Alkamassa todellakin viihdyttävä torostai illan mittelö. Kun Ca "Puukäsi" pun johtama Tor "sumppu" onto kohtaa reiskan tähdittämän Conquerörssin. Erittäin hieno matsi tulossa!

[b]Katsomosta kunkun haastatteluun valikoitui Sara! Moro millasta peliä odotat?[/b]

Sara: [i]Pelistä toivon conquilta ihmettä[/i]

[b] 1.ERÄ [/b]

walla tulittaa pelin alussa, mutta conqujen maalivahti venyy upeasti

peli aika tylsää keskialueella vetvomista saas nähdä tuleeko käänteitä jompaan kumpaan suuntaan

Duck laukoo tulisesti ja Capulla reboundista tyhjä maali, mutta ei onnistu!

[b]4:36 1-0 Duck (Capu,Sachl)[/b] Sieltä se tulee Duck pamauttaa vastaiskusta kiekon reppuun.

[b] 2.ERÄ [/b]

1:20 cristin tulee laidasta ja laukoo maalille, joke ehtii melkein kiekkoon ja maali on lähellä!

1:34 cristin tulittaa beeltä

cristinille pelataan parin minuutin kohdalla hyvä tontti b-pisteelle puolittaiseen läpiajoon, mutta tolppa kolisee

[b]3:18 1-1 Rallu (joke,-reiska-)[/b] upea kuvio Conquerorsilta ja tasoitusmaali on tosiasia! Rallu laukoo etunurkkaan ja siellä lepää !

cristin jälleen laukomispuuhissa.... maalivahti torjuu. Conqut parantaneet selkeästi toiseen erään!

Toronton peli ei rullaa ollenkaan on vain ajan kysymys milloin conqueroorit pamauttaa johtomaalin.

[b]3.ERÄ[/b]

cristinin ja joken upea syöttely tuottaa hyvän maalipaikan

Toronton passimylly rullaa hyvin, mutta Conqujen keskialueen ryhmittymä on tiivis

[b]1:55 2-1 Capu (Duck,walla)[/b] Conquerorsin puolustus sahataan auki ja Capu täräyttää kahteen yhteen.

walla pamautaa seuraavasta paikasta tolppaan!

cristin pujottelee hienosti ja laukoo, mutta ronton mokke hereillä

[b]3:17 3-1 Capu (Duck,walla)[/b] Toronton vastahyökkäys, Duck pelaa päädyn kautta Capulle maalinedustalle joka ei
erehdy!

Conqut yrittää väkisin saada laukausta, mutta Toronton puolustus blockkii upeasti!

Conquerorsin upea vastaisku! cristin ampuu ja joke pääsee irtopalaan, mutta TOLPPAAN! Vielä minuutti jäljellä.

Conqujen loppurynnistys jää toivottomaksi. Toronto tulee viemään voiton!

Peli on päättynyt Toronton 3-1 voittoon!

[b]Ottelun tähdet:[/b]

*** Capu (Ratkaisi ottelun)
** cristin (ottelun näkyvin pelaaja, todella hyvää peliä, mutta tulos vain puuttui)
* Toronton joukkuekuri (Toronto jaksoi uskoa omaan juttuunsa vaikka toinen erä oli heikko)

Tuomari: KUNQHEIG
Lisätty: 19.03.2015 18:33