ExodusExodus 1 4 7
HalberdiersHalberdiers 3 4 7
ExodusExodus 58% 53% 51%
HalberdiersHalberdiers 41% 46% 48%
Torstain loskaisessa illassa huimassa tappiottomassa putkessa porskuttava Exodus toivottaa tervetulleeksi kotihalliinsa vakuuttavan tähän astisen runkosarjan pelanneen Halberdiersin.
Halberdiers lähtee otteluun selvä tappio niskassaan Giantsia vastaan, mutta kyseisestä ottelusta on jo monta päivää aikaa. Pelikuviot on varmasti saatu kasattua jo kohdilleen. Halberdiersin tämän illan kokoonpanosta näyttää puuttuvan sisäisen pistepörssin toiseksi tehokkain mies, [b]Hayley[/b].
[b]frödä[/b] tekee tämän kauden toisen esiintymisensä Halberdiers-paidassa. Katastrofaalisen alkukauden jälkeen kotijoukkue Exodus on löytänyt pelinjyvän ja hakee nyt yhdeksättä perättäistä tappiotonta ottelua.
Exodus-miehistöstä voidaan nostaa esille hyökkäyskaksikko [b]Kulakov - Purfect[/b], joka on tehnyt hyvää tulosta viime aikoina.
Oma veikkaus: 4-3

[b]1.ERÄ[/b]

[b]1:57 1-0 Kulakov (Purfect, Toboss)[/b]
Purfect tykittää keskisektorista, maalivahti onnistuu torjumaan hieman sivuun, mutta Kulakov on ensimmäisenä tuikkaamassa irtokarat verkon perukoille.

[b]3:02 2-0 viktorio2 (Purfect, Kulakov)[/b]
viktorio2 pelataan hyvin vapaaseen paikkaan ala-b-pisteelle ja viuhuva kuti löytää perille takanurkkaan.

[b]4:18 3-0 Kulakov (Purfect)[/b]
Kulakov iskee kiekon helposti häkkiin maalin edestä Purfectin syötöstä.

Ensimmäinen erä oli suhteellisen selkeää kotijoukkueen hallintaa ja Exodus onnistuikin iskemään maalit jokaisesta selkeästä maalintekopaikastaan. Halberdiers onnistui vain pari kertaa tuomaan kiekon kontrolloidusti hyökkäyssiniviivan yli, mutta laadukkaita maalipaikkoja se ei kyennyt luomaan.
Vierasjoukkueen puolustus on ollut liian avonaista ja esimerkiksi frödän otteissa on vielä parannettavaa kahteen viimeiseen erään. Exoduksen puolustus sen sijaan on onnistunut hyvin tyrehdyttämään vastustajan liikkeet Exodus-päädyssä.

[b]2.ERÄ[/b]

1:45 Pönse vapauttaa ähäkutin puolittaiseen läpiajoon, maalivahti torjuu b-pistelaukauksen eikä riparikaan tuota tulosta.

1:50 Vastahyökkäyksestä avautuu Exodukselle 2vs1-hyökkäys, ei tulosta.

2:24 Tikkis kokeilee etukulmavetoa, sivallus viistää sivuverkkoa.

3:42 Tikkis tekee hyvää maskia, siniviivalaukaus kimpoaa hänelle, mutta maila ei taivu tarpeeksi maalin syntymiseksi.

[b]4:01 4-0 Purfect (Kulakov)[/b]
Kulakov lähettää vetopassin kulmasta ja Purfect siirtää kiekon maaliin. frödä jätetään liian usein yksin puolustuspäässä.

5:40 Purfect vaihtaa hyökkäyspäässä nopeasti kulkusuuntansa maalille, pääsee nokikkain maalivahdin kanssa, mutta rannari ei löydä verkkoja. Olisi pitänyt veivata t.rata

Toisessa erässä Halberdiers pääsi jo joihinkin maalintekopaikkoihin, mutta kokonaisuudessaan Exodus on puolustanut hyvin omaa maaliaan. Halberdiersin puolustuspäässä frödä on edelleen ollut suurissa vaikeuksissa pelin avaamisen kanssa, kuitenkin hänet on jätetty usein turhan vaikeisiin paikkoihin.
Exoduksella oli paikkoja useampaankin maaliin, mutta neljän maalin karkumatka viimeiseen erään tuntuu jokseenkin turvalliselta.

[b]3.ERÄ[/b]

0:52 Toboss tykittää viivalta, mutta maskia ei ole. Maalivahti torjuu ja Purfect pääsee riparille, mutta jälleen maalivahti on vahvempi.

1:55 Kulakov tulee todella vahvasti yksin vastustajien ohi, mutta laukaus ei ole tarpeeksi tarkka.

[b]4:10 5-0 Purfect (viktorio2, Kulakov)[/b]
viktorio2 löytää hyvällä vetopassilla täysin vapaana maalilla odottaneen Purfectin, joka iskee niitin Halberdiersin verkkoon.

[b]4:37 5-1 Tikkis (Pönse, ähäkutti)[/b]
Tikkis iskee vapaasti kavennuksen keskisektorista.

[b]4:58 5-2 ähäkutti[/b]
Pelaajamassan takaa ähäkutti laukoo kiekon takanurkkaan syöden samalla joukkuekavereidensa syöttöpisteet.

[b]5:47 6-2 viktorio2 (Purfect, Toboss)[/b]
viktorio2 laukoo vielä melkeinpä tyhjään maaliin keskeltä.

Oikeutetut pisteet lähes tyylipuhtaalla suorituksella Exodukselle. Hallinta ja maalipaikat menivät selkeästi kotijoukkueelle eikä ottelun voittajasta ollut alkuminuuttien jälkeen enää mitään epäselvyyttä.

[b]Tähdet[/b]

[b]*** viktorio2 | Loistavaa kahden suunnan pelaamista.[/b]
[b]** Kulakov & Purfect | Murhaavassa iskussa oleva hyökkäyskaksikko[/b]
[b]* Toboss | Varmaa puolustamista, aivan lopussa pelin ollessa jo ratkennut huomio hieman herpaantui[/b]
Tuomari: Ratakses
Lisätty: 28.01.2016 20:06