannattaa seurata. Näillä kokoonpanoilla joukkueet lähtevät liikkeelle ensimmäiseen osaotteluun:

Aurinkolaulu: hipazu - Fettis - Falco - paparassi
Giants: Shark - Akpom - nitrik - Datsuk

Henkilökohtaisesti minulle joukkueet näyttävät aikalailla tasavahvoilta ja henkiseen kanttiin ratkeaa niin tämä osaottelu kuin koko sarjakin. Tai siniviivavetoon, niin kuin ennen vanhaan.

[b]Tulosveikkauksia:[/b]

Capu 0-4
blov 2-3
Latex 1-4

[b]1.erä[/b]

[b]05:46 1-0 Fettis (paparassi, hipazu)[/b] - Ja Fettis tuuttaa upeasti ala b-pisteeltä lukemat 1-0 erän ollessa aivan lopuillaan!


Niin kuin odottaa saattoikin, erä oli suhteellisen tasaväkinen. Molemmat joukkueet pääsivät rakentamaan omaa peliään, kuitenkaan mitään erittäin vaarallisia tilanteita saamatta. Aurinkolaulu onnistui lopussa hyödyntämään ja siirtyi ottelun johtoon.

[b]2.erä[/b]

[b]02:28 nitrik (Datsuk, Akpom)[/b] - Datsuk ja Akpom pelaavat hyvin yhteen, jonka päätteeksi Datsuk heittää upean vetopassin maalille, jossa nitrik odotteleekin jo kiekon saapumista hienoisiin kätösiinsä ja tökkää kiekon sisään!
04:00 Archuletan reaktio, kun Akpom kuljettaa kiekon SUORAAN maalivahdille:


Näennäisesti ottelussa jatkettiin tasaisia otteita kummaltakin joukkueelta, vaikka kiekonhallinta näyttääkin yli 60% Aurinkolaululle. Giantsit tasoittivat ottelun kuitenkin 1-1 Aurinkolaulun pienoisesta hallinnasta huolimatta. Puolustuksen muurit Shark ja hipazu pitävät hyvin oman maalinsa edustan puhtaana ja ottelu on tähän asti säilynyt vähämaalisena. Miten käy viimeisessä, ratkaisevassa erässä?

[b]3.erä[/b]

[b]03:04 1-2 nitrik[/b] - Nitrik seuraa hipazua ja kiekkoa maalin taa ja karvaa onnistuneesti kiekon itselleen ja kääntyy maalin eteen ja wristaa kiekon Fettiksen kouluttaman moken ohitse! Ottelu 1-2 Giantsille.


05:59 TÖÖT! Ottelu on päättynyt ja Giants voittaa finaalisarjan ensimmäisen osaottelun ja on enää kahden voiton päässä mestaruudesta.


Kolmatta erää hallitsi selkeästi Giants, joka pystyi kontrolloimaan hyvin pelin kulkua ja olemaan kiekon päällä. Tämä pelitapa tuotti lopulta tulosta ja joukkueen tenavatähti nitrik teki hienon yksilösuorituksen ja voittomaalin, joka siivitti Giantsin voittoon. Kaiken kaikkiaan ottelu oli kuitenkin erittäin tasainen ja viihdyttävä. Ensimmäisen ottelun jälkeen mainingit varmasti vielä paranevat, sillä nyt on alkutärinät saatu hoidettua alta pois (ei koske Akpomia).

***nitrik - Pirteä peliesitys ja teki Giantsin molemmat maalit.
**Shark - Ex-Exodusmuuri piti pintansa jälleen, vahvaa suorittamista.
*paparassi - Nousi Aurinkolaulusta eniten esille energisellä esityksellään. Sopiiko kuitenkaan parhaimmalla mahdollisella tavalla Laulun pelityyliin?
Tietoja
Tuomari: sharb
Lisätty: 01.03.2016 20:47

Kommentit (0)

Ei vielä kommentteja.

Kommentoi

Kirjaudu sisään, jotta voit kommentoida.