AurinkolauluAurinkolaulu 53% 51% 59%
ProLiigan matsi KosKos &amp; Veljet &lt;3 vastaan Aurinkolaulu alkamassa. Vähämaalinen matsi odotettavissa.

1. Erä

Heti alkuun Koskosin syömähammas Kostaja lagaa ja tilalle tulee börgör.
Erän viimeisen minuutin alkaessa Koskos pakka hajoaa ja Mummi pääsee läpi eikä erehdy
[b]0-1 Mummi (Falco)[/b]
Aivan erän loppuun toinen paha moka ja Mummi pääsee jälleen Falcon syötöstä iskemään tyhjiin
[b]0-2 Mummi (Falco)[/b]

Erässä ei maalien lisäksi juurikaan mainittavan arvoista tapahtumaa ollut, RikuHahlin noloa [i]¨/team käyn röökillä[/i] -kommenttia lukuunottamatta. Molemmat joukkueet harrastivat tarkkaa keskialueen trappia ja kiekko pyörikin siniviivojen välissä noin 90% erästä.

2. Erä

KosKos saa pientä painetta aikaan, mutta kiekkoa ei saada toimitettua Aurinkoisen sumpun läpi maalille.
Erän puolessa välissä Fettis nousee jumalaisilla käsillä viivalta pisteiden väliin ja laukoo hyvän maskin ansiosta kiekon helposti etunurkkaan.
[b]0-3 Fettis (Mummi, Vesce)[/b]
börgör riistää kiekon ja avaa salamannopeasti salazarin läpi, jonka tikki näyttää menevän liian pitkälle, mutta laukaus lirahtaa kuitenkin Aurinkolaulun veskarin kainalosta tolpan kautta sisään
[b]1-3 salazar (börgör)[/b]

Koskos sai pelin juonesta kiinni ja laukoi paljon, mutta erä oli silti pienoista Aurinkolaulun hallintaa. Huomattavasti tapahtumarikkaampi erä päättyi 1-1 ja Koskosit lähtevät kahden maalin takaa-ajo asemasta viimeiseen erään. Vaikeaa tulee olemaan, mutta mahdollisuudet silti vielä on.

3. Erä

Vesceltä paha arviointivirhe ja salazar läpi eikä erehdy. Koskosit maalin päässä.
[b]2-3 salazar (Pönssä, börgör)[/b]
salazarilla paikka tuoda peli tasoihin, mutta logoon.
Toisessa päässä Falcolla paikka viedä Aurinkoiset taas 2 maalin johtoon, mutta tärisee ja ampuu keskelle.
Teemulta huikea yksilösuoritus ja kiekko varmasti takanahkaan.
[b]2-4 Teemu[/b]

Viimeisessä erässä taisi Koskoseilta usko loppua ja Aurinkolaulu hoiti homman kotiin. Paikkoja oli kaunistella lukemia ja 2-4 lopputulos jopa imartelee KosKosia.