jooh ja pojatjooh ja pojat 6 2 4
KosKos & Veljet <3 1 0 3
jooh ja pojatjooh ja pojat 43% 60% 59%
KosKos & Veljet <3 56% 39% 40%
Keskiviikkoillan ottelussa kohtaavat jooh ja pojat sekä KosKos &amp; Veljet &lt;3. Pitemmittä puheitta itse asiaan:

[b]1. erä[/b]

00:35 Backmanille ottelun ensimmäinen kunnon tekopaikka, veto b-pisteeltä menee kuitenkin aavistuksen verran ohi.

[b]01:16 0-1 salazar (börgör, Pönssä)[/b] Käytännössä ensimmäinen KKV:n tekopaikka ja salazar rankaisee välittömästi, tarkka veto b-pisteiden välistä takanurkkaan.

01:59 börgörillä paikka b-pisteeltä viedä vierailijat jo 0-2 johtoon, ei kuitenkaan maalia tällä kertaa.

03:15 salazar lähellä tehdä vahvan suorituksen pääteeksi jo toisen maalinsa, veto kuitenkin suoraan logoon.

[b]03:54 0-2 Pönssä (börgör, salazar)[/b] Loistava avaus börgöriltä Pönssälle joka ei erehdy b-pisteeltä, lukemat 0-2.

[b]05:14 0-3 börgör (Pönssä)[/b] börgör vie KKV:n tarkalla laukauksella b-pisteiden välistä jo 0-3 johtoon

[b]05:39 0-4 salazar (börgör, Pönssä)[/b] salazar poraa JJP:n puolustuksen läpi ja kuljettaa kiekon tyhjään maaliin, hieno suoritus.

05:57 Erän loppuun vielä Pönssällä unelmatontti viedä vierailijat jo 0-4 johtoon, ei kuitenkaan maalia.

KKV:n hallintaa ensimmäinen erä niinkuin numeroistakin voi päätellä, toiseen erään:

[b]2. erä[/b]

02:02 JJP:n veska koppaa salazarin laukauksen b-pisteeltä

[b]03:56 0-5 salazaar (Pönssä)[/b] Mentos menettää kiekon kulmassa Pönssälle joka syöttää salazarille oneen joka ei erehdy.

05:01 Hyvä JJP:n pyöritys päättyy vähän hätäiseen laukaukseen jonka kza helposti blokkaa.

Toinen erä oli tasaisempaa vääntöä, eikä tekopaikkoja kummallakaan joukkueella kovin montaa ollut.

[b]3. erä[/b]

00:51 KKV:n hyvän pyörityksen jälkeen Yesterday on lähellä kaventaa vastahyökkäyksestä, JJP:n veska kuitenkin pitää vielä nollat.

01:11 börgörillä tilaisuus kasvattaa KKV:n johtoa b-pisteiden välistä, veto kuitenkin suoraan logoon.

[b]0-6 salazar[/b] salazar viimeistelee jo illan neljännen maalinsa b-pisteeltä.

[b]0-7 Pönssä (salazar, kza)[/b] Onesta lukemat jo 0-7 KKV:lle

04:50 JJP:n Mentoksella hyvä maalintekopaikka jonka Pönssä kuitenkin blokkaa.

[b]05:49 1-7 TUS (Grave, Mentos)[/b] Vielä pelin loppuun JJP:n avausmaali, loistava syöttö Gravelta takatolpalle ja TUS ei tästä erehdy.

Näin on ottelu saatu päätökseen, KosKos &amp; Veljet &lt;3 ottaa vakuuttavan 1-7 voiton.

[b]Tähdet[/b]

*** salazar: Loistava peli, 4 maalia ja paikkoja enempäänkin.

** Pönssä: Jakeli loistavia syöttöjä pitkin peliä ja siinä sivussa laittoi vielä pari maalia, hyvä molempiin suuntiin.

*börgör: Oli loistava hyökkäyssuuntaan, paikkoja useampiinkiin maaleihin.