Ennakko asetelmissa mielestäni voimasuhteet menevät Wild westin hyväksi 55%vs45% mutta mielenkiintoista on se että
The leaders on voittanu molemmat joukkueiden keskenäiset ottelut runkosarjassa.

Ottelun 3 pointtia

*The Leaderssin puolustus
ailahteleva puolustuksen taso leadersin alakerrassa hahmot Chandler-lätty pystyy toisinaan loisto suorituksiin mutta mustia päiviä on myös usein.

*Esehin puuttuminen ottelusta
runkosarjassa huimat tehot iskenyt eseh ei ole paikalla miten muut hyökkkääjät pystytvät ottamaan roolia

*Pelituntuma
molemmat joukkueet ovat viime päivinä olleet todella epäaktiivisia kumpaan joukkueeseen tämä vaikuttaa enemmän

Oma Veikkaus: Leaders pelaa ensimmäisen ottelun hermostuneesti ja wild west voittaa tästä syystä 4-1

1 ERÄ.

00:00 Aloitukseen sara ja lätty kiekko jaa wild westille
01:15 wwn puolustus avaa dixonin puolittaiseen läpi ajoon mutta lätty koukkii itsensä rinnalle ja maali pysyy koskemattomana
04:00 wwn keskialuuen träppi toimii leadersilla vaikeuksia päästä alueelle
04:30 emelin laukoo vaarallisen oloisen kudin pienestä kulmasta maalivahti sylkee mutta leaderssin puolustus hoitaa
05:31 leaderssin ensimmäinen laukaisu paikka aukee chandlerille hyvästä paikasta mutta sara hyppää kiekon eteen

05:59: WW Saves 1 poss 55% THl Saves 2 poss 44%

Hajuton mauton katkoton ensimmäinen erä takana. Varovaista peliä molemmilta wwn hyvä koko kentän puolustus aiheutti leadersille pään vaivaa

2 ERÄ.

00:01 chandlerin täydellinen aloitus zippi kovaa vauhtia ylös polkevalle napsulle tippuu lapaan

00:13 Chandler antaa maalilla heiluvalle nitrikille hyvän vetosyötön mutta nitrik ei siihen saa lapaansa väliin

01:40 1-0! Emelin (1+0). Dixon (0+1)Ensimmäinen maali näkee päivänvalon kun Emelin kanttaa keskelle ja pamauttaa maalin.

02:55 1-1! Napsu (1+0). Leaders pelaa aloituksen jälkeen parilla syötöllä napsun huippu paikkaan ja napsuhan tällää!

03:13 Emelin näyttää miten b pisteeltä vedetään mutta maalivahti venyttää komeasti

04:00 Leaders on päässyt selvästi peliin mukaan ja pelistä on tullu paljon vauhdikkaampi

04:40 kenttämestarin erikoinen meinaa käydä leaderssin kohtaloksi mutta lätty venyttää viimehetkellä vaarallisen vedon eteen

05:33 2-1!Emelin (2+0) Dixon(0+2). Dixonin maaginen vetopassi tavoittaa maalille ryntäävän Emelinin ja hän kuljettaa kiekon verkon perukoille

05:59 Ww saves 1 poss 50% Thl saves 2 poss 49%
Tööt Vauhdikas toinen erä päättyy tässä erässä leaders pääsi myllyttämään hyvin wwn alueelle mutta wwn puolustus kesti melko hyvin
kun taas wwn tehokas hyökkäys loi hyviä paikkoja ja teki 2 tärkeää maalia!

3 ERÄ.

00:16 Leaders tekee täsmälleen saman tempun kun 2 erän aloituksessa ja tällä kertaa chandlerin veto passi menee maalia kohti luistelevalle nitrikille mutta hänen zippinsä hyvästä paikasta menee suoraan maalivahdille

02:52 Lätty nollaa kauniisti

04:00 Leaderssin puolustus töppäile kiekon kanssa tästä huolimatta wwn maalinteko yritys jää kehnoksi

04:29 Vaarallinen ranne laukaus maalin edes mutta leaderssin maalivahti hoitaa

05:00 3-1! Emelin (3+0) cbe(0+1) Sara (0+1) oudosti reboundin jälkeen lätyn lavasta blokin takia amapissut kiekko menee maaliin

05:30 Leadersilla pari hyvää hyökkäystä tuloksetta

05:38 4-1! Leadersin hyökkäys menettää kiekon ja Dixon pääsee puolittaiseen läpi ajoon jonka seurauksena hänen rannarinsa uppoo maaliin

05:59 Ww saves 4 poss 54% Thl saves 5 poss 45%
Tööt peli päättyy Wwn 4-1 voittoon kuten allekirjoittanut arveli!

Wild westin hyökkäys alue aika ei ollut päätä huimaava mutta tehokkuus oli kohtuullisen hyvä.