AurinkolauluAurinkolaulu 1 0 3
jooh ja pojatjooh ja pojat 2 4 7
AurinkolauluAurinkolaulu 61% 50% 58%
jooh ja pojatjooh ja pojat 38% 49% 41%
AL-JJP GAME 5!!! Kumman pää kestää? Tekeekö JJP superyllätyksen ja tiputtaa ylivoimaisen runkosarjavoittajan jo puolivälierävaiheessa?

1. Erä

01.04 Mummi pääsee ampumaan, mutta tolppaan jää
05.31 Mummilla avopaikka, mutta ohi
05.41 Perään Falcon kuti ja Teemu riparissa, mutta ei osu

Katsomossa kauhea melu ja dumari vähän pihalla mitä kentällä tapahtuu, mutta maaleja ei vielä ole tehty.

Ei olla varmaan ikinä nähty ProLeaguen puolivälierissä tällaista yleisöryntäystä: 51 katsojaa su-ma välisenä yönä klo 00:30. Tää on sitä playoffkiekkoa, jos mikä!

2. erä

00.38 zoup keskittää maalille mutta ei osu omiin
00.50 [b]0-1 Chief (Mentos, goalkeeper)[/b] CHIEF RÄJÄYTTÄÄ KATSOMON!! zoup tekee hyvää maskia ja Chief laittaa kiekon etunurkasta sisään. Huominarvoista, että JJP veskarille jo toinen syöttö toiseen peräkkäiseen otteluun
02.30 Mummi laukoo, mutta veskari hoitaa helponlaisesti
04.08 Kiekonriisto hyökkäyssinisellä AL:ltä ja Falcolle pelataan paikka, mutta ei osu
05.00 Teemu pääsee kauniin pyörityksen päätteeksi ampumaan, mutta ei mene

2. erä ohi ja JJP on kiinni jatkopaikassa. Kestääkö JJP:n poikien pää? Löytääkö AL vielä uuden vaihteen? Näihin kysymyksiin vastaus saadaan viimeisessä erässä!

Katsomossa aivan jäätävät karnevaalit pystyssä ja jonkun mukaan katsojaluku noussut jo 67

3.erä

01.20 zoup pujottelee maalille asti, mutta ei saa sisään
01.30 Heti perään toisessa päässä avautuu paikka, mutta ekan hoitaa veska ja toka Dosse
02.13 [b]1-1 Teemu[/b] Mummi tuo kiekon maalille ja Teemu kairaa kiekon maalin takaa kaamealla veivillä maalin eteen ja saa lyötyä pelin tasoihin
03.03 [b]2-1 Teemu (Mummi, Fettis)[/b] Mummi tarjoilee takatolpille ja Teemu kuljettaa kiekon sisään
04.48 [b]3-1 Teemu (Falco, Mummi)[/b] En nähny, ku piti koittaa vähän pitää katsomoa silmällä

SE OLI SIINÄ! AL menee jatkoon tästä trilleristä.

Tästä matsista ei jaeta tähtiä oli meinaan sellanen show kummaltakin jengiltä.

Kiitokset omasta puolestani Aurinkolauluille ja JJP:lle mahtavasta sarjasta ja yleisölle loistavasta tunnelmasta
Tuomari: Jarso
Lisätty: 26.10.2015 00:51